47 bästa AI-affiliateprogram för att marknadsföra och tjäna pengar

En webbplats, ett företag eller en onlinebutik ingår i ett marknadsföringsavtal som kallas ett affiliate-program. Den betalar en provision till en extern webbplats, person eller organisation som kallas en affiliate eller publicist. Som ett resultat genereras trafik och försäljning genom rekommendationer skapade av affiliates.

Både återförsäljare och affiliates kan tjäna vinst via affiliate-program eftersom de ger företag en chans att nå en större publik. Dessutom förbättrar det försäljningsmöjligheter och erbjuder affiliates ett sätt att tjäna pengar genom att marknadsföra produkter eller tjänster som de brinner för.

Att arbeta med affiliates kan vara en vinn-vinn-situation för både handlare och affiliates. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur affiliateprogram fungerar och kraven för att bli en idealisk affiliate. Dessutom kommer vi att representera några av de bästa AI-affiliateprogrammen som hjälper dig att marknadsföra produkter och få mer vinst.

Hur de flesta affiliate-program fungerar

De grundläggande processerna som är involverade i de flesta affiliate-programs verksamhet är följande:

Gå med i programmet: När en affiliate går med i programmet får de en speciell affiliate-länk eller kod. Koden kan användas för att marknadsföra handlarens varor och tjänster.

Marknadsföring av produkten: Affiliate marknadsför produkten med hjälp av den specifika affiliate-länken eller koden som handlaren tillhandahåller. Mediet för marknadsföring kan vara webbplatsen, bloggen, sociala medieplattformar och så vidare.

Övervakning och spårning: Programmet håller koll på klick och köp som görs via affiliates speciella länk eller kod. Således kan handlare utvärdera framgången för varje affiliate och programmets effektivitet.

Betala till affiliates: Affiliates betalas en viss provision för varje försäljning eller konvertering som sker som ett resultat av en affiliate länk eller kod. Provisionssatsen kan variera beroende på tjänsten som annonseras och handlaren.

I allmänhet ger affiliate-program en relation mellan handlare och affiliates som är fördelaktig för båda parter. Affiliates kan tjäna pengar genom att marknadsföra produkter de litar på, medan handlare kan bredda sin kundbas och öka försäljningen.

Allmänna krav för att kvalificera sig som en potentiell affiliate

De övergripande förutsättningarna för att bli en potentiell affiliate kan variera beroende på det särskilda affiliateprogrammet. Följande kriterier är dock typiska:

  • Affiliates bör ha en onlinenärvaro via en webbplats, sociala medier och blogg för att marknadsföra produkter.
  • Måste ha en relevant målgrupp eller fanbas som matchar handlarens målmarknad och mål.
  • Bör ha kvalitetsinnehåll på sin webbplats eller onlineplattform som besökarna kommer att smälta med intresse.
  • Bör ha en bra mängd trafik på sin webbplats eller onlineplattform där affiliate-länken kommer att vara effektiv.
  • Affiliates bör vara redo att följa affiliates villkor för att skapa förtroende och öppen kommunikation.

Nu kommer vi att utforska några av de bästa AI-affiliateprogrammen som gör att du kan tjäna en bra mängd provisioner.

Scalenut

Scalenuts affiliateprogram kan maximera din inkomstpotential genom sin allt-i-ett-lösning. Det gör SEO och copywriting enklare, vilket förbättrar innehållsutveckling och marknadsföringsinsatser. Affiliates kommer att få en 30%-40% återkommande provision under en livstid efter att ha registrerat sig på denna plattform.

Jaspis

Jasper hjälper dig att marknadsföra det trendiga nya SaaS-verktyget och leverera en unik metod för att skapa innehåll och copywriting. På så sätt kan dina följare förändra sin innehållsproduktionsprocess och skapa det bästa innehållet. När du går med i Jasper affiliate-program kan du marknadsföra ett unikt erbjudande till din målmarknad och få en återkommande provision på 30 % för hela livet.

Begrepp

Notions affiliateprogram ger människor chansen att tjäna passiva intäkter genom att rekommendera produktivitetsverktyg till sina vänner och följare. Således kan affiliates tjäna 50 % av hela de hänvisade betalningarna utan några intäktstak. Dessutom erbjuder plattformen ytterligare fördelar för affiliates genom Lighthouse-programmet och PartnerStack.

Bild

Pictory affiliate partnerprogram kommer att betala dig en rimlig summa för att rekommendera det. Du kan gå med i detta branschledande affiliateprogram och få en återkommande inkomst på upp till 50 %. Dessutom kommer du att få ett gratis Forever Pictory Premium-medlemskap med en kontantbonus på 1000 $ helt enkelt för att hänvisa äkta kunder i ditt samhälle.

Copy.ai

Copy.ai erbjuder en svit med kraftfulla marknadsföringsverktyg som kan delas via dess affiliate-program. Som affiliate kan du dela länkar och få 45 % i provision på betalningar som tas emot under de första 12 månaderna. Dessutom, genom att gå med i detta program, kan du hjälpa publiken att få framgång via copy. Ais verktyg och utveckla sin verksamhet.

AdCreative.ai

AdCreative.ai är en populär reklamplattform som erbjuder ett affiliateprogram till sina användare. Affiliates kan dra nytta av detta program genom att marknadsföra sina produkter och föra kunder till plattformen. Plattformen erbjuder konkurrenskraftiga ersättningssatser. Dessutom tillåter den användarvänliga instrumentpanelen affiliates att hålla koll på sina intäkter och kampanjer.

Kafkai

Kafkais affiliateprogram är precis vad du behöver om du vill tjäna lite extra pengar som innehållsutvecklare eller marknadsförare. Genom att berätta för din publik om vår AI-drivna innehållsgenerator kan du få livstidsprovisioner på upp till 50 %. Följaktligen kommer du att få återkommande provisioner så länge dina kunder fortsätter att göra betalningar.

GetGenie

GetGenie är en AI-driven virtuell assistenttjänst som erbjuder ett affiliateprogram där du kan tjäna 30 % återkommande provision. Således kan du utveckla en passiv intäktsström med denna AI-hjälp för innehåll och SEO i WordPress. Genom varje lönsam remiss, oavsett medlemskapsplan eller paket, kan du tjäna upp till $30 per månad.

Headlime

Affiliate-programmet för Headlime erbjuder en provision för att marknadsföra sina produkter. Plattformen kräver inte att sökande har en webbplats eller blogg för att gå med i affiliateprogrammet. Varje ny användare som registrerar sig via din länk kommer att tjäna dig 20 % i provision. Dessutom kommer du att fortsätta att tjäna 20 % på alla efterföljande betalningar de gör.

Designs.Ai

Genom att registrera dig för Designs.ai affiliate-program kan du öka storleken på gemenskapen av entreprenörer, marknadsförare, företag, frilansare och utbildare. Från varje framgångsrik remiss kan du få vinst och utöka ditt nätverk med en intjäning på upp till 25 % i provision. Som affiliate kan du marknadsföra en mängd olika AI-drivna designverktyg för att skapa logotyper, mockups och mer.

Grammatiskt

Grammarly erbjuder ett förstklassigt affiliateprogram när det kommer till utbildningskategorin. Topppresterande affiliates kan dra nytta av detta programs speciella förmåner, som inkluderar incitament, högre betalningar och exceptionella erbjudanden. Dessutom får du en högre konverteringsfrekvens på 20-30 %, en aktiveringsbonus, prestationsincitament och mer.

Seamless.Ai

Seamless.ai affiliate-program erbjuder en generös provision på 40 % på varje licens som säljs via en hänvisningslänk. Affiliates har tillgång till en mängd olika resurser, vilket gör det enklare för dem att börja generera pengar direkt. Dessutom erbjuder programmet avancerade rapporteringsverktyg som låter affiliates designa distinkta koder och webbadresser som samlar in djup information och instrumentpaneler.

Beautiful.ai

Beautiful.ai har gått vidare från sitt affiliateprogram och är för närvarande mer benägen att få kontakt med kunder direkt. Om du kan ge dina företagsuppgifter och publikstorlek kommer plattformen att samarbeta direkt med dig.

Shakespeare

Med Shakspeare AI copywriting-plattformen kan du börja tjäna en bra summa genom att bli en affiliate. Med detta marknadsledande affiliateprogram kan du få upp till 40 % vinst på varje köp som görs av en användare.

Dessutom kommer du att få massiv support och resurser för att blomstra som ett av de bästa affiliateprogrammen online. På så sätt kan du producera engagerande innehåll som ansluter till din publik.

Syntes

Synthesia AI videogenereringsplattform gör att du kan bli dess partner där du kan etablera tillväxt. Du kan bli en teknikpartner, en servicepartner och en affiliate-partner. Affiliateprogrammet erbjuder 20 % provision på varje personlig planbetalning som görs inom de första 12 månaderna.

Fylm.ai

Med Fylm.ai-plattformens affiliateprogram kan du tjäna passiva pengar till ditt företag genom att hänvisa kunder. Så du kommer att få en avgift på 20 % varje gång en kund köper en Pro- eller Team-plan via din hänvisningslänk. Dessutom får du en 60-dagars remissperiod, höga konverteringsfrekvenser, realtidsrapportering, förstklassig support och mer för din framgång.

Värmelåda

Warmbox är en e-postlösning som erbjuder ett attraktivt affiliateprogram. Du kan få 30 % återkommande provision på varje prenumeration du hjälper dem att generera. Plattformen ger dedikerat stöd till affiliates och partners av alla storlekar. För att marknadsföra deras tjänst kommer du att få premiumresurser och även kunna spåra och tjäna pengar

Deepbrain AI

Genom att föreslå Deepbrain AI Studios videogenerator för din publik kan du snabbt tjäna upp till 30 % i provision tack vare deras affiliateprogram. De tillhandahåller ett lockande affiliateprogram med potential att ta in $10 000 varje månad. Som ett resultat kan du få passiva pengar genom att driva besökare via bloggar, PR på sociala medier och produktkampanjer.

Speedwrite

Genom att använda Speedwrites affiliateprogram kan användare tjäna pengar genom att marknadsföra dess AI-skrivverktyg. den erbjuder en intäktsandel på 30 % för varje prenumeration som genereras via dess speciella affiliate-länk. Dessutom har den kommissions- och försäljningsövervakning i realtid samt en livslängd på 30 dagar.

Speakai

Speakai erbjuder sina användare en av de bästa plattformarna för transkription och språklig intelligens. Därför kan du tjäna 25 % i provision genom att gå med i dess affiliateprogram gratis och visa upp dess tjänster. Med det får du också ett 60-dagars cookie-fönster för att omvandla din publik till kunder.

Neuroflask

Bli medlem i Neuroflash affiliate-nätverk för att marknadsföra dess magiska verktyg för att skapa innehåll. Som ett resultat kan du få 35 % upprepad provision för livet, inklusive en 60-dagars kexlivstid. Du kan alltid vara informerad och lära dig om den här plattformens möjligheter med dess användarvänliga instrumentpanel.

Bit.ai

Bit.ai hjälper företag att skapa avancerade integrerade dokument där teammedlemmar kan samarbeta. Affiliateprogrammet för denna plattform låter dig tjäna upp till 25 % i provision på varje försäljning. Därför kan du gå med i dess affiliatenätverk, kontrollera din lönecheck och övervaka dina affiliateaktiviteter.

Genast

Vem som helst kan bli en affiliate till AtOnce-plattformen och marknadsföra dess senaste SAAS-verktyg. Den erbjuder en livstidsprovision på 30 % per försäljning under en livstid. Dessutom kan du erbjuda en exklusiv deal på 100 000 bonuskrediter till din publik via affiliate-länken.

Writesonic

Writesonics affiliateprogram gör att du kan skapa en återkommande och uppnåelig inkomstström. Det ger en livstidsprovision på 30 % när någon köper en Writesonic-premie via din affiliate-länk. Du kommer att marknadsföra högvärdiga AI-skriv- och bildgenereringsverktyg och tjäna utan några gränser.

Bläddra AI

Registrera dig för Browse AI Affiliate Program för att få en livstidsbelöning på 20 % för varje transaktion som slutförs av konsumenter du rekommenderar. Dessutom kan du erbjuda 10 % rabatt till din publik och öka din inkomst också. Få en livstid och obegränsad provision, som börjar från $40 och går upp till $1000 per månad.

Vilket ord som helst

Anyword är en av de ledande copywriting-plattformarna som låter dig tjäna provision genom att visa upp sin kreativitet. Du kan välja mellan två provisionsplaner och tjäna upp till $1 149 för en enda konvertering. För varje prenumeration och förnyelse får du 40 % i provision och extra på årsprenumerationer.

Långskott

Genom att gå med i Longshots effektiva affiliatenätverk får du chansen att tjäna upp till 60 % livstidskommission. Således kommer du att få fördelar genom detta fantastiska SEO AI-innehållsskrivverktyg och få lukrativa provisioner. Få 40% för 20 registreringar, 50% för 21-50 registreringar och 60% för 50+ registreringar.

Textcortex

Textcortex erbjuder en livstidsprovision på 30 % genom sitt partnerskap eller affiliateprogram. Så du kan samarbeta med deras plattform och marknadsföra det mest efterfrågade AI-verktyget för att generera innehåll med 70 % mindre ansträngning. Dessutom kan du öka din årsinkomst med 10 hänvisningar.

Smartlead

Med Smartleads affiliate-program kan du tjäna extra pengar genom att dela den berömda AI-försäljningstekniken och verktygen. Du kan enkelt tjäna en 15% återkommande månadskommission genom att dela den via en affiliate-länk. Du behöver inte oroa dig för att få kunder eftersom det redan har kunder överallt.

Windsor.ai

Tjäna provision via prenumerationsköp av windsor.ai genom affiliate-hänvisningar. Det är ett idealiskt program för bloggare, bloggare, webbansvariga, digitala marknadsförare, talare, byråmarknadsförare, utbildare och mer. Du kommer att få 20 % återkommande provision, tidiga uppdateringar om de senaste produktlanseringarna, reklamrättigheter och en bra månadsinkomst.

Eldflugor.ai

Fireflies affiliates-program är personligt anpassat för att gynna dess partners och affiliates. Om du har en stark affärsnärvaro kan du enkelt dra nytta av återkommande provisioner och måluppfyllelse. Dessutom ger multi-tier affiliate-programmet dig olika mycket vinst från olika nivåer.

Trinka

Trinka ger dig möjligheten att gå med i sitt affiliateprogram och tjäna stort. Den betalda planprenumerationen ger dig 25 % provision. Dessutom har den en fantastisk omvandlingsfrekvens, enhetsspårning, ett 90-dagars cookie-fönster, en early bird-belöning och bra affiliatesupport.

Shopia

Shopia erbjuder ett växande nätverk av affiliates för att marknadsföra sin snabbast växande AI-skrivplattform. Få 30 % återkommande kommission för hela livet genom att dela Shopia genom affiliate-länkar med din publik. Din publik kommer också att få 20 % rabatt på alla premiumprenumerationer.

Hypotenusa

Hypotenuse erbjuder ett affiliateprogram som gör att du kan tjäna provision och som även hjälper publiken att skapa kvalitetsinnehåll. Affiliates kan tjäna 30 % i provision för livet genom att dela sin tjänst via affiliate-länkar.

Murf.AI

Genom att bli medlem i Murfs affiliatenätverk kan du tjäna 20 % återkommande provision i 24 månader på varje kund.

Murf-plattformen erbjuder en enkel metod för att skapa voiceovers samt generera vinst. Dessutom kommer du att få full affiliatesupport eftersom det finns tillräckligt med resurser och guider tillgängliga.

Podcastle

Podcastles affiliateprogram erbjuder snygga affiliateintäkter för att hänvisa deras AI-baserade ljud- och videoverktyg. Du kan enkelt spåra dina hänvisningar och konverteringsfrekvenser och få tillgång till deras premiumverktyg. Det finns inga särskilda krav för att gå med i deras affiliateprogram

Lalal.AI

Lalal.AI erbjuder ett affiliate-program för att göra vinst genom sin nästa generations steam-splitting-teknologi. Så varje köp ger dig 30 % intäkt som provision. Alla betalningar spåras via affiliate-länkar och cookies.

Deep Art Effects

Deep Art Effects är en framgångsrik videoredigeringsplattform som använder AI och djupinlärning. Det erbjuder ett val mellan två attraktiva affiliate-program. Engångsprovisionen inkluderar en remissperiod på 120 dagar och en provision på 25 % på varje försäljning. Å andra sidan kommer en livstidsprovision med 10% provision på försäljning och återprenumeration och samma remissperiod.

Fliki

Fliki affiliate-program är gratis att gå med och du behöver ingen prenumeration eller betalkonto för att vara medlem. Genom att hänvisa 25 betalande användare får du $250, 50 betalande användare får $500 och 100 betalande användare får $1000 utöver provision.

Acobot

Acobot.ai-plattformen kommer att betala dig en 50 % livstidsprovision för att få in kunder och få dem att betala kunder. Det erbjuder ett 90-dagars cookie-fönster, och du kommer att få betalningar för varje enskilt köp som görs genom din remiss.

Mentum

Mentum.ai erbjuder en fantastisk möjlighet för företag att tjäna provision genom att marknadsföra en rad verktyg för företagstillväxt. Som affiliate kan du tjäna 70 % återkommande provision på alla försäljningar av Mentum.ai. Dessutom kommer du att tjäna livstidsprovision på din befintliga och framtida försäljning.

CrawlQ.AI

CrawlQ.ai, innehållsautomatiseringsverktyget, erbjuder ett affiliateprogram för dem som kan ta med trafik och konvertera dem. Efter att ha registrerat dig som affiliate kan du dra nytta av varje framgångsrik hänvisning och uppmuntra andra till plattformen. Den erbjuder en 30 % återkommande provision fram till det första året av prenumerationsförsäljningen.

LinkWhisper

Med LinkWhisper affiliate-program kan du tjäna upp till 30 % för varje betalning och prenumerationsförnyelse. Den tillhandahåller detaljerade rapporter för affiliate-intäkter som visuellt representerar dina väntande och betalda provisioner. Dessutom kan du snabbt granska alla hänvisningsaktiviteter och även generera anpassade affiliate-URL:er.

Beskrivning

Genom att bli Descripts affiliatepartner kan du tjäna pengar genom att marknadsföra deras robusta redigeringsverktyg.

Descript-programmet är enkelt och gratis att gå med i, där du kan tjäna 15 % återkommande provision för varje enskild proffsprenumerant. Du kan skapa och dela en speciell affiliate-länk och lägga upp den på dina föredragna kanaler, som YouTube, Instagram och mer.

AI Art Shop

AI Art Shop har samarbetat med GoAffPro, som erbjuder ett affiliateprogram där du kan tjäna 15 % i provision som affiliate. Dessutom får du en 5% rabattkupong på produkterna från denna plattform som du kan dela med din affiliate-länk. Dessutom kan du använda den avancerade instrumentpanelen för att övervaka ditt resultat, hänvisnings-URL och utbetalningar.

StoryLab.ai

StoryLab.ai, en marknadsföringskopieringsgenerators affiliate-program, erbjuder 20 % återkommande kommission under hela livet. Dessutom kommer den med 90 dagars cookie-spårning, en utbetalningströskel på 25 USD, en enorm kundbas och en omvandlingsfrekvens.

Överträffa

Med Outranking kan du marknadsföra plattformen via dess affiliate-länk och tjäna pengar som ett proffs. Du kan få en återkommande 25% provision genom att dela din affiliate-länk genom aktiva kunder. Dessutom är köp gjorda via affiliate-länkar giltiga i 60 dagar.

Slutsats

Vår omfattande lista inkluderar ett brett utbud av plattformar som erbjuder AI-drivna verktyg för en mängd olika branscher. Därför kan du gå med som affiliate, marknadsföra och tjäna pengar genom branscher som marknadsföring, skrivande, design och mer.

Kraven och provisionsstrukturerna kan dock variera på olika plattformar. Därför rekommenderar vi att du förstår villkoren noggrant innan du går med och marknadsför produkterna.

Du kan också utforska bästa affiliate-nätverk för att gå med och tjäna pengar.