De 10 bästa presentkortsplattformarna för dina anställda, partners och kunder

Letar du efter de bästa plattformarna för att köpa presentkort till din medarbetare, partners och kunder? Vi har sammanställt en lista över detsamma för att spara dig ansträngningen!

Ett presentkort eller presentkort är ett slags förbetalt betalkort med ett bestämt penningvärde som kan användas för att göra inköp från butiker, bensinstationer, restauranger och andra liknande platser.

Digitala eller fysiska presentkort anses ofta vara ett bättre alternativ än en påtaglig present i personliga och professionella scenarier, eftersom det eliminerar besväret med att välja den bästa presenten för tillfället.

Presentkort är en underbar gest för att uppskatta dina anställda och kunder som är lojala mot ditt företag. De är ett utmärkt sätt att betala incitament till anställda och kunder och främja sunda relationer.

Det behöver inte sägas att de är ett enkelt och bekvämt sätt att belöna anställda och kunder utan att köpa fysiska föremål.

Dessutom är presentkort ett utmärkt sätt att visa uppskattning för hänvisningar och marknadsföra ditt företag. Presentkort kan användas för att uttrycka tacksamhet till dina kunder genom att erbjuda rabatter på vissa produkter eller genom att tillhandahålla gratis uppgraderingar eller tjänster.

Hur presentkort fungerar och hur man kan lösa in dem

Ett presentkort är ett köpkort som är förladdat med fasta medel. Dessa används vanligtvis för att köpa varor från en specifik återförsäljare eller företag och är tillgängliga i olika format, såsom fysiska kort, digitala kort och e-presentkort.

För att lösa in ett presentkort måste mottagaren uppvisa kortet till en kassa i den fysiska butiken där köpet görs. Kassörskan skannar kortets streckkod eller anger manuellt kortnumret, och kortets värde kommer automatiskt att tillämpas på köpet.

När köpet är klart kommer det återstående saldot att visas på kortets kvitto. Om köpet är mer än kortets värde kan mottagaren betala resterande belopp med kontanter, betalkort eller kreditkort.

Likaså kan ett digitalt eller e-presentkort lösas in online, och i det här fallet måste mottagaren ange kortets information på kassasidan för att betala för sitt köp. Detta är ett otroligt bekvämt alternativ för dem som inte kan ta sig till en fysisk butik.

Presentkort är ett utmärkt sätt att ge en valfri present till någon. De är enkla att använda och är en perfekt present för alla tillfällen.

Fördelar med att skicka presentkort

Presentkort har blivit ett allt populärare sätt att ge presenter till familj och vänner. Presentkort är ett fantastiskt sätt att visa någon du bryr dig om utan krångel och kostnad för att köpa en fysisk present. Här är några fördelar med att skicka presentkort:

bekvämlighet

Presentkort är otroligt bekväma att köpa och skicka. De kan köpas online, i butiker eller via post och skickas elektroniskt eller fysiskt. Eftersom de är så lätta att köpa och skicka är de ett utmärkt val för sista minuten-presenter.

Flexibilitet

Presentkort är förvånansvärt flexibla. Du kan välja belopp och välja ett kort som är relevant för mottagarens intressen. På så sätt kan du skräddarsy presenten efter mottagarens smak.

Kostnadseffektiv

Generellt sett anses presentkort vara mer kostnadseffektiva än fysiska presenter. Det är så för att du inte behöver oroa dig för fraktkostnader eller ta itu med returer.

Mängd

Presentkort erbjuder det bredaste utbudet av presentval. Detta gör dem till ett utmärkt alternativ för alla, oavsett deras intressen.

Miljövänlig

Presentkort är mer miljövänliga än fysiska presenter. De kräver mindre förpackning och behöver inte skickas, vilket kan bidra till att minska ditt koldioxidavtryck.

Sammantaget är presentkort ett bra sätt att visa någon du bryr dig om utan krångel och kostnad för att köpa en fysisk present.

Nedan är några av de bästa plattformarna du kan besöka och köpa värdefulla presentkort för att tacka dina anställda och kunder för deras stöd.

Enorm

Föredraget av Pinterest, Microsoft, Google och tusentals andra varumärken är Tremendous ett enkelt, snabbt och effektivt sätt att skicka presentkort till dina anställda globalt. Plattformen erbjuder presentkort från över 700 återförsäljare och låter dig handplocka de presentkort du vill lägga till i katalogen för mottagarna.

Enorme stöder flexibla leveransalternativ och låter dig välja ett av de tre alternativen, e-post, URL och SMS, för att leverera presentkort till mottagarna.

Funktioner:

 • Custom Branding tillsammans med varje presentkort
 • Skicka presentkort i lösvikt
 • Förhandsrapporteringsfunktioner
 • Automatisera presentkort med API

Giftbit

Giftbit effektiviserar processen att köpa, skicka och spåra digitala presentkort som en typ av belöning eller en del av incitamentsprogrammet. Plattformen har en solid kundbas, inklusive University of Toronto, Tesla och Hubspot, tack vare det enkla tillvägagångssätt som Giftbit följer för att skicka presentkort.

Du måste skapa ett gratis användarkonto för att komma igång, anpassa presentkortsmallen och skicka erbjudandena när det behövs!

Giftbit tillåter dig att skicka tusentals presentkort i bulk för att förenkla processen ytterligare. Presentkort-API:et hjälper till att automatisera belöningsprocessen, och funktionen för inlösen av erbjudanden i appen tillåter användare att välja, lösa in och se sitt digitala presentkort från själva appen.

Funktioner:

 • Spårnings- och rapporteringsmodul för att övervaka belöningsprogrammets framsteg.
 • Anpassa ”utseendet och känslan” på dina digitala presentkort för att förbättra varumärkesmedvetenheten.
 • Betala presentkortens nominella värde och få 50 % tillbaka på outtagna.

Coingate

Coingate gör det möjligt för privatpersoner och företag att köpa presentkort med Bitcoin, Litecoin och andra liknande kryptovalutor. Den har över 2000 presentkortsalternativ från märken som Amazon, eBay och Xbox. Plattformen lovar omedelbar leverans av presentkort via e-post oavsett vilken kryptovaluta du använder för att göra köpet.

Coingate är snabbt och säkert och erbjuder den ultimata bekvämligheten för att köpa presentkort.

Funktioner:

 • Lightning Network Option för Bitcoin och Litecoin säkerställer att du alltid betalar lägre nätverksavgifter.
 • Omgå regionala begränsningar med presentkort från Coingate när du köper prenumerationer.
 • Omedelbar leverans av presentkort som tillhör kategorier som e-handel, resor, spel och mer.

BHN-belöningar

Tidigare känd som Rybbon, låter BHN Rewards dig leverera härliga upplevelser till publiken genom presentkort som kan öka resultat, engagemang och potentiella kunder.

BHN Rewards, som föredras av marknadsföringsteam, marknadsforskare och akademiska forskare, överträffar platsbegränsningar och hjälper dem att leverera belöningar till anställda och kunder internationellt.

Funktioner:

 • Autokuratera de tillgängliga belöningarna baserat på plats och presentkortsvärde.
 • Skapa flera kampanjer och spåra deras framsteg från en centraliserad plats.
 • Leverera presentkorten globalt genom att skicka ett SMS från dedikerade telefonnummer.
 • Förhandsgranska och upplev processen för inlösen av presentkort.
 • Implementera branschstandarder och efterlevnad för att säkerställa säkerheten för presentkort.

Amazon

Amazon är ett populärt ställe att köpa presentkort till dina anställda, kunder, affärspartners, familjemedlemmar och så vidare. Den kategoriserar sitt enorma antal presentkort efter olika tillfällen, vilket gör det enkelt att söka efter lämpliga.

Amazon låter dig anpassa digitala presentkort genom att lägga till en video, låt, animation, musik eller personligt meddelande. Plattformen låter dig också skicka presentkort i bulk, vilket är bekvämt för företag och företag. Sammantaget är Amazon det bästa stället att köpa presentkort för sportfantaster eller musikälskare.

Gyft

Tillgänglig på Google Play Store och Apple App Store, Gyft låter dig köpa, sälja, hantera och lösa in presentkort bekvämt från vilken enhet som helst.

Plattformen innehåller presentkort från mer än 200 återförsäljare och accepterar flera betalningsalternativ för att köpa digitala presentkort, inklusive Bitcoin. Gyft erbjuder den ultimata lösningen för köp av presentkort för företag att belöna och betala incitament till sina anställda.

Funktioner:

 • Enkel installation
 • Noll transaktions- och hanteringsavgifter
 • Ingen begränsning av minimibeställningar
 • End-to-end-tjänst för att beställa, distribuera och spåra presentkort i bulk
 • Utmärkt kundservice

Giftogram

Genom att erbjuda presentkort från de hetaste varumärkena, återförsäljarna och tjänsterna som Amazon, Walmart och Starbucks, erbjuder Giftogram det bästa sättet att avstå från gissningar när du skickar presentkort till dina kunder och anställda. Det ger mottagarna möjlighet att välja det presentkort de gillar, vilket får dem att känna sig värdefulla.

Företag får redigera presentkortskatalogen för mottagarna enligt temat, som restauranger och matleverans, restauranger och underhållning och hälsa och välmående, från vilka mottagarna senare kan göra ett val.

Presentkort från Giftogram kan levereras digitalt eller beställas fysiskt. Det är också möjligt att anpassa belöningarna med ditt företags logotyp och ett meddelande till mottagaren.

Vaniljgåva

Välj VanillaGift för att glädja din medarbetares lojala kunder och nära och kära genom att belöna dem med fysiska presentkort eller eGiftCards. Presentkort, både fysiska och digitala, kan anpassas med ett personligt meddelande, logotyp eller foto och med en annan färgpalett som kan vara det perfekta sättet att uppskatta dina kunder och affärspartners.

VanillaGift erbjuder även förbetalda Visa-presentkort i olika mönster och design, som kan användas var som helst i USA. Presentkorten sträcker sig från $10 till $500, och värdet på dessa kort går inte ut och kan lösas in när som helst i vilken online- eller offlinebutik som helst.

Presentkort Granny

Om du är en privatperson eller ett företag som letar efter Visa-presentkort, Mastercard-presentkort, Walmart-presentkort, Home Depot-presentkort och iTunes-presentkort, är GiftCardGranny rätt ställe för dig. Det är en onlineplattform som underlättar för dig att köpa skräddarsydda presentkort i valfri kvantitet.

Plattformen är fylld med eGift-kort från mer än tusen premiummärken, och nya varumärken ingår regelbundet. Du kan antingen leverera presentkorten online genom att ange mottagarens e-postadress eller beställa fysiska presentkort, vilket som verkar lämpligt.

GiftCardGranny levererar också bulkpresentkort till företag som vill belöna sina anställda och låter dem anpassa sina erbjudanden genom att lägga till foton eller en logotyp.

XOXODag

Adobe, Pepsi och Capgemini, tillsammans med tusentals andra nystartade företag och stora företag, litar på XOXODay för att belöna och erbjuda incitament och betala ut utbetalningar till sina anställda och partners.

Dess dedikerade digitala belöningar och incitament-sektion ger företag möjlighet att köpa, leverera och spåra presentkort online direkt och säkert. XOXODay innehåller ett rikt lager av presentkort från över fyrtiotusen populära varumärken över hela världen.

Plattformen erbjuder också ett alternativ för bulkgåvor till företag för att påskynda leveransen av presentkort. XOXODay stöder också integration i appen, vilket gör det möjligt för företag att hantera presentkort från den strukturerade incitamentsmodulen.

XOXODay-planer börjar på 199 USD per månad, faktureras kvartalsvis.

Sista ord

Det här är de populära plattformarna du kan besöka när du behöver belöna eller visa uppskattning för dina anställda, kunder och affärspartners. Du kan jämföra dessa plattformars erbjudanden och prisplaner och välja den som erbjuder mest värde.

Du kan också utforska några presentplattformar för anställda för att säkerställa en gladare arbetsplats.