8 bästa LinkedIn CV-byggare för att konvertera din profil till ett CV

Att ha ett CV är en av de mest grundläggande men viktiga uppgifterna när du söker jobb. Men att skapa ett CV för dig själv kan vara mycket stressande och kan ta mycket tid.

Om du har en lång arbetshistoria och god erfarenhet måste du gräva igenom olika uppgifter om din arbetslivserfarenhet, utbildning, kompetens, prestationer etc, vilket kan ta mycket tid i anspråk. Du måste också välja rätt format bland alla tillgängliga CV-format.

Denna process kan vara utmanande. Du bör välja det bästa CV-formatet som representerar dina kunskaper och erfarenheter. Du skulle också behöva skräddarsy ditt CV efter det jobb du söker. Det är stressigt då man också måste gå igenom arbetsbeskrivningen noggrant. Ditt CV bör också vara fritt från stavfel.

Att bygga ett CV kan vara tidskrävande och stressigt, men det kan ge dig en givande karriär. Så vad ska du göra? – Enkelt, använd ett verktyg för att skapa CV!

Ett av de första alternativen att överväga är LinkedIns egen CV-byggare, som låter dig skapa ett proffsigt CV utan att gå till en tredjepartsplattform.

Den inbyggda LinkedIn Resume Builder är ett av de första alternativen på listan. Det är 100 % gratis och låter dig skapa professionella CV genom att helt enkelt använda din LinkedIn-profil.

Arbetssökande som vill bygga ett effektivt och unikt CV kan göra det inom några minuter med det här verktyget. Du får ett anpassat, professionellt utseende CV utan att välja ett tredjepartsverktyg eller prenumerationer.

Du kan helt enkelt gå till din profil och klicka på fliken ”Mer” för att använda detta. När du är klar väljer du alternativet ’Resume Builder’. Du kommer sedan att guidas genom en stegvis process för att bygga ditt CV.

Denna process inkluderar alla viktiga steg som att välja en CV-mall, lägga till din arbetslivserfarenhet och utbildning, etc. En stor fördel med att använda det inbyggda LinkedIn-verktyget för CV-byggare är att det automatiskt fyller ditt CV med information från profilen. Det gör det också möjligt för dig att anpassa ditt CV för ditt ansökande jobb.

Användarna kan redigera CV:t, dvs ta bort oönskade avsnitt eller lägga till mer information, justera formateringen, skräddarsy språket efter jobbet som söks osv.

Som sagt, vi vet att du kanske vill experimentera med några andra alternativ, beroende på dina krav och budget.

Men vilka är dessa verktyg? Låt oss ta reda på de bästa LinkedIns CV-byggare för att konvertera din profil till ett CV

Att välja en bra LinkedIn CV-byggare kan hjälpa dig att skapa högkonverterande CV:n som exponentiellt ökar dina chanser att få jobbet. Med funktioner som gratis mallar, enkel dataimport och generering av CV, kommer de i både gratis och betalda versioner. De hjälper dig att enkelt konvertera din profil till ett fullfjädrat, professionellt utseende CV.

Nedan finns en detaljerad lista över några av de bästa LinkedIn-cv-byggarna online. För att du ska prova:

VisualCV

VisualCV är en onlineplattform som låter dig skapa professionella CV med hjälp av dess CV-byggarfunktion. Verktyget låter dig importera information från din LinkedIn-profil och redigera den enligt dina preferenser. Den erbjuder också olika anpassningsfunktioner för att göra ditt CV unikt och hjälpa dig att sticka ut när du ansöker.

Verktyget innehåller också en inbyggd stavningskontroll och möjligheten att spåra ditt CV:s prestanda.

Flera CV-mallar och formateringsalternativ finns tillgängliga på plattformen som du kan välja mellan. VisualCV erbjuder också funktioner som att lägga till arbetsprover, spåra CV-visningar och dela CV:t på sociala medier.

Anpassningsalternativen är dock endast tillgängliga för premiumanvändare. Du måste betala en viss summa för att använda dessa funktioner för ditt CV. Bortsett från detta får premiumanvändare också tillgång till ytterligare funktioner som en anpassad domän, avancerad analys och anpassat varumärke.

VisualCVs LinkedIn CV-byggare är ett solidt val för ett polerat och modernt CV.

Standard CV

Standard CV är ett CV-byggare för att förenkla processen att skapa ditt CV med hjälp av din LinkedIn-profil. Du kan enkelt skapa ett CV med det här verktyget på bara fem minuter.

Du måste ansluta din LinkedIn-profil och importera nödvändiga uppgifter (arbetserfarenhet, utbildning, kompetens) för att göra detta. Du kan välja ditt varumärke genom mallar, typsnitt och färger.

Standard CV ger också ett brett utbud av anpassningsalternativ för varje avsnitt, vilket hjälper dig att välja den som framhäver dina färdigheter och prestationer.

Flera premiumfunktioner inkluderar personlig feedback från en professionell CV-skrivare, skapande av personliga brev och enkel filexport.

Den utmärkande funktionen hos Standard CV är dess intuitiva användargränssnitt (UI) som gör det enkelt för dig att skapa ett professionellt CV utan tidigare erfarenhet.

OnlineResume.us

OnlineResume.us är en LinkedIn-baserad plattform för att bygga CV som effektiviserar processen för att skapa CV. Den tar all relevant information från din LinkedIn och skapar ett fantastiskt CV inom några minuter. Du måste koppla din LinkedIn-profil till webbappen för att göra detta.

Efter detta kommer den automatiskt att importera data, såsom din utbildning, kompetens, arbetslivserfarenhet etc., från din LinkedIn-profil.

Du kan lägga till dina prestationer, certifieringar, utmärkelser, volontärerfarenhet etc. till ditt CV. Dessutom ger plattformen också olika anpassningsalternativ för varje avsnitt på ditt CV.

Den har också ett par andra robusta premiumfunktioner, som att skapa personliga brev och enkel export av ditt CV i PDF-form. Dessutom tillhandahåller plattformen också ett omfattande jobbsökningsverktyg för att söka efter lediga jobb.

LinkedIn-integrationen och tillgängligheten av en kraftfull funktionsuppsättning gör det till ett idealiskt alternativ för människor som vill skilja sig från mängden.

Resumonk

Resumonk erbjuder en strömlinjeformad lösning för att skapa meritförteckningar av professionell kvalitet genom att importera information från din LinkedIn-profil. Plattformen har ett användarvänligt gränssnitt och flera kraftfulla funktioner, idealiska för arbetssökande.

Genom att koppla din LinkedIn-profil till plattformen kan den importera all relevant information och lägga till den i CV:t.

Du kan anpassa ditt CV från olika alternativ för att få det att se professionellt och iögonfallande ut.

Plattformen erbjuder ett brett utbud av alternativ för att anpassa varje del av ditt CV. Du kan på ett övertygande sätt lyfta fram dina färdigheter och prestationer. Du kan också optimera CV:t för sökandespårningssystem med Resumonk. Det säkerställer att potentiella arbetsgivare enkelt upptäcker din profil.

Resumonk erbjuder också många premiumfunktioner, som att exportera ditt CV i olika format. En av de mest anmärkningsvärda fördelarna med att använda Resumonk är dess sömlösa integration med olika plattformar som Google Drive och Dropbox. Det gör det enkelt att spara och dela ditt CV med intresserade arbetsgivare.

Resume Builder

Resume Builder är en användarvänlig och gratis plattform för att skapa CV som låter dig skapa professionella CV, personliga brev och personliga webbplatser.

Dess LinkedIn CV-byggare är en populär funktion som hjälper dig att skapa en övertygande LinkedIn-profil som sticker ut.

För att använda plattformen, välj en mall som fungerar för dig och anpassa information relaterad till din utbildning, kompetens och arbetslivserfarenhet. När du har slutfört stegen ovan kan du ladda ner ditt färdiga CV i olika format, inklusive PDF och Microsoft Word.

Rezi

Rezi är ett populärt verktyg för att bygga CV som erbjuder ett innovativt Chrome-tillägg som kan användas som en LinkedIn CV-byggare. Tillägget hjälper användare att skapa och optimera sina CV i farten medan de surfar på LinkedIn.

Med Rezi Chrome-tillägget kan användare extrahera sin arbetserfarenhet och kompetens från sina LinkedIn-profiler och sedan använda informationen för att skapa ett optimerat CV som kan laddas ner i PDF- eller DOCX-format. Tillägget ger också förslag på förbättringar, som att lyfta fram saknade färdigheter eller erfarenheter.

Nyttan med Rezi Chrome-tillägget är att det effektiviserar processen för att skapa CV och säkerställer att CV:n är optimerade för sökandespårningssystem (ATS) som används av arbetsgivare. Genom att använda tillägget kan användare se till att deras meritförteckningar är mer benägna att passera genom ATS-filter och nå händerna på anställande chefer.

Sammantaget är Rezi Chrome-tillägget ett utmärkt verktyg för alla som vill optimera sin LinkedIn-profil och bygga ett vinnande CV.

Shri CV

Shri Resume är en annan LinkedIn-CV-byggare online som erbjuder en enkel och kraftfull lösning på ditt problem.

Du kan enkelt skapa professionella CV, personliga brev och onlineportföljer med hjälp av verktyget.

Funktioner i Shri CV inkluderar dess förmåga att importera data från LinkedIn. Det betyder att du enkelt kan importera din arbetserfarenhet, utbildning och andra relevanta detaljer och använda den för att snabbt skapa ett CV.

Efter att ha gjort de nödvändiga ändringarna kan du ladda ner CV:t i olika format.

Shri CV är ett värdefullt verktyg för arbetssökande som snabbt och enkelt vill skapa ett professionellt CV.

Med sitt användarvänliga gränssnitt, anpassningsbara mallar och möjligheten att importera data från LinkedIn-profiler erbjuder Shri Resume ett strömlinjeformat tillvägagångssätt för att skapa CV för att spara tid och ansträngning för arbetssökande.

CVonline.me

CVonline.me är en plattform för att bygga CV som gör att du kan skapa ett visuellt tilltalande och professionellt CV baserat på informationen i din LinkedIn-profil. Webbplatsens primära funktion är att skapa ett CV från LinkedIn-profilen.

Hemsidan på denna webbplats har en enkel och användarvänlig design som gör att du kan skapa ett CV utan registrering eller inloggning. Du måste ladda upp en PDF av det befintliga CV:t för att starta processen.

Du kan också importera informationen från din LinkedIn-profil genom att klicka på knappen ”Importera från LinkedIn”. Webbplatsen skapar automatiskt ett CV som kan anpassas efter dina behov.

Mallarna som webbplatsen erbjuder är moderna och eleganta, och du kan också välja bland ett stort utbud av mallar. Du kan ladda ner och dela CV:t med arbetsgivare med en unik länk.

Cvonline.me gör processen att skapa meritförteckningar snabbare och problemfri, medan de moderna mallarna som finns på webbplatsen gör det till ett utmärkt alternativ för att skapa iögonfallande meritförteckningar med hög konvertering.

Slutsats

Rekryterare söker mer skickliga och erfarna medarbetare snarare än någon med högre utbildning. Din LinkedIn-profil är förmodligen det bästa stället att veta om dina kunskaper och få ditt drömjobb.

Ditt CV bör också återspegla dessa färdigheter och annan information som lockar potentiella arbetsgivare till din LinkedIn-profil. De verktyg för att bygga CV som diskuteras i den här artikeln kan hjälpa dig att skapa effektiva CV baserat på relevant information på din LinkedIn-profil.

Du kan skapa ett CV snabbt på några minuter och använda de ytterligare funktionerna som dessa plattformar tillhandahåller för att bli uppmärksammad av potentiella arbetsgivare.

Med funktioner som AI-baserat CV skapande, tillgång till 100-tals mallar och sökordsoptimering för ATS kan du välja den som passar dina behov.

Vi hoppas att artikeln var till hjälp för dig och kommer att vara avgörande för att du ska kunna fatta ett välgrundat beslut.