5 bästa AI-röstgeneratorer för företag och personligt bruk –

Det finns många AI-röstgeneratorer som du kan använda för ditt företag eller personligt bruk. Men vissa är bättre än andra.

Den här artikeln går igenom fem AI-röstgeneratorer som för närvarande är de bästa på marknaden.

Vi kommer också att berätta vilket verktyg som är bäst för dina behov.

Murf

Murf låter dig producera röster för ett brett spektrum av användningsfall. Oavsett om det är en författares röst eller voiceover för en presentation, Murf har allt täckt.

Verktyget låter dig välja mellan 110+ röster på 15+ språk. Sedan lanseringen har Murf haft ett uppdrag att ge sina användare en ljudkvalitet på studionivå när de sitter hemma.

Funktioner

De avancerade AI-röster Murf har är nästan omöjliga att skilja från en mänsklig röst.

Du får välja en röst från 19 olika språk. Plattformen kommer med ett kvalitetstestverktyg för voiceovers som du kan utnyttja även med en gratis plan.

Murf har röster med flera accenter för språk som engelska, spanska och portugisiska.

Med Murf kan du:

Några av dess användningsfall är:

 • AI Voiceover
 • Voice over video
 • Röstförändrare
 • Röstredigering
 • Röst över presentation
 • E-learning voiceover

När det kommer till styling av dina voiceovers är Murf en av de bästa eftersom du kan:

 • Lägg betoning på specifika ord för att få lyssnarna att uppmärksamma
 • Justera tonhöjden och hastigheten på röstkommentarer efter situationen
 • Inkludera pauser där det behövs

För att synkronisera din röst med video perfekt via Murf studio kan du skapa ett separat ljudblock för varje scen i videon. Detsamma kan göras vid en presentation.

Du kan utnyttja brusdämpningsfunktionerna i Murf för att dämpa eventuella störningar i din närhet och få en tyst inspelningsmiljö.

Med Murfs AI-röstväxlare kan du konvertera ditt ljud till ett redigerbart skript. Eller ladda upp ett manus direkt till Murf-studion om du redan har det klart.

Verktyget låter dig också ta bort och lägga till pauser, ta bort ord som du inte vill ha och förbättra flödet i skriptet.

En funktion som ger Murf en fördel gentemot andra verktyg är – den låter dig ändra din röst för att generera nya röster. Den här funktionen är praktisk när du behöver flera röster i en video men inte har flera röstskådespelare till ditt förfogande.

För att spara pengar och tid, använd bara Murf.

Verktyget låter dig också lägga till voiceovers till dina PowerPoints i Microsoft och Google. Ange bara manuset till din presentation och välj alternativ för röst- och röststil.

Du kan få dina röster inbäddade i videor, presentationer och kurser i bara fem steg.

Du får en gratis plan där du får tillgång till alla AI-röster Murf har att erbjuda, 10 minuters röstgenerering och 10 minuters transkription.

Du kan dela/länka dina videor men kommer inte att kunna ladda ner dem i gratisplanen.

För att låsa upp premiumfunktioner kan du välja betalplaner.

Lovo.ai

Lovo.ai är en prisbelönt AI-baserad röstgenerator och text-till-tal-plattform. Det är den robusta och enklaste plattformen att använda som producerar röster som liknar den verkliga mänskliga rösten.

Den kan användas för olika applikationer som poddsändningar, virtuella assistenter, videoberättelse, etc. Det är lätt att dubba videon genom att integrera ytterligare ljudeffekter och bakgrundsmusik.

Lovo.ai har tillhandahållit ett brett utbud av röster, betjänat flera branscher, inklusive underhållning, bank, utbildning, spel, dokumentär, nyheter, etc., genom att kontinuerligt förfina sina röstsyntesmodeller. På grund av detta har Lovo.ai fått mycket intresse från uppskattade organisationer på global skala, vilket gör att de sticker ut som innovatörer inom röstsyntessektorn.

Denna banbrytande teknik har potential att revolutionera branscher, inklusive ljudboksproduktion, marknadsföring och reklam, kundservice, interaktiv röstsvar, film och filmer, videospel, animation och många fler.

Du kan välja mellan 150+ röster på 100+ språk och 30+ känslor med detta banbrytande AI-verktyg. Lovo.ai är väl positionerat för att spela en ledande roll i att påverka utvecklingen av röstteknik när efterfrågan på intressant digitalt innehåll ökar.

Funktioner

 • Granulär kontroll för professionella producenter.
 • Världens största bibliotek med röster med över 400 röster med olika stilar.
 • Accelerera ditt arbetsflöde 10x med en snabb produktionsmotor.
 • Lägg till icke-verbala interjektioner för att få det att låta mer naturligt.
 • Hastighetskontroll till specifik text eller för hela skriptet.

Denna användarvänliga, funktionsrika plattform hjälper proffs och företag att producera pålitliga, premiumresultat i tid och inom budget. Du kan börja använda den utan kostnad, och för fler funktioner kan du välja premiumutgåvan.

Play.ht

Play.ht är en plattform med över 570 AI-röster på 80 olika språk. Plattformen är betrodd av 7000+ användare och team av alla storlekar över hela världen. Den tillhandahåller AI Voice Generation & Realistic Text to Speech (TTS).

Funktioner

Här är några av funktionerna du låser upp med Play.hts röst AI-generator:

 • Skapa direkt ljud av hög kvalitet och ladda ner dem i MP3
 • Få kommersiella rättigheter för alla ljud som skapats utan extra avgift
 • Få sändningsrättigheter för att använda genererade röster i poddar, ljudböcker, bloggar, etc.
 • Revidera ljudet tills du är nöjd med dess kvalitet
 • Få 100+ realistiska röster för att förmedla budskap

Du kan anpassa skiljetecken och uttal av viktiga ord i ditt manus för att förfina ditt arbetes kvalitet.

Verktyget låter dig till och med ställa in en annan ton för varje del av skriptet.

Play.ht har ett eget moln som lagrar dina ljudfiler säkert. Plattformen låter dig importera dessa ljudfiler i MP3- och WAV-format.

Du får också en widget – text till tal-läsare som du kan bädda in i dina bloggar och webbplatser.

Play.ht börjar med en plan som kommer att kosta dig $19/månad (betald månadsvis) och $14,25/månad (betald årligen).

Den har en gratis plan som kan nås när du registrerar dig, men den är minimal. Du kan bara testa de grundläggande funktionerna med den. Uppgradera din plan för att släppa lös dess fulla kraft.

Clipchamp

Clipchamp har flera användningsfall, varav ett är text till tal-generator. Det är ett verktyg som hjälper dig att förvandla ord till voiceovers.

Verktyget har 170 unika röster på 70 olika språk, var och en utvald individuellt av Clipchamps team.

De typer av AI-röster du får med Clipchamp är:

 • Feminin
 • Maskulin
 • Neutral

Dessa röster är utspridda över olika språk, åldrar och accenter.

Verktyget kommer med en hastighetskontrollfunktion. Du kan ställa in tempot för varje mening individuellt efter dina behov.

Verktyget kommer med tre betalda planer. När du har registrerat dig får du tillgång till gratisplanen som bara låter dig skapa videor i 480p. För att få bättre kvalitet på videor måste du uppgradera till en betalplan.

Lika.AI

Resemble.ai är ett komplett röstgenereringspaket med flera användningsfall och element. Det är ett dyrt verktyg men effektivt om du är flexibel med din budget och inte vill kompromissa med kvaliteten.

Funktioner

Verktyget låter dig skapa din egen röst i AI (röstkloning) och har en stor databas med förbyggda AI-röster att utnyttja.

Den har också ett API som du kan använda för att importera råljud eller skapa en ny röst från grunden.

Resemble.ai kan integreras med sådana som Aircall, Unity och TikTok. Detta ger dig en rad användningsfall för verktyget och din produkt.

Resembles lokaliseringsfunktion låter dig ladda upp eller spela in din röst och dubba den till andra språk.

Med Resemble Fill kan du redigera det befintliga talet och göra det mer personligt.

Webbplatsen avslöjar inte verktygets pris i mycket detalj. Den visar bara kostnaden för inträdesplanen. Till skillnad från andra verktyg i den här listan debiterar Resembles inträdesplan dig per texttecken du ändrar till röst.

Så om du förbrukar 100 000 tecken måste du betala $30/månad; det går hela vägen till 1 miljon tecken som kostar 480 $/månad.

Verktyget kommer med två planer – Build och Enterprise, vars prissättning kan erhållas från Resemble-teamet.

Slutord – Vilken är den bästa AI-röstgeneratorn för ditt företag?

Ovanstående fem röstgeneratorer är de bästa på den nuvarande AI-röstmarknaden.

Men olika företag har olika behov. Det finns en stor chans att verktyget perfekt för personligt bruk inte är lämpligt för affärsbruk.

Så här är de användningsfall som är bäst lämpade för ovanstående verktyg.

Använd CasesTool NameAI-Voice for Office eller PersonalMurfGenerate Audio ArticlesPlay.htLeverage AI Voices in VideosClipchampFreelance & Personal UseLovoAdvanced AI-Voice GenerationResemble.ai

Vi hoppas att artikeln hjälper dig att välja ett lämpligt verktyg för ditt företag och ditt användningsfall.

Du kan lära dig mer om hur Voice Tech kommer att påverka marknadsföringen i framtiden.