Hur man återaktiverar USPS.com-konto

Spread the love

Anger USPS att ditt konto har inaktiverats när du försöker logga in? Det finns flera anledningar till att USPS-kontot avaktiverades, inklusive för många misslyckade inloggningsförsök, flera konton som använder samma adress och utgångna konton. Uteslut det dock inte. Du kan enkelt använda det kontot igen! Om du använder USPS, undrar du ofta hur man återaktiverar USPS.com-kontot? Oavsett om du söker ytterligare information om USPS, har vi satt ihop en praktisk guide som kan svara på alla dina frågor om hur du kan återställa ditt lösenord eller ändra ditt användarnamn på USPS.com.

Hur man återaktiverar USPS.com-konto

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du återaktiverar ditt USPS.com-konto i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Hur kan du skapa ett USPS-konto?

Följande instruktioner visar dig hur du skapar ett USPS com-konto:

1. Besök USPS Logga in sida i din webbläsare.

2. Klicka sedan på Registrera dig nu.

3. Välj önskat språk och ange önskat användarnamn.

Obs: Du kommer att se etiketten Tillgänglig visas under användarnamnsrutan om den angivna är öppen för användning. Systemet kommer att tillhandahålla alternativa användarnamn om det efterfrågade inte är tillgängligt.

4. Ange och bekräfta sedan ditt önskade lösenord i de angivna fälten.

5. Välj två säkerhetsfrågor och ange-bekräfta det angivna lösenordet i de tillgängliga rutorna.

6. Välj sedan alternativknappen för Personligt konto eller Företagskonto, enligt dina behov.

7. Lägg till ditt namn, telefonnummer, suffix och e-postadress i respektive fält.

8. Scrolla ner och ange din hemadress i de angivna rutorna och klicka på Verifiera adress.

9. När adressen är verifierad klickar du på Skapa konto.

Vad är USPS användarnamn?

Med USPS-användarnamnet får du tillgång till USPS:s API:er för serviceleveransstandarder och prissättning för att spåra dina leveranser. Att äga ett USPS-konto gör det möjligt för dig att skicka med USPS-frakttjänster, få korrekta portopriser, försäkra leveranser, erbjuda helg leverans, använd USPS schablonbeloppsboxar och gör många andra saker.

  9 sätt att fixa Sims 4 Kan inte starta grafikkort

Är ett USPS-konto gratis?

Ja, ett USPS-konto är gratis. Du kan snabbt och bekvämt betala för porto och skriva ut adressetiketter online, oavsett om du skickar 1 eller 10 artiklar varje månad. Allt du behöver är ett USPS.com-konto, som är gratis.

Hur man använder USPS gratis etiketter?

När du vet hur du skapar ett USPS.com-konto för att använda gratis USPS-etiketter:

1. Navigera till USPS Logga in sida.

Obs! Se till att du är inloggad på ditt konto.

2. Klicka på fliken Butik från toppen.

3. Välj sedan Frakttillbehör under kategorisektionen och Gratis frakttillbehör under kategorin Produkttyp.

4. Välj önskad etikett bland de filtrerade produkterna.

5. Klicka på Lägg till i varukorgen för att betala och få önskad etikett för att använda den.

Du kan också ringa 1-800-610-8734 för att göra en telefonbeställning för gratis leveranser från Package Supply Center.

Varför avaktiverades ditt USPS-konto?

Här är några anledningar till att ditt USPS-konto inaktiverades:

  • För många misslyckade försök att logga in: Den goda nyheten är att det här problemet kräver att du väntar en liten stund innan du försöker logga in igen. Klicka på Glömt ditt användarnamn på inloggningsskärmen om du inte kommer ihåg ditt användarnamn. För att återställa ditt lösenord och få åtkomst till ditt konto finns det också alternativet Jag har glömt mitt lösenord.

  • Det finns för många konton för en adress eller användare: USPS tillåter vanligtvis ett konto per alla som tar emot e-post på en adress. USPS kan rapportera ett konto om flera konton skapas för en person på en given adress.

  • Kontoinaktivitet: USPS kan inaktivera ett konto om det inte har skickat eller tagit emot e-post på länge (säg många år). Om så är fallet, gå in igen och svara på uppmaningar som visas kommer omedelbart att återaktivera kontot.

Vad händer om ditt konto stängdes på grund av inaktivitet?

USPS inaktiverar vanligtvis inte konton för inaktivitet. Men i fall av extrem inaktivitet, år (eller längre) av inaktivitet, kan en person upptäcka att USPS har inaktiverat deras konto. Återigen, det händer faktiskt inte så ofta. USPS har möjlighet att inaktivera ett konto under dessa omständigheter. Men för det mesta när de väljer den här vägen tillåter de återaktivering av kontot. Sällan är konton helt raderade och inaktiverade.

Hur kan du återställa ditt lösenord eller ändra ditt användarnamn på USPS.com?

Låt oss se hur du återställer lösenord eller ändrar användarnamn på USPS.com:

1. Besök USPS Logga in sida.

2. Klicka på Glömt ditt lösenord? länk.

3. Ange ditt USPS.com-konto Användarnamn och klicka på Fortsätt.

4. Välj önskad lösenordsåterställningsmetod som du vill använda bland följande:

  • Genom att svara på de förvalda säkerhetsfrågorna.
  • Genom att begära leverans av ett tillfälligt lösenord till ditt verifierade mobilnummer.

5A. Om du väljer att svara på säkerhetsfrågorna, ange rätt svar för att få ett tillfälligt lösenord som kommer att skickas till dig via e-post.

Obs: Besök USPS Logga in sida och logga in efter att du fått ditt nya lösenord. När du har loggat in måste du skapa ett nytt lösenord.

5B. Om du väljer att få ditt tillfälliga lösenord e-postat till din telefon kommer din mobila enhet att få ett textmeddelande med ett tillfälligt lösenord. Du kommer att bli ombedd att välja ett nytt lösenord när du har angett den koden på USPS inloggningssida.

Hur kan du återaktivera ditt USPS-konto?

När du vet hur du skapar ett USPS com-konto, här är en guide som följer instruktioner som visar dig hur du återaktiverar ditt USPS-konto:

Metod 1: Återställ användarnamn eller lösenord

Om du försöker logga in med ett felaktigt användarnamn eller lösenord visas ett felmeddelande med instruktioner. Du kan återaktivera ditt USPS-konto genom att logga in på ditt konto. Men det skulle vara bäst om du hade ett giltigt användarnamn och lösenord för det kontot. Du kan besöka USPS-kontoåterställning sida för att enkelt hämta ditt kontolösenord eller användarnamn. Följ instruktionerna på skärmen för att få tillbaka ditt USPS-konto.

Metod 2: Svara på säkerhetsfrågor

Du kommer att behöva svaren på de hemliga frågorna du ställde när du först registrerade ditt konto för att återaktivera ett inaktiverat konto. Tyvärr måste du registrera ett nytt konto om du inte kommer ihåg svaren.

Metod 3: Använd mobiltelefonverifiering

Om du tidigare har registrerat en bekräftad mobiltelefon för kontoåterställning kommer USPS att skicka ett textmeddelande till dig med ett tillfälligt lösenord som ger dig tillgång till ditt konto. En uppmaning på sidan Glömt lösenord visas om detta är möjligt.

Metod 4: Kontakta USPS kundtjänst

Om du inte kan få ditt konto automatiskt återaktiverat kan du kontakta USPS kundtjänst genom att ringa 1-800-ASK-USPS® (1-800-275-8777) eller e-posta dem från USPS Maila oss sida. Dina säkerhetsfrågor kommer också att besvaras via telefon.

Hur spårar jag ditt paket på USPS?

Allt du behöver för att spåra ditt USPS-paket är paketets spårningsnummer, som finns på din USPS-fraktetikett. Följande instruktioner visar dig hur du övervakar ditt paket på USPS från ditt USPS.com-konto:

1. Gå till USPS Logga in sida och logga in på ditt konto.

2. Håll muspekaren över alternativet Snabbverktyg och klicka på Spåra ett paket.

3. Ange ditt spårningsnummer i det angivna fältet.

Obs: För att hitta spårningsnumret, titta längst ner på fraktetiketten.

4. Klicka sedan på Spåra.

Du kommer att se detaljerna om ditt USPS.com-pakets skanningshistorik och status.

Kan USPS spåra din stimuluskontroll?

Nej, USPS kan inte spåra din stimulanskontroll. Tyvärr har checkar inget spårningsnummer eftersom de levereras med USPS First Class Mail.

Hur kan du spåra din stimuluskontroll via USPS?

Följande instruktioner visar dig hur du kan spåra din stimulanskontroll genom USPS:

1. Navigera till USPS Informerad leverans sida.

2. Klicka på Registrera dig gratis.

3. Skriv in din postadress och verifiera den för programmet för att avgöra om det kan skicka bilder av din e-post som snart kommer till den adressen.

4. Markera kryssrutan bredvid Allmänna villkor och klicka på Fortsätt.

5. Ställ in dina säkerhetsfrågor, användarnamn och lösenord.

6. Skriv in dina kontaktuppgifter och klicka på Fortsätt.

7. Verifiera din identifiering. Använd onlinemetoden för identitetsverifiering eller skicka en kodförfrågan.

Obs: Du kan också ha valet att fysiskt kontrollera din identitet på ett postkontor om inget av tillvägagångssätten lyckas.

8. Verifiera Stimulus-betalningsstatusen med hjälp av länken.

***

Med hjälp av denna korta artikel hoppas vi att du nu har en grundlig förståelse för hur du återaktiverar ditt USPS.com-konto och hur du återställer lösenord eller ändrar användarnamn på USPS.com. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.