8 plattformar att hyra för de bästa maskinskrivningstjänsterna

Spread the love

Med så många plattformar på internet har det blivit enklare än någonsin att hitta frilansare för vilken tjänst som helst.

På samma sätt, om du letar efter maskinskrivningstjänster, kommer plattformarna jag kommer att nämna i det här inlägget att göra det superenkelt att hitta den bästa maskinskrivaren för att få ditt jobb gjort.

Attribut att leta efter hos en maskinskrivare ⌨️

Att skriva är en ganska värdefull färdighet, och proffs måste vara tillräckligt snabba för att skanna igenom papper och ljudfiler för att transkribera dem till digitala dokument.

Bortsett från de två attributen ovan, här är några fler egenskaper du bör leta efter hos en maskinskrivare.

Starkt grepp om språket

Maskinskrivaren måste vara flytande i språket de skriver för att säkerställa att de kan förstå källfilerna eller artiklarna sömlöst och sedan transkribera dem.

Sekretess

Det finns chanser att de saker du behöver skriva ner av maskinskrivaren kan vara mycket exklusiva eller viktiga för dig, och du vill inte att någon annan ska titta på dem. Av denna anledning är det alltid nödvändigt att anlita en maskinskrivare som kan hålla saker konfidentiella.

Erfarenhet av att använda ordbehandlingsverktyg

Ordbehandlingsverktyg är det grundläggande kravet vid transkribering av innehåll, så det skulle bara vara vettigt att anlita en maskinskrivare med erfarenhet av att använda dessa verktyg.

Uppmärksamhet på detaljer

Lika mycket som hastighet är viktigt, är det också viktigt för en maskinskrivare att ha ett öga för att upptäcka grammatik, skiljetecken och stavfel i ordning för att resultatet ska vara fritt från eventuella misstag. Grammatik är ett bra verktyg för att hantera det, så det skulle vara idealiskt om de kunde använda det i processen.

  Starta ditt nyhetsbrev och tjäna pengar med dessa lösningar

Sätt att lista lämpliga maskinskrivare 👥

Även om det borde vara ett stort pluspoäng att ha ovanstående egenskaper redan för att avgöra vilken kandidat som är lämplig, finns det också flera saker du bör göra från din sida för att säkerställa att du får den bästa personen för jobbet.

Här är några av punkterna du bör tänka på:

  • Skriv ditt krav noggrant utan att lämna några viktiga detaljer
  • Granska förslagen som skickats av frilansare och kontrollera deras tidigare arbeten
  • Se till att frilansaren är tillgänglig för att arbeta på de givna tidsluckor
  • Intervju med potentiella vid behov
  • Tilldela ett testprojekt för att se hur de presterar

Det här är några bra tips som borde få bollen i rullning för dig. Med det åt sidan, låt oss komma till huvuduppgiften: att hitta dessa frilansare. Dessa plattformar nedan är de bästa för skrivtjänster.

Fiverr

En av de mest populära frilansmarknadsplatserna på internet, Fiverr har allt du letar efter. Du kan anställa personer för nästan alla kategorier av arbete till mycket överkomliga priser, och alla erbjuder revisioner för att säkerställa att du inte blir kvar och känner dig missnöjd.

Du hittar duktiga maskinskrivare på den här plattformen som arbetar med dina krav omedelbart. Så det fungerar är att frilansare lägger upp spelningar som erbjuder sina tjänster, och du kan köpa dem för att få bollen i rullning. Du har också rätt att skapa anpassade inlägg där frilansare skulle kunna ansöka direkt.

Hur som helst är det väldigt enkelt att komma igång med Fiverr för att hitta en lämplig frilansare.

Upwork

Med en rigorös godkännandeprocess för frilansare kan du vara säker på att du bara hittar de bästa maskinskrivarna på Upwork. När du lägger upp din platsannons har du talangfulla frilansare som bjuder på den genom att skicka in sina förslag, från vilka du kan kommunicera med dem och välja rätt.

Denna plattform har funnits länge och är betrodd av några av de mest populära varumärkena, som Microsoft, GoDaddy och Airbnb.

  Svara snabbt på Skype-meddelanden från en popup [Jailbreak]

Att lägga ut ett jobb är helt gratis. Du betalar bara när du anställer folk.

Frilansare

Frilansare är en plattform där du hittar duktiga människor från hela världen för att göra tjänster som att skriva. Det liknar Upwork i den meningen att det fungerar genom ett budgivningssystem, där du lägger upp jobbkrav och frilansare skulle lägga bud på det.

Du kan ställa in priset, skriva en beskrivning och ge all information innan du kan börja få förslag.

Anställningsprocessen är enkel och dina betalningar säkras med ett Escrow-system.

Guru

En annan bra plattform för att hitta din nästa maskinskrivare, Guru hyser många riktigt skickliga frilansare som kommer att göra jobbet bra. Du kan utföra både långa och korta kontrakt på denna plattform som har funnits i mer än 20 år.

Det ger en känsla av stabilitet och säkerhet för frilansare och arbetsgivare eftersom det är transparent från början till slut, inklusive betalningarna som du släpper in i det.

Airtasker

Du kan lägga upp jobberbjudanden på Airtasker och låt frilansare ansöka om det inom ditt område. Det är den bästa plattformen för att hitta människor i närheten så att du kan träffas och anställa dem för ditt kontor om det är pågående arbete.

Det låter dig lägga upp jobberbjudanden gratis, så du betalar bara när din uppgift är klar av frilansaren. Dessutom kan du se betyg och tidigare arbetsrecensioner för dem som sökt till ditt jobb för att bättre bedöma hur kapabla de är.

Människor per timme

Även känd som PPH, Människor per timme har snabbt ökat i popularitet genom åren för sin användarvänlighet och pålitlighet.

Som kund kan du fylla i ett formulär där du anger alla nödvändiga detaljer om uppgiften och lämna resten till deras artificiella intelligensteknologi för att koppla dig till de mest lämpliga frilansarna. På nolltid kommer du att få förslag som du kan välja och anställa därefter.

  Hur man skyddar arbetsböcker, kalkylblad och celler från redigering i Microsoft Excel

Du kan anställa på tim- eller projektbasis.

Skrivtjänst

Som namnet antyder, Skrivtjänst är en tjänst snarare än en plattform. Detta innebär att istället för att anställa en individuell frilansare, betalar du i princip en organisation för uppgiften.

Deras pris börjar från bara $0,80/sida, vilket enligt min mening är superprisvärt för den typ av resultat de ger. De har ett team av professionella maskinskrivare som gör inget annat än den bästa kvaliteten, så du kan vara säker på att du betalar på rätt plats.

Notera

Notera är lite annorlunda än resten av plattformarna som nämns i den här listan. Den transkriberar dina mötesinspelningar till text korrekt. Faktum är att den tar upp viktiga punkter från talaren och även saker som frågor och svar och andra viktiga avsnitt.

Om du vill ha en fullständig transkription som inkluderar alla umm och uhh för högtalaren och i princip utan några nedskärningar, så är det också möjligt med deras Verbatim Transcription-alternativ.

En fantastisk funktion med den här tjänsten är att när du tror att du inte kommer att kunna spela in mötet, kan du låta deras professionella ”anteckningstagare” gå med i ditt möte på distans och transkribera allt live.

Slutsats

Ovanstående plattformar och tjänster skulle vara till stor nytta när du vill förvandla dina ljud-, video- eller fysiska papper till digital text. Oavsett vilken du går för kan du förvänta dig att resultatet blir av fantastisk kvalitet. ✔️

Dessutom kanske du vill kolla in fler sådana plattformar för att anställa frilansare för alla ändamål.