Branschens första bärbara dator som drivs av Intel Core Ultra 7-processorn

De bästa och senaste teknologierna, prylarna och smarta enheterna presenteras av ledande teknikföretag vid Mobile World Congress (MWC) 2024, som hålls i Barcelona 26–29 februari 2024. En enastående produkt som visades upp i år var TECNOs Megabook T16 Pro 2024 Ultra laptop, som kombinerar de senaste Intel-processorerna, klassens bästa AI-upplevelse, kraftfull prestanda och branschledande batteritid.

TECNO är ett globalt innovativt teknologivarumärke med verksamhet i över 70 länder världen över. Megabook T16 Pro 2024 Ultra har utvecklats i linje med varumärkets essens av ”Stop At Nothing”, vilket är TECNOs engagemang för att låsa upp de bästa och senaste teknologierna för framåtblickande individer, inspirera dem att aldrig sluta sträva efter sina mål och sin vision för den bästa framtiden.

En kraftfull artist med exceptionella AI-egenskaper för proffs

Med AI förekommande i alla aspekter av våra liv är Megabook T16 Pro 2024 utformad för att integrera AI-industrins tillämpningar i människors vardag. Megabooks inbyggda PC Manager fungerar med Intel Core Ultra CPU och NPU för att förbättra produktiviteten samtidigt som användarnas integritet och flexibilitet bibehålls. Som användare kommer du att kunna uppnå AI Image, AI Conference, PC Cloning och System Optimization etc. i driftlokalisering. Megabook T16 Pro 2024 Ultra stöder även Windows 11-system med Microsoft Copilot.

Megabook T16 Pro 2024 Ultra kommer med optionen Intel Core Ultra 7 och Ultra 5-processorer, upp till 32 GB LPddr5 RAM och 1 TB PCIE 4.0 SSD-lagring. Du kan utföra dina mest utmanande uppgifter med lätthet, tack vare dess ultratydliga 2,5K-upplösning och ultragränslösa 16-tumsskärm med 100 % RGB-färg och 400 nits ljusstyrka.

Megabook T16 Pro 2024 Ultra är elegant, elegant, kompakt och lätt och är en pålitlig arbetskamrat för affärsmän och kreativa proffs. Dessutom kommer dess branschledande 99,99Wh stora batteri att ge en oavbruten 20,5-timmars användning. Dessutom kommer 100W snabbladdaren att få dig igång på nolltid.

Med flera portar för förbättrad anslutning och en 2MP 1080 HP-kamera är TECNO Megabook T16 Pro 2024 Ultra byggd för att möta kraven på modernt spel, produktivitet och innehållsskapande, särskilt med AI.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.