9 bästa sportkortsskannrar för att bedöma din samlings värde

Är du en sportkortsamlare? Om ja, kommer du att hitta dessa sportkortskanner för att vara din bästa vän.

Sportkortsvärdeskanner är ett begrepp som nästan alla sportentusiaster känner till. Många människor har vana att samla mynt, frimärken och flera andra saker. På samma sätt samlar folk på sportkort, som har sitt eget värde.

Dessa skannrar är användbara för att bestämma värdet på dessa sportkort. Även om många människor ännu inte har blivit medvetna om förekomsten av sportkortskannerappar, har de börjat ta sin plats på internet och kommer sakta i rampljuset.

I den här artikeln kommer vi att diskutera vad sportkort och värdeskannrar för sportkort är. Vi kommer också att titta på de faktorer som påverkar värdet på ett sportkort. Slutligen kommer vi att ta en titt på några av de bästa sportkortsskannrarna för att bedöma din samlings värde.

Vad är sportkort?

Ett ”sportkort” är ett allmänt ord för ett handelskort med ett sportrelaterat tema. En av de tidigaste typerna av samlarföremål var sportkort. De har ofta en spelares image på ena sidan och statistik eller andra detaljer på den andra.

Majoriteten av sporterna har varit representerade på sportkort. För de viktigaste professionella sporterna släpps uppsättningar av kort varje säsong.

Huvuddelen av sportkorten visar professionella idrottare eftersom företag ofta måste betala idrottare för rätten att använda deras fotografier. Sällan dyker amatörer upp, vanligtvis på kort skapade eller godkända av organisationen de tävlar för. Skriftliga förklaringar vittnar om äktheten av autograferna på vart och ett av dessa kort.

Vad är Sports Card Value Scanners?

De som har för vana att samla på saker som mynt, frimärken etc. måste veta att värdet på varje föremål skiljer sig från det andra. Detta kan bero på ursprungsort, material, år eller värde. På samma sätt har sportkort sitt eget värde enligt många aspekter.

Att hitta värdet på ett sportkort är vanligtvis en utmaning för många människor. Det är här som skannrar för sportkortsvärde kommer till deras räddning. Sportkortens värdeskannrar är webbapplikationer som hjälper till att bestämma värdet på olika sportkort. Dessa appar bestämmer värdet på korten genom att jämföra olika aspekter, som vi kommer att diskutera nedan.

Vilka är de faktorer som påverkar värdet på ett sportkort?

Det finns några faktorer som påverkar och hjälper till att bestämma värdet på sportkort. Dessa faktorer ges nedan.

Popularitet

En av de kritiska faktorerna som påverkar ett sportkorts värde är spelaren på det, inklusive deras kroppsbyggnad och placering på planen. De flesta tidningar med kända kändisar får fler läsare. Detsamma gäller för sportkort eftersom de bästa idrottarna på de mest framträdande positionerna vanligtvis får större uppmärksamhet och erkännande, och deras kort brukar också få högre priser.

Sällsynthet

Efterfrågan och utbud påverkar värdet på en vara i stor utsträckning. Eftersom brist ger mervärde, finns det mindre utbud av just det sportkortet, vilket gör det mer ovanligt. På grund av detta har massproducerade baskort vanligtvis lite värde, till skillnad från en motsvarighet med låg numrering, som sannolikt kommer att vara mycket mer värdefull.

Skada

Sportkort skiljer sig inte från andra föremål genom att ju bättre skick de är, desto mer värdefulla är de. Hörn, kanter, centrering och yta är de fyra huvudaspekterna som kortköpare ofta överväger när de utvärderar kvaliteten på oklassade kort. De kontrollerar dessa områden för eventuella fläckar, skavanker, färgblekning och repor.

Tryckåret

Ett korts värde kan variera beroende på vilket år det trycktes av ett antal olika anledningar. Ett korts tryckår kan påverka dess värde eftersom äldre kort kan bli svåra att hitta med tiden, särskilt i gott skick. Om efterfrågan kvarstår, stiger priserna som ett resultat. Det är kopplat till jämvikten mellan utbud och efterfrågan.

varumärke

Kort från vissa uppsättningar är mer värdefulla och efterfrågade eftersom vissa korttillverkare och märken är mer kända inom hobbyn än andra. Bland sporterna de erbjuder kort för har de många märken och varor med olika nivåer av konsumenttilltal.

Nu när du har en uppfattning om faktorerna som påverkar priserna på ett sportkort, låt oss hoppa till listan över de bästa skannrarna för sportkort.

Beckett

Beckett Collect är en omfattande, sofistikerad skannerplattform för sportkortsvärde för sportkortsamlare. Du kan underhålla och utvärdera din samling, hitta nästa heliga kort och skapa ditt rykte som samlare.

Du kan också se försäljningsstatistik och handelskort för sport och icke-sport, spelkort och andra samlarföremål.

Alla dessa kan köpas, säljas, skyddas, värderas och lära sig om att använda Becketts varor och tjänster. Du kan använda samma konto för att komma åt tjänster både online och via Beckett-appen.

Det fungerar som en one-stop-shop för alla insamlingskrav och har ett lager på mer än 30 miljoner sporter, icke-sporter, spelkort och samlarobjekt från säljare över hela landet. Den finns på App Store och Google Play Store.

Kortbas

Den bästa appen för sport- och icke-sportkortentusiaster är Cardbase. Cardbase kontrollerar den mest omfattande och exakta databasen på marknaden och kan hjälpa dig att hantera din portfölj med lätthet. Den har fullständig information om mer än 13,5 miljoner kort.

Din samlings värdering, dynamiska prissättning och dagliga uppdateringar med de senaste försäljningarna på mer än 30 marknadsplatser och auktionshus kommer alla att vara tillgängliga för dig att övervaka. Upptäck kort från olika marknadsplatser med Cardbase.

Miljontals sportkort finns tillgängliga på den här webbplatsen, inklusive de för snabbboll, basket, boxning, fotboll, volleyboll, hockey, brottning, polo och icke-sport. Denna app är tillgänglig på både Android- och iOS-enheter.

Huvudscenen

En banbrytande, snygg programvara för kortinsamling finns på Center Stage. Den är lämplig för både genuina proffs och nybörjare. Appens rika funktioner lockar ett ökande antal användare över hela världen.

Center Stage kan hjälpa dig att njuta av din aktivitet. Appens primära bakgrund är mörk, vilket gör att korten sticker ut och är lätta att se.

Du kan skapa samlingar av baseboll-, basket- och fotbollskort. Det finns även biljetter till Formel 1 och hockeytävlingar. Icke-sportkategorierna är kända för Magic och Pokemon. Denna app för värdeskanner för sportkort är också tillgänglig på både Google Play Butik och App Store.

CollX

CollX hjälper användare att skanna och känna igen produktkort. Denna banbrytande algoritm kan omedelbart identifiera och bestämma det aktuella marknadspriset för mer än 20 miljoner sportkort och handelskortspel.

Det matchar inte bara de flesta RAW-kort, utan det känner också igen parallella och omtryckta kopior av kort, såväl som graderade kort med streckkoder. Med dess hjälp är det möjligt att identifiera kortet på några sekunder och bestämma objektets faktiska värde.

Alla kort sparas omedelbart för användarens bekvämlighet och är tillgängliga dag som natt. Appen skannar nästan 20 miljoner varor och sportkort. Appen erbjuder även prisdata för många auktioner och mässor. Den är tillgänglig på både Android- och iOS-enheter.

Kartong

Cardstock erbjuder en värld av nya alternativ för att samla älskare, vilket gör det mycket enklare och mer tillgängligt att skaffa sportkort. Samlaren kommer att kunna lära sig om fantastiska rabatter med Cardstock.

Appen letar efter intressanta sportobjekt. Du måste vara specifik om sporten och den speciella dagen för att uppnå önskat kort eller sportobjekt. Priset som visas är det senaste tillgängliga. Varje dag uppdateras all data på Cardstock. Användare kommer att kunna sätta ihop en samling efter eget val med lätthet.

Användaren kan komma åt olika verktyg och kategorier för att hantera de tillgängliga objekten. Du kan också dela dina samlingar på sociala medier. Denna app är endast tillgänglig på App Store.

Delver Lens

För att hjälpa dig hantera din samling är Delver Lens en användbar kortskanner. Denna programvara känner igen den senaste uppsättningen av kort, tokens och insignier. Den innehåller en valutaomvandlare som konverterar priser från TCGplayer och CardsMarket (MKM).

Kort kan säljas och köpas genom Card Kingdom, såväl som från TCGplayer. I din samling kan du också göra sofistikerade kortsökningar. Appen finns tillgänglig på Google Play Butik.

PSA SET-registret

För att samla sport- och detaljhandelskort är PSA Set Registry värdefull programvara. Varje samlare kan använda den som ett kreativt verktyg. Det gör att du kan känna igen kortet, fastställa dess verkliga värde och dela det med andra. Programvaran är helt gratis.

För att det ska fungera korrekt behöver du bara en pålitlig internetanslutning. Den stöder både nya och gamla kopior, vilket förenklar användarens dagliga uppgifter. Du kan organisera all information genom att installera programmet. Priset, datumet och inköpsplatsen är alla listade i PSA Set Registry.

Varje kort kan ha ett meddelande eller anteckning bifogat. Ställ bara in kortets status på ”Sålt” när du bestämmer dig för att sälja ett från din samling. Denna app är tillgänglig på både Android- och iOS-enheter.

Sportkort investerare

För kortsamlare är Sports Card Investor ett användbart verktyg. Du kan hantera din portfölj med hjälp av mobilappen, vilket gör det mesta av processen enklare. Du kan också börja samla Magic-, Pokémon- och Yu-Gi-Oh-kort på några minuter.

Du behöver inte använda all din lediga tid på att leta efter ett förlorat föremål och kontrollera kostnaderna på andra webbplatser. Tack vare den innovativa programvaran kan du byta, spara, köpa och sälja samlarkort på ett och samma ställe. Du kan titta på trendiga kort, söka efter spelare, pris, år och sport och bläddra bland trendiga kort.

Market Movers data låter dig kontrollera kortets senaste försäljningspriser och observera hur de har förändrats under de senaste 7 och 30 dagarna. Den är tillgänglig på både Google Play Store och App Store.

TCGPlayer

På TCGplayer kan du skanna Magic-, Pokémon- och Yu-Gi-Oh-kort för att kontrollera priset, sälja och shoppa. Du kan också bygga din samling och till och med generera poster för inbyten. Du kan välja mellan mellan, låg, rak låg och marknadsprissättning. Dessutom låter Trade-In High for Magic dig se de senaste TCG-spelarvärdena.

Du kan göra en lista med bilder från din mobila enhet genom att ta bilder och ladda upp dina uppgifter med appen. Denna app för värdeskanner för sportkort är tillgänglig på både Android- och iOS-enheter.

Slutsats

Att hitta värdet på ett sportkort kan vara av stor betydelse för de flesta som är väldigt entusiastiska över sport och spel. Ovannämnda sportkortsvärdesskannrar kan hjälpa till att hitta deras korts värde. Dessa appar kan också hjälpa dem att sälja och köpa dessa kort.

Du kan också utforska de bästa sportvideospelen.