7 bästa YouTube-proxies för problemfri videoströmning

Sedan starten 2005 har YouTube kommit långt, utvecklats dynamiskt i sina processer och algoritmer och har nu en av de största användarbaserna i världen.

Faktum är att det är en av de mest använda webbplatserna i världen, med användare som streamar över 6 miljarder timmar videor på plattformen per månad. Låter galet, eller hur?

Även om ovanstående statistik indikerar ”YouTubes överhöghet”, finns det också en hård sanning relaterad till detta. Och det vill säga, YouTube är blockerat av en handfull länder, och om du bor eller reser till dessa länder skulle du inte kunna använda webbplatsen för videostreaming.

Detta kan chockera många, men eftersom detta är en pool av överdriven information har många stora länder, kontor och skolor förbjudit fullständig eller partiell användning av YouTube. ⛔

För att bekämpa detta problem kan vi använda en proxy för att öppna webbplatsen. Vi kommer att granska några av de bästa YouTube-proxyerna du kan använda för att få åtkomst direkt.

Låt oss lära oss mer.

Vad är en YouTube-proxy och varför behöver du den?

Som nämnts ovan, om du reser till en sådan plats eller bor där du inte kan komma åt YouTube, är lösningen att använda en YouTube-proxy.

En proxy är en onlineserver som döljer din användares IP-adress så att du kan se en webbplats som blockerats för dig. I det här fallet låter det dig streama YouTube-innehåll problemfritt utan begränsningar.

Det betyder att du kan komma åt allt innehåll, inklusive blockerade med en maskerad identitet och ett extra lager av extra säkerhet. Så enkelt som det!

Om det är klart, låt oss titta på de bästa YouTube-proxyerna du kan använda för att börja streama sömlöst.

Läs också: Förstå olika proxytyper [Residential, ISP, Datacenter and Mobile]

IPRoyal

Betygsatt 4,4/5 på Trustpilot, IPRoyal är en av de mest kända bostäder som finns tillgängliga. Den utökar sin tjänst till över 195 länder över hela världen och kommer med mer än 2 miljoner etiskt anskaffade unika IP:er som kan användas på juridiska webbplatser.

Det låter dig hålla fast vid 1 IP så länge som 24 timmar, och du får också möjlighet att ändra din IP direkt samt hålla obegränsade samtidiga sessioner.

Deras trafik går aldrig ut, och du får en framgångsfrekvens på 99,67 % varje gång du bestämmer dig för att använda den.

IPRoyal har anständigt prissatta planer, och du kan betala/avboka när som helst utan att komma in i ett prenumerationssystem med dem.

Ljusa data

Bright Data har varit med på sajter som Yahoo och Business Leader och är en proxytjänst som har fått flera utmärkelser, som G2 Industry Leader 2023, Best Data Collection Tools 2022 och Best Proxy Ecosystem 2021.

Några av de många fantastiska funktionerna hos denna serverleverantör inkluderar följande:

 • 99,99 % nätverksupptid med över 72 miljoner IP-adresser från 195 länder
 • Obegränsade IP-anpassningsalternativ från alla delar av världen
 • GDPR och CCPA integritetskompatibel
 • 24/7 bäst i branschen support
 • Supersnabb utgång

Bright Data kommer också med en gratis proxyhanterare som kan hjälpa dig att påskynda ditt projekt med innovation.

SmartProxy

Du kan använda högkvalitativa proxyservrar från SmartProxy för att streama YouTube-innehåll med en framgångsfrekvens på 99,47 % och branschledande proxyhastighet.

Denna proxytjänst tar bort det irriterande meddelandet ”Video ej tillgänglig” och låser upp varje enskild video på plattformen.

Den kommer med följande:

 • 0,61s genomsnittlig svarstid
 • IPv4
 • HTTPS-adresser
 • Enkel proxyinställning
 • Mer än 40 miljoner roterande IP-adresser
 • Trafikanvändningsstatistik
 • IP-adresser för mobila och stationära enheter

För att inte tala om, du får en fantastisk 24/7 kundsupport och självbetjäningsbot för all hjälp. Eftersom SmartProxy såg alla dessa funktioner, belönades SmartProxy som Best Value Provider av ProxyWay.

Froxy

Hantera enkelt all din proxyaktivitet från Froxys unika personliga instrumentpanel, som också ger dig insikter i trafikanvändningsstatistik och låter dig hantera tillgängliga paket.

Funktionerna är lika coola som deras namn:

 • Global proxy IP-täckning
 • Fungerar med HTTP- och SOCKS-anslutningar
 • Upp till 1000 samtidiga anslutningar med hög hastighet
 • Anonyma roterbara proxyservrar
 • Planer som passar din ficka

Du kan också använda den här tjänsten för prisövervakning, webbskrapning, marknadsundersökningar, SEO-övervakning och social listning.

GeoSurf

GeoSurf är ett bra alternativ om du letar efter en enkel proxyserver för dina ”enkla” behov. Det ger dig kraften att skrapa och genomsöka vilken webbplats som helst utan att blockeras eller upptäckas, allt tack vare dess pålitliga IP-adresser.

Den har en snabb 5-minuters integration, och du får premiumsupport över 2000+ platser för att hjälpa dig komma igång med din blockfria surfresa.

Trots att de har en 3,7 miljoner pool av IP-adresser runt om i världen, försäkrar de dig om en säker, snabb och inblandningsfri streamingupplevelse på YouTube.

Växlare

Shifter är mest känd för sin ultimata dataverktygslåda och är en proxytjänst som gör datainsamling superenkel, så om du vill skala din verksamhet med en proxy kan detta vara din säkraste insats.

Uppenbarligen gör det också ett bra jobb med att låsa upp YouTube och andra webbplatser med hjälp av funktioner som:

 • Ultralåga latenser
 • Obegränsad global täckning
 • Verktyg för dataskrapning
 • Över 50 miljoner IP-adresser
 • Obegränsade sessioner i blixtsnabb hastighet

Dessutom är Shifter utvecklarvänlig, lätt att konfigurera och kommer med 99,99 % drifttid som inte kommer att göra dig besviken.

Det är säkert att säga att jag bara har skrapat på ytan här, så jag rekommenderar att du tittar ordentligt på deras tjänst för att absorbera alla dessa användbara funktioner fullt ut.

Metrow

Bortsett från det faktum att det avblockerar YouTube, är Metrow en proxytjänst som är känd för att hjälpa dig att växa din YouTube-publik och utföra felfri forskning för dina affärsbehov.

Deras IP-adresser varar i upp till 30 minuter, och det gör ett bra jobb för att undvika alla stora förbud på internet.

Den tillhandahåller endast riktiga enhets IP-adresser som kommer med ett användarpass och vitlista IP-autentisering. Inte att förglömma, det hjälper dig också med en dedikerad kontoansvarig för att göra det enklare närhelst du har fastnat i processen.

Du kan bokstavligen vara omöjlig att spåra, allt tack vare deras 10 miljoner IP-pool på mer än 190 platser globalt.

Slutord

Även om proxyservrar är en bra lösning när du vill titta på obegränsat blockfritt YouTube-innehåll, är det lika viktigt att bara använda dem för juridiska ändamål.

Internet har många ”osäkra” element med sig, och i många fall placeras ett block av en bra anledning.

Allt som allt, så länge du använder en proxy av en genuin anledning, är du redo att gå.

Kolla sedan in dessa fantastiska proxywebbläsare för bättre sekretess online.