Hur du ändrar ditt Fortnite-namn

Epic Games är en av de ledande spelplattformarna, som uppskattas av miljoner. Den organiserar ofta speciella evenemang för att ge bort fantastiska spel som du kan spela genom att ladda ner och installera en intuitiv klient. Även om Epic Games Launcher slutar fungera då och då, saktar det inte de flesta spelare.

Men många användare undrar hur man ändrar sitt Epic Games-namn efter att de redan har skapat ett när de registrerar sig för ett konto.

Om du är en av dem, här är allt du behöver veta om Epic Games namnbyte.

Epic Games: Byt namn

Vad är ett Epic Games-visningsnamn?

Det är namnet som representerar ditt Epic Games-konto och som visas på Epic Games Launcher, det officiella Epic Games-forumet och AnswerHub.

Epic Games-visningsnamnet avslöjas också för andra användare när de spelar spel på Windows, Mac, Nintendo Switch eller mobila plattformar.

Kan du ändra ditt Epic Games-namn?

Ja.

Det är möjligt att ändra ditt Epic Games-visningsnamn en gång varannan vecka om du har en bättre uppfattning om hur din onlinepersona ska visas för andra spelare.

Men om du inte redan har använt Epic Games på skrivbordet eller Mac men bara spelat på PSN, Xbox eller Switch, kan du inte skapa ett visningsnamn utan uppgradering till ett fullständigt konto.

Tänk dessutom på att dina PSN- och Xbox Live-visningsnamn inte kommer att ändras. Om du till exempel vill modifiera din Xbox-gamertagg måste du kontakta Sony eller Microsoft.

Så här ändrar du ditt Epic Games-namn

Eller hur du ändrar ditt Fortnite-namn för dig som gillar Fortnite.

Om du undrar hur du ändrar ditt Epic-namn är det ganska enkelt. Här är vad du behöver göra:

Logga in på din Epic Games kontosida
Om du inte kommer ihåg vilken e-postadress som användes för att skapa ditt Epic Games-konto, öppna Epic Games Launcher, klicka på ditt visningsnamn i det nedre vänstra hörnet och välj Hantera konto för att öppna EpicGames-kontosidan
Om din e-postadress inte är verifierad (indikeras av ett gult meddelande högst upp på skärmen), klicka Klicka här för att skicka igen. Besök sedan ditt e-postkonto, öppna det mottagna e-postmeddelandet och klicka på Verifiera din e-post
Gå till området Allmänt på Epic Games-kontosidan
Klicka på pennknappen bredvid ditt visningsnamn
Skriv det nya visningsnamnet och en gång till för att bekräfta
Kontrollera att jag förstår att jag inte kan ändra mitt visningsnamn igen under ytterligare två veckor efter denna ändring
Klicka på Bekräfta
Om det nya visningsnamnet inte redan har tagits av någon annan kommer du att se en grön banner med visningsnamnet uppdaterat! meddelande. Annars måste du välja ett nytt visningsnamn

Hur du ändrar ditt Fortnite-namn (SLUTSATS)

Sammanfattningsvis är det möjligt att välja ett nytt visningsnamn för ditt Epic Games-konto när du spelar på PC eller Mac – vilket kommer att ändra ditt Fortnite-namn också.

Det är helt gratis, kräver e-postverifiering och kan bara göras en gång varannan vecka.

Om du ändrar dig igen inom 2 veckor finns det inget du kan göra förutom att vänta. Att kontakta teknisk support hjälper dig inte.

Å andra sidan, tänk på att du inte kan ändra visningsnamnet på PSN eller Xbox Live utan att kontakta Sony eller Microsoft för hjälp.