Är Reddit nere? Hur man kontrollerar webbplatsens status

snabblänkar

Viktiga takeaways

  • Kolla Reddit Status-webbplatsen eller prenumerera på deras e-postmeddelanden för uppdateringar om plattformens status. Du kan också följa Reddit Status X (Twitter)-kontot för uppdateringar om Reddits status när du surfar på sociala medier.
  • Använd tredjepartswebbplatser som DownDetector för att kontrollera om andra rapporterar problem med Reddit.
  • Om problemet bara verkar vara på din sida, prova några allmänna felsökningstips för att få appen eller webbplatsen att fungera igen.

Om Reddit visar dig fel, finns det något sätt att kontrollera om plattformen är nere för alla eller bara dig? Lyckligtvis finns det flera sätt att kontrollera om Reddit är nere, såväl som allmänna felsökningsfixar du kan prova.

Hur man kontrollerar om Reddit är nere

Det finns tre huvudsakliga sätt att kontrollera Reddits status: att använda den officiella Reddit-statuswebbplatsen, kontrollera Reddits status på X och använda en tredje parts statuswebbplats som Downdetector.

1. Kontrollera Reddit Status webbplats

Reddit Status är ett verktyg kopplat till Reddit som publicerar uppdateringar om plattformens status. Den spårar olika Reddit-system, inklusive Reddits huvudsajt och annonsplattformen, såväl som plattformens infrastruktur och medielagring.

Du kan också se tidigare incidenter på webbplatsen genom att scrolla ner. För att få en sammanfattning av incidenter under de senaste månaderna, gå till Incidenthistorik längst ner på sidan.

Du kan också prenumerera på e-postmeddelanden från webbplatsen om du vill ha uppdateringar om Reddits status.

2. Följer Reddit Status X (Twitter)-kontot

Reddit Status har ett officiellt X (Twitter) konto som du kan följa för att få uppdateringar i ditt flöde. Genom att följa det här kontot kan du få uppdateringar om Reddit är nere när du surfar på sociala medier.

Det finns även en Reddit Status subreddit om du föredrar att följa uppdateringar där, men om Reddit är nere, kanske du inte kan komma åt subreddit.

Dessa konton är användbara om du vill automatisera uppdateringar om Reddits plattformsstatus något utan att behöva prenumerera via e-post.

3. Använda webbplatser som DownDetector

Vad händer om de officiella kanalerna inte visar uppdaterad information om huruvida Reddit är nere just nu? I så fall kan du använda tredjepartswebbplatser som Neddetektor.

Plattformen är ett av de bästa sätten att kontrollera om en webbplats är offline. Det låter dig kontrollera rapporter som är specifika för din region. Den förlitar sig på rapporter från användare, så att du kan kontrollera om andra kan uppleva liknande problem.

Ibland slår DownDetectors statusspårning en webbplatss egna spårningsplattformar på grund av hur den är beroende av användarinput. Så om du inte kan se något fel på Reddits statussida och X-konto, se till att kontrollera ett tredjepartsverktyg som DownDetector som förlitar sig på användarrapporter.

Vad du ska göra om Reddit inte är nere

Om du inte kan hitta några problem som rapporterats av Reddit Status eller webbplatser som DownDetector, bör du utföra lite allmän felsökning för att se om det löser problemet på din sida.

Om Reddit ger dig fel rekommenderar vi att du provar följande felsökningssteg:

  • Starta om din enhet: Att starta om din smartphone kan ibland hjälpa till att åtgärda fel som du stöter på när du använder appar.
  • Kontrollera ditt internet: Om du får fel med flera onlineplattformar kan felet bero på din internetanslutning.
  • Kontrollera om Reddit behöver uppdateras: Om du använder Reddit-appen, kontrollera om en uppdatering är på gång i Google Play Store eller App Store.
  • Rensa Reddits cache: Om dina cachefiler har skadats, rensa appens cache för att åtgärda potentiella problem.

Om dessa korrigeringar inte fungerar, försök att vänta ut problemet. Men om det går flera timmar och du fortfarande inte kan komma åt Reddit, rekommenderar vi att du kontaktar Reddit Support.

Du kan skicka in en supportbiljett på Reddit Hjälpcenter om du har problem med app eller webbplats och Reddit inte verkar vara nere.