7 bästa Instagram-fullmakter för marknadsförare 2023

Instagram har blivit det främsta valet för marknadsförare på sociala medier runt om i världen.

Genom denna plattform kan marknadsförare nå sin målgrupp för att marknadsföra sina produkter för dem och öka försäljningen. Men att nå publiken och marknadsföra dina produkter är inte så lätt som det låter. Det är hårt arbete.

Att få fler likes, kommentarer och följare på ditt Instagram-konto innebär att du ökar chanserna att få fler potentiella konsumenter.

Därför är det viktigt att använda flera konton som arbetar konsekvent för att driva framgångsrika marknadsföringskampanjer. Och det är extremt tidskrävande om det görs manuellt. Det är därför många marknadsförare på sociala medier idag använder marknadsföringsautomatiseringsverktyg eller bots för att snabbt bygga upp engagemanget.

Men det finns ett problem; Instagram är känt för att vara strikta i sina användarvillkor. De tvekar inte att förbjuda bot-drivna konton vid upptäckt. Så vad kan du göra? Oroa dig inte. Det är där Instagram-proxies kommer in.

De kan hjälpa dig att kringgå alla begränsningar och hantera flera konton samtidigt. Nedan kommer vi att titta på några av de bästa Instagram-proxyerna för marknadsförare. Så läs vidare.

Vad är Instagram-proxyer?

Instagram proxyservrar är servrar som marknadsförare på sociala medier kan använda för att hantera många konton från en enda enhet eller vice versa.

På grund av deras strikta sociala nätverkspolicyer kan Instagram förbjuda ditt konto eller din IP-adress om det upptäcker att du använder flera konton.

Men när den väl är ansluten till en proxy kommer Instagram att känna igen proxyn som din enda IP-adress. Därför kan du fritt använda flera konton för att bygga upp ditt engagemang och göra det nödvändiga utan att Instagram misstänker något.

Sådana proxyservrar maskerar din ursprungliga IP-adress med dess proxy-IP. Så det blir svårt för Instagram att identifiera och blockera din faktiska IP.

Varför behöver du Instagram-proxies?

Marknadsförare för sociala medier och företagsägare kan ha stor nytta av att använda Instagram-proxies. Här är några av anledningarna till att du behöver dem:

#1. För att använda flera konton

Generellt kan du använda maximalt fem konton innan du möter ett förbud. Om du vill använda fler konton är Instagram-proxies din bästa insats. De maskerar din faktiska IP och gör att proxy-IP:n visas som din egen, vilket hindrar Instagram från att blockera din IP eller ditt konto.

#2. För automatisering av sociala medier

Manuell hantering av flera Instagram-konton kräver mycket tid och energi. Dessutom minskar det din räckvidd också. Instagram proxyservrar kan lösa dessa problem genom att automatisera ditt Instagram-konto och hjälpa till att nå en bredare publik.

#3. För ökad säkerhet

Genom att skydda din faktiska IP-adress ger Instagram-proxyer användarna anonymitet och skyddar deras integritet. Därför ger det ett extra lager av skydd för alla dina konton.

#4. För skrapningsändamål

När det kommer till användbar information har Instagram ingen brist. Att skrapa information som hashtags, följare, profiler etc. med tekniska och kommersiella syften kan hjälpa ditt företag att växa. Men så vitt vi vet är Instagram emot denna praxis och kan vidta strikta åtgärder mot dig om de tar dig på bar gärning. Instagram-proxies kan hjälpa dig att skrapa säkert utan att oroa dig för några konsekvenser.

Nu när du har samlat en kort idé om Instagram-proxies och vad de gör, låt oss lista ut de bästa Instagram-proxies att gå efter:

IPRoyal

IPRoyal rankas bland de bästa 100 % etiskt anskaffade fullmakterna där ute. Den erbjuder IP-adresser som riktiga människor använder. Därför ser det till att användare aldrig möter någon flaggning eller förbud.

IPRoyal erbjuder för närvarande proxyservrar utspridda över mer än 195 länder över hela världen och använder inriktning på stadsnivå för ökad effektivitet.

Användare kan använda proxyservrar för att komma åt vilken webbplats som helst om det inte är olagligt. IPRoyal kommer med en uppsjö av coola funktioner, inklusive omedelbar IP-ändring, automatisk rotering, sticky proxy-sessioner, dedikerade bostadsproxyer och så vidare.

Dessutom erbjuder det obegränsade samtidiga sessioner utan några begränsningar, vilket ger användarna ökad frihet. Enligt webbplatsen har IPRoyal en framgångsfrekvens på 99,67 % med trafik som aldrig löper ut. Det betyder att du kan lita på IPRoyal för alla dina marknadsföringsbehov på sociala medier.

Från och med nu börjar IPRoyals prissättning från $7 för den första 1 GB, med rabatter som kommer in när du fortsätter att gå upp.

Oxylabs

Oxylabs unika proxyservrar är perfekta för att undvika förbud medan du skrapar och bygger ditt engagemang på Instagram. Med sina högkvalitativa, etiskt framställda proxyservrar kan Oxylabs skydda ditt Instagram-konto effektivt.

Genom att använda riktiga IP-adresser låter det dig samla in offentlig data utan att Instagram felaktigt misstänker att du är falsk. Den har hög drifttid, vilket säkerställer att webbskrapningsprojekt fungerar smidigt.

Några av nyckelfunktionerna i Oxylabs är inriktning på delstats- och stadsnivå, obegränsade samtidiga sessioner, 100 miljoner+ stabila IP-adresser med världsomspännande täckning, etc.

Förutom proxyservrar får du även proxyhanteringsverktyg, Lloyd’s Insurance och dedikerade kontoansvariga för extra bekvämlighet. Oxylabs singelback connect-ingång låter dig använda en kontinuerligt roterande proxypool. Detta hjälper dig att kontrollera dina sessioner samt undvika blockeringar och få ett genomsnitt på 99,95 % framgång.

För närvarande börjar Oxylabs paket från $300/månad.

Ljusa data

Bright Data erbjuder över 72 miljoner unika riktiga IP-adresser med obegränsade rotationer så att du inte behöver kompromissa med kvalitet och tillförlitlighet någonsin igen. Genom att erbjuda stabila anslutningar med en framgångsfrekvens på 99,9 % har Bright Data skaffat sig ett gott rykte bland användarna.

Bright Data ger användare möjlighet att byta plats så många gånger som de behöver och rikta in sig på någon stad, land, operatör eller ASN över hela världen.

För din information lämnar utvecklarna ingen sten ovänd när det kommer till kundnöjdhet och introducerar nya funktioner ofta.

Viktiga funktioner i Bright Data inkluderar helt kompatibla och patenterade proxyservrar, obegränsade samtidiga förfrågningar, problemfria integrationer, full transparens och mer. Dessutom ger den global support dygnet runt och dedikerade kontoansvariga för en enkel Instagram-proxyupplevelse.

Bright Datas paket är ganska dyra, med startpaketet som kostar $500/månad. Men så länge det gäller säkerhet och tillförlitlighet är det ett förstklassigt alternativ att överväga.

SmartProxy

SmartProxy erbjuder utmärkta, effektiva IP-adresser som kringgår Instagrams förbud och begränsningar och skyddar ditt konto. Den stöder alla Instagram-bots, och dess automatiseringsmekanism är ett pålitligt sätt att hantera flera Instagram-konton.

Intressant nog säkerställer dess enkla installationsprocess att även nybörjare kan komma åt den utan krångel. SmartProxy-användare kan välja mellan över 40 miljoner IP-adresser utspridda över 195+ platser runt om i världen. Dessutom, när det kommer till säkerhet och anonymitet, säkerställer det att ingen användare står inför några cybersäkerhetsrisker.

Bostadsfullmakter som erbjuds av SmartProxy ser ut som vanliga enheter utan att dela några undernätverk. Således misstänker Instagram aldrig något och kan inte blockera dem i bulk. Några av dess viktigaste funktioner är obegränsade anslutningar och trådar, 24/7 kundsupport, sticky sessioner, trafikanvändningsstatistik, etc.

SmartProxys bostadsplaner börjar från $80/månad. Användare kan också välja sin ”Pay As You Go”-plan, som kostar $12,5 för varje GB.

Fullmaktssäljare

Ett nyare tillägg till proxysfären, Proxy Seller gör precis vad dess namn säger – säljer privata Socks5 och HTTPS proxyer. På kort tid har Proxy Seller visat sig och ser ganska lovande ut.

Utvecklarna har använt tvåfaktorsautentisering, vilket gör att användare kan besöka blockerade webbplatser på ett säkert sätt utan att oroa sig för dataförlust.

Proxy Seller låter dig också välja mellan över 300 nätverk, subnät och 15+ länder med proxyservrar med inriktning på stadsnivå. Dessutom har den en chattruta där du kan kontakta dem vid behov, och deras kundsupport dygnet runt kommer att se till att alla dina problem löses snabbt.

Proxy Sellers IPv4-proxyer för Instagram är utrustade med många funktioner. Dessa inkluderar en stabil höghastighetsanslutning (upp till 1 GBPS), proxyersättning/återbetalning inom 24 timmar efter att du fått personlig proxydata, individuella proxyservrar för personligt bruk, etc.

Dessutom kan Proxy Sellers kundsupportchefer till och med hjälpa dig att konfigurera proxyn på din dator med TeamViewer om du inte kan göra det själv.

Proxy Sellers IPv4-proxypaket kommer till olika kostnader beroende på proxyplatsen och antalet proxyservrar. Det bästa är att de är villiga att erbjuda rabatter på upp till 40 % om du väljer långtidspaket.

Den sociala fullmakten

Social Proxy förser marknadsförare och företag med sociala medier med högkvalitativa 5G- och 4G-proxyer för effektiv marknadsföringshantering. Detta snabba IP-proxynätverk låter företag använda flera Instagram-konton utan risk att bli blockerade.

Den har en oändlig ström av IP:er som riktiga användare använder. Så det blir lättare att skrapa information och utföra andra nödvändiga uppgifter anonymt för att hjälpa ditt Instagram-konto att växa.

Social Proxy har optimerat alla sina proxyservrar för en smidig automatisering. Den erbjuder rika funktioner som IP-rotation, live rich access-loggar, obegränsade anslutningar, REST API-stöd och så vidare.

Social proxy erbjuder för närvarande IP-adresser i fem länder – USA (New York och Texas), Storbritannien, Israel, Tyskland och Österrike. De är också noga med att upprätthålla god sekretess och drifttid.

Social proxy kommer med fem paket för de fem tillgängliga platserna. €119/månad + 1 € registreringsavgift för USA och €89/månad + €1 registreringsavgift för Texas (USA), Storbritannien, Israel, Tyskland och Österrike.

ProxyEmpire

ProxyEmpire erbjuder användare mer än 9,75 miljoner rena IP-adresser i över 170 länder för att komma åt vilket innehåll de vill ha. Dess roterande bostadsproxyer använder avancerad filtrering, så att du kan rikta in dig på länder, städer, internetleverantörer, etc.

ProxyEmpires proxyservrar stöder alla standardproxyprotokoll och integreras med alla större mjukvarustackar. Den tillhandahåller även statiska proxyservrar för bostäder eller ISP-proxyer som ger användare möjlighet att fortsätta använda samma IP i månader.

Dessutom har den många användbara funktioner, såsom obegränsade samtidiga anslutningar, dataövergång, dedikerade mobila proxyservrar och många fler.

För närvarande börjar priset för ProxyEmpires bostadsproxy på $45/månad.

Slutord

Som du kan se har Instagram-proxyer många underbara användningsområden, från att kringgå geo-begränsningar, automatisera verktyg för sociala medier, hantera flera konton, smidigt köra olika marknadsföringskampanjer samtidigt, etc.

I den här artikeln listade vi de bästa Instagram-proxyerna för marknadsförare. Välj den som bäst passar dina behov och ta ditt företagskonto till en oförutsedd nivå. Lycka till!

Nu kan du läsa om de bästa YouTube-proxyerna för problemfri videoströmning.