6 skäl till varför ett Kindle Unlimited-abonnemang är värt det

Spread the love

En eReader kan snabbt bli oumbärlig för alla som tycker mycket om att läsa. Det är bra när du är ute och reser och vill slippa släpa på böcker; det är lätt att läsa på natten; det finns otaliga fördelar med att ha en eReader. Men gäller samma sak för att behålla ett Kindle Unlimited-abonnemang för nämnda eReader?

Garanterar fördelarna med ett Kindle Unlimited-medlemskap den månatliga kostnaden? Erbjuder prenumerationen tillräckligt för att vara värt priset? Är det värt att registrera sig för ett Kindle Unlimited-medlemskap? Ja, jag skulle säga att det är det, och här är några anledningar till varför.

Vad är Kindle Unlimited?

Kindle Unlimited är en tjänst som låter dig låna olika digitala läsmaterial—tidningar, e-böcker, ljudböcker. Det finns vissa begränsningar för våra lånemöjligheter, men det finns inga förfallodatum att hålla sig till. Du kan tänka på Kindle Unlimited som ett digitalt bibliotek.

För det månatliga priset på $9,99 kan du låna och behålla upp till 20 titlar åt gången. När du har läst klart något kan du returnera det till Kindle Unlimited och låna mer. Den digitala bokprenumerationstjänsten ger dig tillgång till miljontals titlar.

  Hur man suddar bakgrunden i zoom

För att njuta av Kindle Unlimited behöver du inte ha en Kindle-enhet, men du behöver den kostnadsfria Kindle-appen. Kindle-appen måste installeras på vilken enhet du än väljer för att njuta av medlemskapet. Du kan använda prenumerationen och läsa på din telefon, surfplatta och PC.

Och om du väljer en Kindle-enhet framför Kindle-appen kan du bläddra i hur många Kindle Unlimited-titlar du vill, välja dem att ladda ner eller läsa nu och fortsätta tills du är klar med dem och gå vidare till nästa. Det är ganska okomplicerat.

Men är Kindle Unlimited värt det?

Om du gillar att ägna tid åt läsning kan en Kindle Unlimited-prenumeration vara perfekt för dig. Det finns otaliga förmåner att dra nytta av medlemskapet om du bestämmer dig för att betala priset. Låt oss gå igenom några av dem.

1. Kindle Obegränsade gratis provperioder

Som med många tillgängliga prenumerationer nuförtiden erbjuder Kindle Unlimited en gratis provperiod. Du kan registrera dig för tjänsten och njuta av en 30-dagars gratis provperiod. När det är slut börjar du laddas. Det finns dock också många erbjudanden du kan dra nytta av om du håller utkik.

Om du till exempel funderar på att köpa en ny Kindle eReader, erbjuder Amazon fyra månaders Kindle Unlimited gratis att följa med. Eller, ofta, kommer du att se erbjudanden som att få två månader till priset av en och så vidare. Håll ögonen öppna för Kindle Unlimited-erbjudanden, så kan du dra nytta av medlemskapet utan att spendera fullt pris på det.

  Lär dig mer om lingvistik med dessa 6 språkidentifierare online

2. Du kan avbryta och förnya din Kindle Unlimited-prenumeration när som helst

Du kan avbryta ditt Kindle Unlimited-medlemskap när som helst. Om du till exempel precis avslutat din kostnadsfria provperiod kan du säga upp prenumerationen innan betalningen måste gå igenom. Du är fri att avbryta och förnya din prenumeration baserat på de erbjudanden som erbjuds eller ditt schema och humör.

Om du vet att du inte kommer att läsa mycket under hektiska tider eller upplever en läsuppehåll, kan du ta en paus och spara lite pengar. Prenumerera sedan igen när du vet att du kan dra full nytta av Kindle Unlimited. Det finns inga gränser för hur många gånger du kan avboka och förnya.

3. Kindle Unlimited erbjuder mer än böcker

Naturligtvis, med Kindle Unlimited får du tillgång till många, många e-böcker. Men det finns också tidningar du kan njuta av. Och om du tror att lyssna på ljudböcker räknas som läsning, så hittar du också massor av titlar som du kan lyssna på i Amazons stora bibliotek. Oavsett vilket medium du föredrar att konsumera en titel kan du hitta med Kindle Unlimited.

4. Kindle Unlimited-katalogen är enorm

Kindle Unlimited digitala bibliotek är imponerande. Du kan hitta titlar från alla genrer under solen, så även om du överväger dina intressenischer, kommer du förmodligen fortfarande att hitta något att njuta av. Det finns för närvarande cirka fyra miljoner titlar tillgängliga om du prenumererar på tjänsten. Så, att välja din nästa läsning är en bris.

Om du gillar tjänsten från en Kindle-enhet som jag, kan du se alla rekommendationer du får på din Kindle-hemsida för framtida titlar att välja mellan.

  Karta över metal visar genrer genom decennierna med spellistor

Det finns en Kindle Unlimited baserat på ditt läsavsnitt, Kindle Unlimited-rekommendationer, böcker du kanske gillar i Kindle Unlimited, Nytt och anmärkningsvärt i Kindle Unlimited; förslagen verkar aldrig ta slut. Du kommer sannolikt inte att få slut på idéer om vad du ska läsa härnäst.

6. Kindle Unlimited låter dig hamstra böcker

Om du läser baserat på ditt humör har Kindle Unlimited din rygg. Medan vissa läsare föredrar att avsluta en bok när de väl har börjat den och bara fokuserar på den läsningen, tycker andra om att växla mellan några på samma gång. Oavsett vad du föredrar låter Kindle Unlimited dig välja.

Du kan lagra upp till 20 titlar åt gången. Sedan, när du når den gränsen, kan du få en titel först efter att du returnerat en titel.

Kommer du att få ut det mesta av ditt Kindle Unlimited-medlemskap?

Att skaffa en e-läsare kan vara en investering, beroende på vilket märke och specifikationer du väljer, så att lägga till en månadsprenumeration för ett digitalt bibliotek kan verka för mycket. Men om du har råd med priset är det värt förmånerna.

Med tjänster som Kindle Unlimited, oavsett om du ska skaffa det eller inte, kommer det alltid ner på samma fråga: Kommer du att använda tjänsten tillräckligt mycket för att få värde för dina pengar?

Om du är en avslappnad läsare är den extra månatliga prenumerationen förmodligen inte värt det. Det kan bli billigare att betala för titlarna du är intresserad av från fall till fall. Men om du är en ivrig läsare, skaffa prenumerationen. Chansen är stor att du kommer att använda och njuta av det.