AI-verktyg för att skapa chattbot och webbapplikationer

Hallå! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

Enligt den senaste uppdateringen från Home Security Heroes knäcks 51 procent av vanliga lösenord enkelt och snabbt av AI (artificiell intelligens) på mindre än en minut.

De använde en AI-baserad AI-knäckare vid namn PassGAN och körde den genom 15 600 000 vanliga lösenord för att avgöra hur lång tid det skulle ta att knäcka ditt lösenord.

Detta resultat sammanfattar att 51 procent av vanliga lösenord knäcks på en minut, 65 procent på en timme, 71 procent på en dag och 81 procent på en månad.

Låt oss använda komplexa lösenord för att spara vår data och integritet. Du kan också använda lösenordsgeneratorer för att skapa starka och komplexa lösenord.

Enligt branschexperter och forskare rekommenderas att använda ett lösenord med minst 15 tecken med ett starkt mönster, som kombinerar minst två stora och små bokstäver med siffror och symboler.

Plattform med öppen källkod Förfina för att skapa webbapplikationer

Refine är ett React-baserat ramverk med öppen källkod för att skapa webbapplikationer. Det gör det möjligt för användare att bygga sina applikationer med enkla steg-för-steg-instruktioner direkt från bekvämligheten av sin webbläsare och snabbare.

Den skapar över 500 unika kombinationer av tekniska stackar för skräddarsydda applikationer.

Det säkerställer att användare kan komma åt alla verktyg som krävs för att skapa applikationer, såsom SSR-stöd för Next.js eller Remix. CRUD-användargränssnitt genereras automatiskt baserat på API-datastruktur, svarar på frågor för att hantera förändringar i tillståndet perfekt, tillgängliga granskningsloggar och dokumentversionering, avancerad routing med vilket routerbibliotek som helst och många fler.

Dessutom har den ingen design som erbjuder otaliga stilar och anpassningsmöjligheter. Förutom att tillhandahålla industristandardlösningar för viktiga projektkomponenter som autentisering, åtkomstkontroll, routing, nätverk, tillståndshantering och i18n, minskar det också de repetitiva uppgifter som krävs av CRUD-operationer.

Refine är till stor hjälp för att bygga interna verktyg, instrumentpaneler och andra dataintensiva applikationer.

SiteGPT för att integrera en chatbot på en webbplats utan kodning

Vill du bygga en chatbot för din webbplats utan att känna till någon kod eller programmering? Sedan kan du använda SiteGPT för att integrera en chatbot på din webbplats.

Det är en av de enklaste och snabbaste metoderna att skapa en chatbot för din webbplats. I några få snabba och enkla steg kan du konstruera din egen chatbot som är programmerad att interagera med ditt eget innehåll.

  • Ange din webbadress
  • Välj de sidor du vill träna chatboten på.
  • Det är allt; du har nu en egen chatbot som kan svara på alla frågor om informationen på din webbplats.

Den här banbrytande chatbotlösningen hjälper dig att omedelbart svara på alla frågor om innehållet som publiceras av besökare på din webbplats.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.