9 Top Survey Maker-appar för att få feedback/göra forskning

Spread the love

Undersökningar spelar den mest avgörande rollen för att analysera kundinsikter i ett företag. Du behöver veta mycket om dina kunder för att bygga ett framgångsrikt företag.

Hur tycker dina kunder om ditt företag? Är de nöjda med din tjänst eller inte? Vad vill kunderna ärligt talat? Hittade kunderna allt de letade efter? För att förstå dessa frågor och för att uppfylla kundens krav behöver man kartlägga alla dessa.

Det hjälper dock affärsmän att driva företag effektivt. Nuförtiden växer många företag plötsligt på nätet. För onlineföretag är undersökningar viktiga för att känna till sina kunder.

Undersökningar är ett kraftfullt verktyg nuförtiden för att driva din verksamhetsnivå. Återförsäljare eller affärsmän bör vara medvetna om de produkter deras kunder älskar mest och ogillar mest. Dessutom kommer produktdata att hjälpa dig att förbättra produktens kvalitet ytterligare.

Att effektivisera din undersökningsprocess blir enklare och mer exakt med hjälp av undersökningsverktyget. Applikationer för undersökningstillverkare används i stor utsträckning nuförtiden för att få lättnad från skrymmande arbete.

Dessa applikationer ger analyserade svar som hjälper dig att rätta till var du bör koncentrera dig mer. Du kan lyfta ditt skapande av enkäter med hjälp av mallarna som dessa applikationer tillhandahåller. Online-program för att skapa undersökningar tillåter också användare att designa sitt format med gratis dra-och-släpp-verktyg.

Vilka är användningsfallen för undersökningar?

Enkätmjukvara är generellt sett ett verktyg som hjälper företag att registrera och samla in data mer effektivt. Således kommer denna programvara att underlätta ditt arbete genom att analysera inspelad data. Enkätappar online ger flera fördelar för ditt företag och hjälper dig att nå en ny nivå av framgång.

Låt oss ta en titt på fördelarna med en online-enkätapp:

  • Budgetvänligt – Till skillnad från skriftliga undersökningar är dessa mycket billigare och enkla att underhålla. Affärsmän kan spendera sina pengar på något annat än att skriva ut dessa enkätpapper för dina respondenter.
  • Tillgänglighet – Tillåter användare att skicka undersökningarna via online-läge. Låter kunderna fylla i frågeformuläret var de än är lediga. Tillåter användare att skicka enkäter via e-post, sociala medier, etc.
  • Tidseffektivitet – Online-enkätapplikationer hjälper användare att skapa, administrera och analysera svaren snabbt utan att ta för mycket av sin tid.
  • Feedback – Den största fördelen med en online-enkätapplikation är att du har en obegränsad mängd feedback. Det ger affärsmän mer mångsidig, exakt, anpassad och ärlig feedback än någonsin att förbättra.

Utöver dessa fördelar uppmuntrar online-enkätappar din relation att vara fast med dina kunder. Så vad hindrar dig från att dra nytta av dessa förmåner? Skapa olika undersökningar enligt dina krav och analysera resultaten av dessa undersökningar mer noggrant.

Hur ska en idealisk undersökning se ut?

Undersökningar är väsentliga för att samla in data om människors insikter och åsikter. Men frågan uppstår hur en idealundersökning ska se ut? Vilka frågor behöver man ställa till sina kunder för sin undersökning?

Tja, det finns många sätt genom vilka du kan samla deras perspektiv. Enkätfrågor ställs oftast i form av flervalsfrågor, öppna frågor, ja- eller nej-frågor eller på basis av en betygsskala.

  Förmodligen det bästa alternativet till CSV-lagring: Parkettdata

Frågan du behöver ställa beror på ditt behov och ämne. Man bör ha dessa få saker i åtanke när man förbereder frågorna. Några är listade nedan:

  • Först och främst, gör dina frågor korta nog för att de ska vara lätta att förstå.
  • För det andra bör undersökningen vara snabb. Människor i dagens hektiska värld är inte glada att spendera tid på att delta i undersökningar.
  • Gör frågorna iögonfallande genom att lägga till smiley uttryckssymboler.

Med applikationer för onlineundersökningar kan du designa frågor utifrån dina krav. Utöver det låter dessa applikationer dig välja dina mallar för att göra dina undersökningar attraktiva.

Designa dina enkätfrågor sömlöst utan att vara hektisk. Dessutom förstår de flesta företag att de kan förbättra sin kvalitet med feedback från kunder.

Enkätprogramvaran hjälper användare att designa, skicka och analysera inspelad data mer effektivt. Det hjälper företag att samla in data om specifika appfunktioner eller produkter och förbättra deras kvaliteter eller tjänster. Genom att genomföra regelbundna undersökningar kan du tydligare få fram kundernas insikter.

Nu är frågan – vilken app är bäst för ditt företag? Hur väljer man rätt som passar perfekt för ditt företag?

Tja, det beror på ditt företags krav. Oavsett om de vill ha feedback eller vill interagera med sina kunder beror allt på deras krav. Låt oss gräva på att välja den bästa appen för undersökningsskapare som uppfyller alla dina krav och önskemål utan ytterligare dröjsmål.

Typform

En av de bästa applikationerna för onlineundersökningar är Typeform. Typform tillåter användare att få detaljerade och djupare insikter om sina kunder. Dessutom hjälper Typeform användare att synkronisera med alla deras avgörande verktyg.

Således innehåller denna applikation ett stort utbud av teman. Effektivisera visualiseringen av dina enkätfrågor. Typform gjorde anpassning, byggde inbäddningsbara chatbots och skapade data som registreras enklare och snabbare.

Utöver dessa låter Typeform användare snabbt gå igenom ett bibliotek med ikoner för den perfekta grafiken. Sammantaget ger det ett enkelt användargränssnitt att använda. Nybörjare kan enkelt använda denna applikation utan någon vägledning. Med Typeform kan du ta din undersökningsprocess och din verksamhet till nästa nivå.

SurveyMonkey

En av de mest framhävda applikationerna för undersökningsskapare på listan är SurveyMonkey. Det är perfekt för dem som vill skapa sina undersökningar på en telefon eller surfplatta.

Användare vägleds med strukturen för att formatera sina enkätfrågor. Till skillnad från de flesta undersökningsapplikationer tillåter SurveyMonkey användare att skapa, redigera, samla in svar och analysera resultat på sina smartphones.

Låter dig skicka ett personligt tackbrev när undersökningen är över. Med ett lättanvänt gränssnitt kan du skapa bra undersökningar för dina kunder inom några minuter. Kort sagt, SurveyMonkey har hittat ut ett enkelt sätt att låta dig borra ner även på smartphones och surfplattor.

Jotform

Effektivisera din undersökningsprocess med applikationen Jotform survey maker. Utmärkt plattform för dig som letar efter undersökningsmallar för att underlätta processen. Den mest imponerande egenskapen hos Jotform är tillgängligheten av widgets och tillägg.

Oavsett om du letar efter en applikation för att genomföra undersökningar eller samla in feedback kan du välja Jotform. Med Jotform kan du skapa engagerande onlineundersökningar med gratis dra-och-släpp-verktyg.

  Pusselväckarklocka får dig att lösa pussel och kollar om du är vaken

Analysera dina inspelade undersökningsdata snabbt med Jotforms rapporteringsverktyg i realtid. Jotforms funktioner stödjer allt från att lägga till fler frågor till att ändra teckensnitt och färger. Du kan också hitta widgets för formulärberäkning för att göra beräkningarna automatiska och korrekta.

Gör dessutom din undersökning interaktiv, kort och engagerande också. Flera inbäddade funktioner tillåter användare att kopiera och klistra in inbäddningskod på vilken webbplats som helst för vidare användning. Du kan dela din undersökning via e-post, länk, sociala medier, etc.

Åsiktsstadiet

Opinion Stage är en utmärkt applikation för att skapa enkäter online för många kreativa undersökningar. Onlineundersökningar är roliga att skapa, men ibland kan de också vara utmanande. Men här är en fantastisk plattform för att minska ditt arbete och öka dess kvalitet.

Dessutom kommer dess dra-och-släpp-verktyg för redigering och formatering att gynna dig. Yttrandet låter dig också dela dina undersökningar via flera plattformar för feedback. Opinion Stage hjälper dig att snabbt och effektivt samla in högkvalitativ data från riktade målgrupper.

Plattformen tillåter användare att strategiskt kombinera kvalitativa och kvantitativa svar, inklusive öppna och slutna frågeformulär. Gör undersökningar tillgängliga för dina kunder och dig själv via plattformen Opinion Stage.

Dela dessutom undersökningen via valfri onlineplattform på några minuter för att få feedback. Korrekt analyserad feedback hjälper dig att lyfta ditt varumärke och din verksamhet.

Gratis onlineundersökningar

Webbplatsen för gratis onlineundersökningar har enklare navigering och ger effektiva resultat. Den här webbplatsen tillhandahåller gratis CRM för forsknings- och marknadsföringskontakter. Spåra alla data och svar och det hjälper också att analysera var och en individuellt.

Plattformen försöker hålla respondenterna engagerade och ser till att svara på alla frågor. Intelligent undersökningsdesignassistent bidrar mycket för att hjälpa dig att göra undersökningen snabb och begriplig.

Du kan dra och släppa och skapa enkäter som gör data enkel att visualisera. Den förser dig med ett brett utbud av anpassningsalternativ för svar. Börja med olika mallar och justera dem sedan till excellens genom att redigera efter dig själv.

Gratis onlineundersökningar stöder alla typer, från flera frågebaserade undersökningar till frågeformulärbaserade undersökningar. Men utan att investera mer tid i att skapa en undersökning kan du skapa en frågeformulärbaserad undersökning sömlöst.

SurveyPlanet

SurveyPlanet är bland de bästa undersökningsapparna att börja skapa dina undersökningar med. Den erbjuder massor av attraktiva mallar med förskrivna frågor om dem. Du kan använda dessa frågor eller lägga till nödvändiga frågor för att bättre passa dina krav.

Den logiska förgreningsfunktionen är den bästa bland alla andra funktioner. En mängd gratisverktyg finns tillgängliga för att designa och skapa din undersökning. Användare kan också lägga till bilder för att göra det iögonfallande.

Dessutom fungerar SurveyPlanet-applikationen på mobiler, surfplattor och stationära datorer. Med hjälp av denna app för att skapa undersökningar kan du anpassa din undersökning utan problem. Dess förgrenings- och hopplogikfunktion låter dig kontrollera de frågor som din klient ser.

För en fantastisk användarupplevelse och fantastiska funktioner, byt till SurveyPlanet survey maker-appen. Dessutom tillåter den här applikationen användare att skapa olika undersökningar för olika syften, såsom undersökningar av anställda, forskning, utbildning, kund, hälsovård och offentlig sektor.

  13 bästa robotmoppar för gnistrande rena golv

Super Survey

Applikationen Super Survey är utformad helt enkelt för personligt bruk, studenter och ideella organisationer. Onlineundersökningar gör det enkelt för människor att vara mer ärliga med sina erfarenheter.

Super Survey tillhandahåller lättanvända verktyg, teman, logotyper, personliga typsnitt, etc. Du behöver helt enkelt lägga till ditt skapade frågeformulär och klicka på för att anpassa teman eller skapa dina egna.

Du kan dela din undersökning med dina kunder för deras feedback och göra research. Super Survey låter sin applikation fungera på dina mobiler såväl som på dina surfplattor.

Dessutom kan du lägga till fler frågor i Super Survey Dashboard om du vill. Plattformen hjälper dig också att integrera de insamlade svaren för att flöda direkt in i ditt CRM.

Proffs undersökning

Profrfs Survey maker-programvara effektiviserar undersökningar, frågesporter, omröstningar, formulär, etc. Den ger dig tillgång till att använda 100+ fördesignade mallar för dina undersökningar. Håll dina kunder engagerade i de extraordinära funktionerna i Profofs-applikationen.

Du kan lägga till logotyper, teman, bilder eller varumärken för att få din undersökning att se enastående ut. Skapa en skräddarsydd och varumärkesundersökning med kostnadsfria verktyg.

Utöver det kan du integrera din undersökning med tredjeparts CRM-applikationer. Proffs kundtjänstchefer är alltid vänliga och tillgängliga för att lösa alla dina frågor.

Du kan enkelt spåra din publiks rörelser och kontrollera vem som gav vilket svar för att förstå din publik djupare. Med Proffs gör din utvärderingsprocess sömlös.

SurveyNuts

Sist men inte minst är applikationen SurveyNuts survey maker. SurveyNuts är en av de lättanvända applikationerna för att skapa frågeformulär och enkäter.

Den har ett superintuitivt gränssnitt för att börja skapa ditt enkätformulär. Det låter dig välja teman från deras bibliotek snabbare. I realtid kan du också se utvecklingen av varje svar.

Din utmärkta undersökning är nu bara tre steg långt. Bara skapa, dela och analysera dina lagrade svar och data. SurveyNuts instrumentpanel visar resultaten statistiskt med enkla diagram genom dataexperter.

Användare kan vara kreativa med SurveyNuts programvara. Du kan samla in detaljerad information i alla svar från publiken, beroende på vad som passar dig.

Slutsats

Sammanfattningsvis görs vanligtvis undersökningar för utvärdering av kunder. Kundundersökningar är viktiga för företag. Att analysera undersökningsdata kommer att öka företagets tillväxtnivå.

Nuförtiden är det svårt för stora företag att samla in data manuellt. Dessutom är det dock inte genomförbart. Enkätmjukvara hjälper till att uppleva en effektiv process för datainsamling och analys.

På grund av de många fördelarna gick återförsäljare, affärsmän och företag över till applikationer för undersökningssystem. Dessa applikationer är billigare, mindre tidskrävande, mer exakta och hjälper dig också att få snabbare resultat.

Du kan också utforska några interaktiva och engagerande innehållsidéer för att få ditt företag att växa.