9 bästa MP4 till GIF-omvandlare

Spread the love

Vi lever i en era av ett multimedialandskap. För närvarande använder användare bilder i logisk följd för att visa upp känslor och tankar och föra vidare budskap.

GIF-filer blir nu ett betydande kommunikationssätt överallt. Användare använder GIF för att förmedla information eller känslor på sociala mediekonton eller chattplattformar.

Även företagare väljer långsamt GIF för att marknadsföra en produkt och ge tillförlitlig visuell information till kunderna. Men GIF-filer extraheras från stora videor och förmedlar uttalandet, känslorna eller produkten.

Det är lätt att konvertera videoklipp till GIF, oavsett videofilstorlek. Användare kan omedelbart klippa delen av videon och använda verktyg för att konvertera den till en vacker GIF.

Här är några toppverktyg som kan hjälpa till att konvertera MP4 till GIF direkt.

Movavi

Movavi kan enkelt konvertera filer med otrolig hastighet utan att det påverkar kvaliteten på videon. Videoomvandlaren kan konvertera flera format som MOV, MP4, DVD, AVI, MPG, WMV, etc., för att överföra bilder, musik och filmer i alla former. Det är lättare att skapa spännande klipp, infoga effekter, lägga till undertexter och justera färg. Användare kan också utnyttja AI-funktioner för uppskalning av videokvalitet.

Filkonverteraren är tillgänglig för Apple (iPad, iPhone), Mac, Windows och Android-enheter, inklusive Sony, Huawei, Samsung och Xiaomi. Användare kan börja ladda ner programvaran på Mac eller PC, dela medieskapande, beskära videon för att konvertera till GIF och spara filen.

  Hur man fabriksåterställer en router

Adobe

Adobe kan enkelt konvertera videon till GID inom några sekunder. Det är en gratis, enkel, snabb omvandlare som kan beskära video från alla format och konvertera den till GIF. Användarna kan enkelt konvertera videoklipp till reaktions-GIF:er eller memes genom att välja kvalitetstyp, ladda upp innehållet och dela det online. Användare kan välja storlek, kvalitet och upplösning för GIF-filer.

Det är lätt att ändra bildförhållandet, som stående, liggande eller kvadratiskt, och trimma klippet för exakta ögonblick för att fånga GIF. Användaren kan redigera, spela in och dela videon på sociala medieplattformar och skapa videon direkt.

Aiseesoft

Aiseesoft är tillgängligt på Mac och Windows för att konvertera stora videoklipp till GIF gratis. Det kan hjälpa till att konvertera alla format som WMV, MOV, AVI och MP4 till snabba och högkvalitativa GIF-filer samtidigt som du justerar uteffekten och redigerar video. Programvaran erbjuder videoinställningsalternativ som upplösning, kodare, etc., utan någon internetbegränsning.

Programvaran hjälper till att skapa GIF-animationer som stöder 200+ videoformat att dela på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, YouTube, DailyMotion, Vimeo, etc., med värdefulla delar. Flera funktioner ingår för att skapa GIF-bilder med hög hastighet och hög videokvalitet för att anpassa och redigera videor som nyans, mättnad, kontrast, ljusstyrka och mer.

Gfycat

Gfycat introducerar GIF Brewery, en topprankad videokonverterare för Mac-användare för att skapa fantastiska GIF-filer. Det är en intuitiv, kraftfull och enkel programvara som tillåter användare att extrahera en del av videofiler för att bilda en GIF. Användare kan börja importera en videofil, spela in ett fönster, skärminspelning eller webbkamerainspelning för att göra en GIF.

  Hur man berättar om någon läser ditt meddelande på LinkedIn

Det finns funktioner som att tillämpa bildfiltrering (färgkorrigering), ställa in ramen, beskära, ändra storlek, klippa videor och lägga till flera bildtexter.

Giphy

Giphy kan skapa bakgrunder och GIF:er med klistermärken, filter, bildtexter etc. Användarna kan dekorera GIF:en och göra den mer attraktiv för användarna. Programvaran accepterar flera format, inklusive PNG, JPG, MOV och MP4, för att nämna några. Användarna kan använda ett anpassat virtuellt bakgrundsverktyg för att ge krydda till sina videosamtal för bakgrunden.

CloudConvert

CloudConvert stöder animerade bilder som använder förlustfria komprimeringstekniker och 256 färger. Den kan enkelt lägga till text och kan användas i webbpublicering. Det här verktyget använder också en komprimeringsalgoritm om det behövs för att komprimera bilder med låga färger. Den stöder också AVI-, WEBM- och MP4-videofiler online för att omedelbart kontrollera kvaliteten, upplösningen och filstorleken.

Convertio

Convertio är ett pålitligt verktyg som enkelt kan konvertera MPEG-4 till GIF utan att förlora sin kvalitet. Verktyget har 256 färger och lagrar komprimerad data snabbt.

Användare kan börja med att ladda upp filerna från Google Drive, Computer, URL, Dropbox, etc., välj sedan GIF-format (från 200+ format) och välj den del som ska konverteras. Verktyget konverterar filen automatiskt så att användare kan ladda ner den.

Convertio har också en Google Chrome-tillägg för att utföra konverteringar medan du surfar på internet.

  Hur du publicerar din Outlook-kalender från Outlook.com

Ezgif

Ezgif stöder AVI, MP4, FLV, WebM, WMV, etc. videoformat och konverterar dem till högkvalitativa animerade GIF-filer. Användare kan ladda upp källvideon från en URL, smartphone eller dator, beskära den önskade videodelen, ändra storlek på den, justera dimensioner, optimera, beskära videon och slutföra GIF-videon. Användarna kan enkelt justera den maximala längden och bearbetningstiden för att skapa längre GIF-filer.

Placera det

Börja med att ladda upp videon på Placera det, välja bildhastighet, ändra dimensionerna, konvertera den till GIF och ladda ner den animerade GIF. Användarna kan skriva en anpassad dimension, välja en storlek från rullgardinsmenyn och dela det slutliga resultatet på sociala medieplattformar. Eftersom varje social medieplattform accepterar olika storlekar kan användare välja bildförhållandet för att passa perfekt.

Slutsats

Dessa är några av de bästa MP4 till GIF-omvandlarna som är populära. Användare kan ta upp videor eller bilder från Instagram, Twitter, Facebook, YouTube, Tumblr, Pinterest och Flipboard för att konvertera dem till animerade GIF-filer.

Om du är intresserad, börja tjäna pengar via design affiliate-program.