Bra ljud, men behöver fler funktioner

Viktiga takeaways

  • Beyerdynamic MMX 200 har en bekväm design med öronkåpor i plysch memory foam för långa spelsessioner.
  • Den har utmärkt ljudkvalitet för både spel och musik, med ett brett ljudbild och möjlighet att skruva upp volymen.
  • Det finns mångsidiga anslutningsalternativ med Bluetooth 5.3 och stöd för låg latens, plus en 35-timmars batteritid.

Komfort och kvalitet. Det är de två orden jag skulle använda för att sammanfatta det trådlösa spelheadsetet Beyerdynamic MMX 200. Kvaliteten sträcker sig över hela paketet, från byggmaterial till ljud och mer, och det här är några av de bekvämaste spelhörlurarna jag har burit på länge.

Beyerdynamic MMX 200 ser också ut som en del, med de orangea accenterna som skapar en snygg offset för både de vita och svarta versionerna av headsetet. De har utmärkt batteritid, ger upp till 35 timmars uppspelning, kommer med Bluetooth 5.3 och trådlöst stöd med låg latens och är lätta att använda på din Switch, PS4 eller PS5, Xbox eller PC. Beyerdynamics första officiella spelheadset får mycket rätt – som du kan förvänta dig av en av världens ledande hörlurstillverkare.

Beyerdynamic MMX 200

Det trådlösa spelheadsetet Beyerdynamic MMX 200 utmärker sig i komfort och ljudkvalitet. Den har öronkåpor i plysch memory foam för långvariga spelsessioner, en lätt design på 360 g (12,7 oz) och passiv brusisolering. Stilrent designad i svart eller grått med orange accenter, den saknar flashig estetik men erbjuder enkelhet och stil. Utrustat med ett 35-timmars batteri, Bluetooth 5.3 och trådlöst stöd med låg latens, är det ett mångsidigt headset för alla spelplattformar.

Märke Beyerdynamic

Batteritid Upp till 35 timmar

Material Plast, metall

Bluetooth 5.3

Noise Cancellation Nr

Mikrofoner En löstagbar bommikrofon, två integrerade mikrofoner

Vikt 360g utan kabel

Färger svart, grå

Codecs som stöds SBC, AAC, LC3

Vikbar nr

Laddningstyp USB-C

Multipoint Ja, men analog anslutning krävs

Bärväska nr

Frekvensområde 20-20 000Hz

Drivrutin storlek 40mm

Hörlurstyp Over-ear

Fördelar

  • Bekväm design, tjock dämpning
  • Bra ljudkvalitet
  • Bra mikrofonkvalitet
  • Flera anslutningsalternativ, brett stöd

Nackdelar

  • Ingen anpassningsprogramvara
  • Behöver förmodligen fler direkta ”spelfunktioner”

Squishy, ​​bekväma öronkåpor

Gavin Phillips / MakeUseOf

Beyerdynamic MMX 200:s tjocka memory foam-öronkåpor är underbart bekväma och passar fint runt mina öron utan att utöva för mycket tryck. De stora, runda öronkåporna är designade för de spelare som sitter i timmar utan att ta bort headsetet, vilket optimerar spelkomforten under de långa sessionerna.

Jag granskar MMX 200 under vintern i Storbritannien, så temperaturerna här är inte särskilt höga, men medan jag har värmen på, pratar vi fortfarande om rimliga temperaturer på mitt kontor. Jag undrar om MMX 200:s extra plyschiga öronkåpor kan orsaka värmeproblem under de varmare månaderna, särskilt för de i varmare klimat.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Men mina öron förblir glada och åtsittande just nu, och jag misstänker att dina kommer att göra det också. Den totala tjockleken på öronkuddarna ger också en viss passiv ljudisolering, vilket också är välkommet.

Nu är vikten alltid ett övervägande när det kommer till spelheadset, och MMX 200:s vikt på 360 g (12,7 oz) utan kablar är inte alls dålig. Jag har burit hörlurarna i timmar åt gången och har aldrig känt att de blivit för tunga, vilket är ytterligare ett plus för komfortnivåerna.

Begränsade färger, anständig stil

Gavin Phillips / MakeUseOf

MMX 200 är lite på den chunky sidan av headsetdesign, delvis på grund av betoningen på komfort; de stora, runda, stängda öronkåporna har ett lika bekvämt pannband.

Jag är ett fan av den här något underskattade stilen när det kommer till spelheadset. MMX 200 har inte flashig RGB eller annan ”gaming”-estetik, men Beyerdynamic hörlurar har aldrig handlat om den stilen i alla fall. Istället finns MMX 200 i svart eller grått, med båda modellerna med samma orange accent för volymhjulet, knappar och så vidare.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Det finns väldigt få knappar på MMX 200. Den vänstra öronkåpan innehåller volymhjulet, Meta Link Switch-knappen (mer om detta om ett ögonblick), USB-C-port och löstagbar mikrofonport, medan den högra öronkåpan bär strömknappen. Det är något diskret och håller den visuella stilen fri från skräp, vilket kommer att tilltala dem som inte nödvändigtvis vill att deras headset ska skrika ”gamer”.

Knapparna är alla lyhörda nog, som du kan förvänta dig, men volymhjulet har ett bullrigare klick än förväntat, med varje varv på hjulet som gör ett hörbart klick. Det är inte ett stort problem, men det var överraskande att höra.

Bra batteri- och anslutningsmöjligheter

Gavin Phillips / MakeUseOf

Batteritiden på 35 timmar är ett bra alternativ när det kommer till spelheadset. Det konkurrerar med det skandalösa utbudet av HyperX:s 300-timmars headset, men du kommer sannolikt inte att avvika långt från en laddningsutgång, och 35 timmar är mer än ett fåtal spelsessioner värda batterikraft.

Anslutningen kommer från Bluetooth 5.3, med stöd för SBC, AAC och LC3 codecs, plus USB-C-dongeln med låg latens. Båda anslutningarna fungerar bra, även om jag tillbringade mest tid med att använda dongeln med låg latens. Med dongeln ansluten till en USB-port ansluts MMX 200 nästan omedelbart och jag upplevde inga avbrott. Ändå är kvaliteten mellan att använda dongeln med låg latens och vanlig Bluetooth märkbar, så det är värt att använda dongeln när du kan.

Gavin Phillips / MakeUseOf

Det finns också ett Hybrid Mode, vilket är Beyerdynamics term för en trådbunden och trådlös anslutning. Genom att trycka på Meta Link Switch-knappen flyttas mellan lägena, och hybridlägena låter dig ansluta till din konsol eller PC och ansluta din smartphone för att ta emot samtal eller annat. Men för att använda den här funktionen behöver du en USB-C till analog kabel, som inte medföljer i kartongen, och är något du måste hämta för att använda med en Xbox-kontroller.

Det finns också ett förstärkt läge som fungerar på samma sätt som det passiva läget på andra hörlurar, vilket tillåter externt brus att komma in i hörlurarna. Jag är aldrig förtjust i passiva ljudlägen, och MMX 200:s version av den liknar andra genom att ljud överbetonas och blir distraherande, vilket förringar ditt spelande.

Svikt av brist på spelfunktioner och mjukvarusupport

Men för all komfort, batteritid och anslutningsmöjligheter, saknar Beyerdynamic MMX 200 funktioner du förväntar dig att hitta på ett spelheadset till den här prisklassen. Jag pratar inte om flashiga RGB, utan funktioner som nu kommer som standard som skrivbordsmjukvara, anpassningsbara EQ:er, specifika spelprofiler, rumsligt ljud, etc.

Du hittar en del skrivbordsprogram för att uppdatera dongeln med låg latens, men utanför det erbjuder MMX 200 inte mycket extra.

Bra ljud, bra mikrofon

Gavin Phillips / MakeUseOf

Beyerdynamics omfattande expertis inom ljud är där MMX 200 lyser och ger en utmärkt lyssningsupplevelse – oavsett om det är i spelet, lyssna på musik eller på annat sätt. När det gäller hårdvara är MMX 200-specifikationen inte särskilt uppseendeväckande: 40 mm dynamiska drivrutiner och 20-20 000 Hz frekvenssvar är par för kursen nu för tiden.

Det jag gillar med MMX 200 är att de är bra för både spel och musik. Beyerdynamic har valt att ställa in dessa för allmän ljudanvändning snarare än specifikt för spel, vilket innebär att de ger kvalitet över hela linjen snarare än att de låter bra i first-person shooters eller racingspel (men, som sagt tidigare, spelprofil EQs skulle vara välkommen för dessa specifika ögonblick).

Gavin Phillips / MakeUseOf

MMX 200 har också en hyfsat bred ljudbild, och jag njöt också av volymen; du kan skruva upp dessa hörlurar utan att ljudkvaliteten sjunker för långt. Jag har använt MMX 200-spelheadsetet som min dagliga drivrutin i några veckor nu, och de träffade plötsligt.

Men det andra området MMX 200 lyser är dess löstagbara bommikrofon, som har en 10 mm kondensor med ett frekvenssvar på 50-18 000 Hz. Kombinationen är bättre än du hittar i de flesta andra spelheadset, och skillnaden är talande under spelsessioner eller till och med bara chattar med andra människor i Discord eller Slack. Om rösttydlighet är viktigt för dig kan MMX 200 vara ett bra rop.

Ska du köpa det trådlösa spelheadsetet Beyerdynamic MMX 200?

Beyerdynamics MMX 200 säljs för $250, vilket definitivt sätter det där när det gäller prissättning.

Det är svårt att ringa. Komfortnivån, byggkvaliteten och ljudkvaliteten som levereras av MMX 200 är utmärkt, och du kan inte skylla på det där. Beyerdynamic lanserade dock MMX 200 som ett spelheadset, med en tydlig brist på spelfunktioner.

Jag har fel i lägret av ljudkvalitet framför spelfunktioner eftersom ljud alltid är den mest kritiska aspekten av alla burkar – spel eller inte – men det skulle vara bra att se Beyerdynamic ta itu med dessa problem i framtida versioner.

Beyerdynamic MMX 200

Det trådlösa spelheadsetet Beyerdynamic MMX 200 utmärker sig i komfort och ljudkvalitet. Den har öronkåpor i mjukt memory foam för långvariga spelsessioner, en lätt design på 360 g (12,7 oz) och passiv brusisolering. Stilrent designad i svart eller grått med orange accenter, den saknar flashig estetik men erbjuder enkelhet och stil. Utrustat med ett 35-timmars batteri, Bluetooth 5.3 och trådlöst stöd med låg latens, är det ett mångsidigt headset för alla spelplattformar.