Android Wallpaper Switcher med sin egen sociala gemenskap

Spread the love

Precis när du tror att det finns massor av gratis tapetappar tillgängliga i Play Butik, kommer en annan med mer att erbjuda. Bitmado, som kallas en ”blandande tapetmotor” av sin utvecklare, är ett gratis tillägg till genren som levererar ett konstant utbud av nya bakgrunder så att du inte behöver se samma gamla tråkiga hemskärm varje gång du låser upp din enhet. Det är en levande bakgrundsbild som automatiskt cirkulerar genom olika bakgrunder och väljer dem från innehållet och feedbacken från dess Reddit-liknande community, vilket låter användare ladda upp sina egna bilder och rösta upp eller nedrösta de som laddats upp av andra bitmado-medlemmar. Det är som Muzei, men med sociala element som ersätter tillägg.

  Här är några säkerhetsförbättringar i Android 5.0 Lollipop

Det bästa med bitmado är att du kan följa specifika tapetkategorier som kallas Mados, vilket gör att du kan begränsa vilken typ av tapeter den skickar till dig. Dessutom kan du tjäna ryktepoäng genom att ladda upp bilder, som i sin tur låter dig stöta tapeter du gillar till toppen.

När den lanseras för första gången kan du antingen börja använda appen i gästläge (i så fall kan du inte rösta på bilder, och bakgrundsalternativen blir också begränsade), eller logga in via ditt Facebook- eller Google+-konto. Efter att ha hoppat vidare till huvudskärmen är det första du behöver göra att ställa in bitmado som din levande bakgrundsbild. För att göra det, tryck på ”ställ in live wallpaper nu” och välj bitmado från menyn som följer.

  Föreslå filmsökningar efter film efter år, genre och betyg [Android]

När det kommer till tapetvalen till ditt förfogande, ja det finns många. Framsidan ger dig tillgång till bilder som för närvarande är populära bland bitmado-medlemmar sorterade under kategorierna Hot, New, Weekly, Monthly och All Time.

Genom att trycka på en bild kan du visa den i helskärmsläge, rösta upp, rösta ned eller stöta den. Du kan också välja att klistra det valda objektet, vilket gör det som din enda bakgrund, vilket automatiskt inaktiverar shuffle-funktionen.

bitmado rymmer massor av tapetkategorier inklusive rymd, abstrakt, natur, landskap, färger etc., som alla kan bläddras från ”Utforska”-skärmen som är tillgänglig från den utdragbara navigeringsmenyn. Användare kan följa sina favoritkategorier, vilket flyttar dem till skärmen Hantera Mados, varifrån de senare kan tas bort individuellt.

  Populära hemunderhållsappen BrightNest kommer till Android

Du kan bidra till gemenskapen genom att använda alternativet ”Skicka bild” på samma meny. Skärmen Inställningar låter dig ställa in blandningsfrekvensen och sorteringen (Hot, New, etc.) som ska användas.

Du kan ladda ner bitmado till din enhet gratis från länken nedan. Testa det och låt oss veta vad du tycker om appen.

Installera bitmado från Play Store