De 14 bästa Apple Watch-komplikationerna värda att använda

Komplikationer är en av de bästa funktionerna i Apple Watch eftersom de låter dig se information från dina favoritappar med en blick på din urtavla.

Här är några av de bästa Apple Watch-komplikationerna du bör dra nytta av.

1. Fantastiskt 3

Fantastical 3 är en av de bästa allround-kalenderapparna för iPhone eller iPad, och det av goda skäl. Det är lätt att använda, med fantastiska funktioner som möjligheten att använda naturligt språk när du lägger till händelser tillsammans med en inbyggd påminnelsefunktion.

Och Apple Watch-appen gör ett bra jobb med att ge komplikationer med den information du behöver. Den större komplikationsplatsen kan visa vad som händer härnäst i din kalender och till och med hur mycket längre den aktuella händelsen kommer att pågå. I mindre platser kan du välja om du vill se aktuellt datum, antalet återstående uppgifter och andra alternativ som en enklare appstartare.

Ladda ner: Fantastiskt 3 (Gratis, prenumeration tillgänglig)

2. Tryck bara på Spela in

Att använda din iPhone för att ta anteckningar eller diktering är bra, men du måste sluta med det du gör, ta ut din iPhone och börja trycka bort. Med Just Press Record kan din iPhone stanna där den är under inspelningsprocessen när du istället använder din klocka.

Tryck bara på den röda cirkeln och din Apple Watch börjar spela in nästan omedelbart. Allt du spelar in synkroniseras inte bara direkt till iPhone-appen, utan det transkriberas också.

Ladda ner: Tryck bara på Spela in ($4,99)

3. MOROT Väder

Om du letar efter de bästa väderkomplikationerna för Apple Watch bör CARROT Weather stå överst på din lista. Om du aldrig har hört talas om appen, ger den en dos humor till en väldesignad app med massor av väderinformation.

För Apple Watch kan du välja bland 25 komplikationer att lägga till på en urtavla. Du kan till och med lägga till en urtavla med komplikationer från appen i varje plats. Det är perfekt för alla som inte kan få nog av vad som händer utomhus. För att ta reda på mer, tryck bara på komplikationen för att ta fram appen.

Ladda ner: MOROT Väder (Gratis, prenumeration tillgänglig)

4. Lumy

Ta med månens och solens skönhet till din Apple Watch med Lumy. Appen erbjuder ett brett utbud av komplikationer för nästan alla urtavlor. I den största komplikationen kan du välja mellan ett av sju alternativ. En av de bästa är en nedräkning till golden hour med nederbördschanser och molntäckesprocent. Alla fotografer och videofotografer vet att golden hour är en av de bästa tiderna att arbeta utomhus, och du kan se det med bara en snabb blick på din Apple Watch. Det finns också en liknande komplikation med nedräkningen till soluppgången.

Alla de stora komplikationerna är också tillgängliga att använda som widgets i Smart Stack med watchOS 10 och senare.

Mindre komplikationer kan också ge information som solens eller månens riktning och höjd.

Du kan också komma åt appen på iPhone, iPad och Apple TV.

Ladda ner: Lumy (6,99 USD)

5. Saker 3

Things 3 står som en av de bästa påminnelseapparna, och dess Apple Watch-komplikationer gör den ännu bättre.

Komplikationerna kan visa en förloppsindikator för att indikera hur många uppgifter du har slutfört för dagen. Vissa ansikten kommer att visa nästa uppgift i din lista; det modulära ansiktet kan visa så många som tre. Du kan också markera uppgifter som slutförda direkt från din klocka.

Ladda ner: Saker 3 (9,99 USD)

6. HeartWatch

En annan bra hälsofunktion hos Apple Watch är den inbyggda pulsmätaren. Den inbyggda hjärtfrekvenskomplikationen gör ett bra jobb med att visa din nuvarande puls, men HeartWatch tar detta ett steg längre.

Du kan se din nuvarande puls samt din lägsta och maxpuls för dagen. Vissa komplikationer inkluderar din genomsnittliga puls också, vilket är bra för fitnessentusiaster. Det finns också ett färgkodningssystem – om ringen runt din komplikation är röd betyder det att din puls är förhöjd.

Denna komplikation passar bra med några av de bästa Apple Watch-träningsapparna på marknaden – den övervakar ditt hjärta medan du sover, tränar och även när du vilar.

Ladda ner: HeartWatch ($3,99)

7. App in the Air

Speciellt nuförtiden är flygresor inte direkt roligt. Flygbyten, förseningar och värre kan göra en rolig semester till en mardröm. Men App in the Air hjälper dig att hålla dig informerad och uppdaterad om dina flygresor. Komplikationen kommer att ge dig all information om ditt flyg inklusive boardingtid, gate och mycket mer. När du landar kommer den till och med att informera dig om den korrekta platsen för ditt bagage.

Även om du inte är den som flyger, kan du använda komplikationen för att hålla reda på vänner och familj under deras resa och även i luften. Informationen är tillgänglig på en mängd olika komplikationsstorlekar och urtavlor.

Ladda ner: App in the Air (Gratis, prenumeration tillgänglig)

8. Strimmor

Streaks är en att göra-lista-app som fokuserar på att spåra hur många dagar i rad du slutför varje uppgift. Det är ett bra sätt att motivera dig själv, för när du väl har byggt upp en lång rad, vill du inte bryta den.

Den enklaste komplikationen visar sex punkter som övergår från orange till grå när du har slutfört varje uppgift. Du kan markera en uppgift som slutförd direkt på klockan, samt starta timers för varaktighetsbaserade uppgifter. Större komplikationer kommer också att visa namnet på en ofullständig uppgift i ansiktet.

Ladda ner: Strimmor ($4,99)

9. Fotokomplikationer

Även om det är enkelt att skapa ett porträttansikte för din Apple Watch, finns det inte mycket utrymme för komplikationer. Den fantastiska appen Photo Complications löser det problemet och kan ge en bild till nästan alla ansikten du kan tänka dig

Du kan lägga till bilder från ditt fotobibliotek, iCloud, andra appar och andra platser. Lägg sedan till din valda bild till de flesta komplikationsstorlekar. Du kan till och med randomisera andra bilder från ditt bibliotek i en anpassad tidsram. Om du vill ta en närmare titt på en bild i en komplikation, tryck på den och visa den i helskärm.

Ladda ner: Fotokomplikationer ($1,99)

10. WaterMinder

Om du är orolig för att du inte dricker tillräckligt med vatten, gör WaterMinders komplikation ett utmärkt komplement till ditt favorit Apple Watch-tavla. Du kan ställa in ett mål för hur mycket vatten du vill dricka och räkna bort det under dagen, allt från din klocka.

De mindre komplikationerna ger dig ytterligare en ring som du kan sikta på att stänga i slutet av dagen. Större ger dig en procentandel av din totalsumma utöver det återstående beloppet för den dagen. Tryck på komplikationen för att lägga till en av de förinställda mängderna, eller ange en av dina egna.

Ladda ner: WaterMinder ($4,99)

11. iTranslate Translator

Om du reser utomlands kan iTranslate-komplikationen för din Apple Watch vara en livräddare. Det kommer inte bara att automatiskt upptäcka det lokala språket, utan kommer också att dyka upp med användbara vanliga fraser under hela dagen.

Ett tryck på komplikationen kommer att starta appen. Tryck på flaggan och du kan antingen tala eller klottra den fras du vill översätta. Efter en stund kommer appen att erbjuda dig den översatta frasen. Klicka på högtalarikonen så läser din Apple Watch upp den översatta frasen åt dig.

Den översatta frasen finns kvar på din urtavla, så du kan fräscha upp ditt minne varje gång du tittar på klockan.

Ladda ner: iTranslate Translator (Gratis, prenumeration tillgänglig)

12. Fuskblad

Det finns alltid någon liten bit av information, som ett hotellrumsnummer, som du behöver komma ihåg men aldrig kan tänka på när det är dags. Cheatsheet kan hjälpa. Apple Watch-appen gör det enkelt att komma åt information snabbt och enkelt. Du kan använda olika komplikationsstorlekar för att visa ditt bästa fusk och mer.

Klockappen är gratis att prova, men du måste köpa premiumversionen för att synkronisera dina anteckningar till iPhone- och iPad-versionen.

Ladda ner: Fusklapp (Gratis köp i appar tillgängliga)

13. Sportvarningar

Sports Alerts-appen lever upp till sitt namn och håller dig uppdaterad om vilken sport du än är ett fan av – allt från baseball till F1-racing.

För att hjälpa dig hålla reda på ditt absoluta favoritlag kan du välja ett som alltid ska visas på den stora eller lilla Apple Watch-komplikationen. Under händelser kommer komplikationen att uppdateras med den senaste åtgärden. Tryck bara på komplikationen för att öppna appen och se mer. Och efter tävlingen kommer du att se information om nästa match.

Ladda ner: Sportvarningar (Gratis köp i appar tillgängliga)

14. Stegräknare++

Vi har säkert alla hört att ett mål på 10 000 steg dagligen kan förbättra din hälsa. Men att nå det magiska märket är ibland lättare sagt än gjort.

Pedometer++ förvandlar din iPhone och Apple Watch till en stegräknare. Med Apple Watch-komplikationen kan du hålla reda på ditt dagliga stegmål med bara en blick. I den större komplikationen kan du se ett timdiagram med steg med ett exakt antal. Den mindre komplikationen visar ett enklare cirkeldiagram över ditt mål.

Ladda ner: Stegräknare++ (Gratis köp i appar tillgängliga)

Få ut det mesta av din Apple Watch med komplikationer

Komplikationer är det perfekta sättet att interagera med information på din Apple Watch. Istället för att behöva öppna appar finns den viktigaste informationen för dig alltid på din urtavla.