14 Photo to Sketch Converter för att förvandla din bild till linjeteckning

Du skulle älska att se ditt foto förvandlas till en skiss, eller hur? Här är några värdiga appar för att få det att hända med ett enda klick.

Skisser anses vara en av de bästa konstformerna. Sociala medier som Instagram, Facebook, Twitter och till och med LinkedIn har många konton eller plattformar som enbart fokuserar på att publicera skisser. Många människor älskar också att se sig själva eller sina tagna bilder i form av skisser.

Skisser av faktiska foton verkar mer realistiska och fångar enkelt tittarnas uppmärksamhet. Men att göra skisser, särskilt noggranna skisser, tar mycket tid och är inte allas kopp te. Det är här onlineverktyg som foto-till-skiss-konverterare kommer till vår räddning.

Den här artikeln kommer att diskutera vikten av fotoredigeringstekniker och varför de är så efterfrågade. Vi kommer också att diskutera vad en foto-till-skiss-omvandlare är. Vi har också tagit fram en lista över några av de bästa foto-till-skiss-omvandlarna för att förvandla din bild till mycket berömda linjeteckningar.

Vad är betydelsen av fotoredigeringstekniker?

Som vi sa tidigare är det inte allas kopp te att göra skisser. Att göra skisser är också väldigt tråkigt och tar mycket energi och tid. Endast mycket skickliga konstnärer kan göra korrekta och korrekta skisser från foton. Alla ovanstående skäl säger tydligt att att göra handskisser är svårt och inte genomförbart för alla.

Vi vet redan att tekniken har gjort vårt liv enklare, och fotoredigering är en annan välsignelse som tekniken erbjuder. Online fotoredigeringsverktyg erbjuder många funktioner, och foto till skiss-konverterare är en av dem.

Med hjälp av fotoredigeringstekniker kan du producera en bild som kommer så nära som möjligt vad du hade i åtanke när du tog fotot, om inte bättre.

Fotoredigeringstekniker är mycket viktiga för specialiserade fotografer eftersom de får förfina och framhäva sina individuella stilar.

Dessutom stödjer fotoredigeringstekniker varumärkesbyggande för företag. Särskilt för e-handelsföretag är fotoredigering avgörande eftersom människors uppfattning om varorna och försäljningsresultat direkt påverkas av bildens kvalitet.

Vad är ett foto-till-skiss-konverteringsverktyg?

Med hjälp av Photo to Sketch Converter kan du förvandla dina foton till fantastiska skisser och förbättra dem med ytterligare iögonfallande filter och effekter. Flera bilder kan väljas från gadgeten och snabbt förvandlas till den valda ritningen.

En fantastisk funktion du bör se upp med i dessa omvandlare är möjligheten att konvertera enkla bilder till skisser och möjligheten att inkludera olika färgscheman.

Nu behöver du inte spendera timmar på att rita en skiss och sedan försiktigt förvara den för senare användning. Det finns många foto-till-skiss-konverteringsverktyg som kan slutföra denna uppgift på en kort tid. Medan majoriteten av dem är gratis, behöver vissa pengar.

Förutom att förbättra bildens estetik ger dessa verktyg möjlighet att beskära, rotera, ändra storlek, tillämpa flera effekter och till och med skapa collage.

Du kan bli förvånad över de häpnadsväckande exakta ritningarna av bilderna, som översätts felfritt och erbjuder en mängd olika möjligheter att göra bilden enastående. Kvaliteten på den konverterade bilden förbättras, och olika sorters streck, mixningar och penslar ger ett konstnärligt utseende.

Fotor

Det brett använda plattformsoberoende bildredigeringsverktyget Fotor erbjuder många verktyg och effekter. Trots att den inte har en exakt ritningseffekt, liknar en specifik effekt en pennskisseffekt.

Följ dessa enkla steg för att snabbt förvandla ditt foto till en ritning med Fotor. Besök Fotors webbplats först och välj sedan bilden du vill konvertera. Välj sedan ”Avskilt” från effektlistan genom att expandera ”MONO” på fliken Effekter.

Det här verktyget presterar bättre än andra när det används med ett ansikte eller naturlig tapet. Vissa av dess funktioner kan kräva en betald prenumeration för att kunna använda.

Befunky

En av de bästa webbplatserna för foton att skissa är Befunky. Flera skickliga och otroligt verklighetstrogna teckningseffekter står för dess tilltalande. Det bästa med Befunky är att det låter dig göra den perfekta ritningen med ett urval av stilar tillgängliga med bara ett klick.

Det finns en effekt som hjälper dig att producera den perfekta skissen, allt från traditionell pennkonst till mer samtida grafiska romaneffekter.

Bortsett från det kan du producera ett unikt konstverk genom att kombinera olika stilar och färgintensiteter. Det är dock ganska enkelt att använda. Du kan ladda upp bilder eller ta bilder med din kamera och använda skisseffekten senare.

Med ett klick på en knapp kan Media.io, en gratis webbapplikation tillgänglig på alla enheter, konvertera vilken bild som helst till en skiss. Användare kan omedelbart konvertera vilket foto som helst till en ritning med hjälp av dess användarvänliga gränssnitt utan att registrera sig eller ha några förkunskaper.

Med hjälp av djupinlärning och AI kan Media.io förvandla din bild till inte bara en skiss utan också en fullständig bild. Tack vare sofistikerade algoritmer kan bilder som innehåller många porträtt också översättas ganska exakt.

Innan du lägger upp speciella fotografier från ett födelsedagsfirande eller en resa till sociala medier, använd denna AI för att omvandla dem till teckningar eller grafik i animestil.

AILab

En AI-foto-till-skiss-omvandlare som just publicerades, kallad AILab, har fungerat ganska bra. Du kan använda denna fantastiska applikation för att skapa teckningar från porträtt, husdjur, föremål eller andra bilder.

AILab är allt skickligare på att identifiera linjerna i bilder och konvertera dem till ritningar efter att ha tränats på miljontals verkliga foton.

Detta verktyg har tre primära funktioner. Den första är att det är helt gratis att använda det. För det andra konverterar den omedelbart ett fotografi till en ritning. Slutligen är det en enkel metod i tre steg för att snabbt konvertera ett foto till en ritning.

Colorcinch

En annan bildredigerare online som snabbt kan omvandla foton till ritningar är Colorcinch. Dina bilder kan konverteras och ändras på vilket sätt du väljer gratis med skisseffekter. Din bild kommer att se ut som en pennskiss. Även om den saknar något egentligt djup, är den lämplig för tapeter eller ett enkelt porträtt.

Att använda det är ganska enkelt. Välj bara en effekt, ladda upp ditt foto och klicka på ”Spara foto”. Du kan använda effekter som snö, gravyr, cyber, dator, etc., förutom att lägga till en skisseffekt, och det fungerar bra med alla bilder. Du kommer dock att få ett bättre resultat om din bild är större.

Bild till Sketch

Du kan snabbt skapa en professionell teckning från en JPG-, PNG- eller JPEG-bild genom att använda onlineverktyget Image to Sketch. Konverteringsverktyget använder artificiell intelligens och olika ritningar produceras från vilka du kan välja och ladda ner dina favoriter.

Applikationen är helt gratis, lätt att använda och stöder bilder upp till 5000 gånger 5000 i storlek. Den kan blanda ansiktet med olika tecknade kroppar för att skapa spännande resultat och skapa tecknade ansikten eller avatarer.

Du kan få en PNG-bild av ditt tecknade ansikte med en genomskinlig bakgrund och använda den för ytterligare applikationer genom att använda verktyget Bild för att skissa.

Skissa min bild

Ett lättanvänt verktyg som heter Sketch My Pic gör att du kan skissa en bild på din dator. Verktyget gör bearbetningen snabb och enkel, och det skapar olika alternativ för dig att välja mellan. Gränssnittet visar både originalet och det grova utkastet till bilden. Du kan snabbt ladda ner den valda skissen till ditt lokala system.

Skripten på serversidan skyddar denna bild-till-skiss-applikation från hot utifrån. Den finaste egenskapen med detta verktyg är att efter att användaren avslutar sessionen tas varje foto som lagts upp på servern omedelbart bort.

Webbskriptet som används av skissverktyget foto-till-penna gör det enkelt att lägga till skisseffekter till dina bilder. På några sekunder skapas en skiss av dina bilder.

Blyertsskissa ditt foto

Ett onlineverktyg som heter ”Blyertskiss ditt foto” förvandlar omedelbart ditt foto till en pennteckning. Användningen av verktyget är helt gratis. Det är en fullständig version utan dolda avgifter, registrering behövs, testversioner eller andra begränsningar.

Det finns inga begränsningar för blyertsskisserna du kan göra på ditt foto. För att använda det här verktyget för att förvandla ett foto till en pennteckning laddar du bara upp bilden, justerar blyertsskuggan och klickar på knappen ”pennskiss”.

Du kan se och ladda ner ditt foto som har ritats med penna efter att proceduren är klar. Verktyget skapar en katalog under serverns temporära mapp med hjälp av användarsessioner. När serverns kö är full tas ditt uppladdade foto bort.

Suncatcher Studio

Ett annat verktyg du kan använda för att förvandla dina bilder till skisser är Suncatcher Studio. Tryck på ”Bläddra”-knappen för att börja välja en bild att använda i detta onlineverktyg för att skapa skisser från foton.

För att ladda din bild, tryck på knappen ”Ladda upp” efter det. Dra intervallreglagen åt vänster eller höger för att ändra ”Kontrast” och ”Densitet”.

Inställningen ”Kontrast” ändrar tröskeln för svartvita pixlar. Bakgrundsbruset minskar när skjutreglaget flyttas åt vänster. ”Densitet” styr hur intilliggande pixlar ansluts eller blandas. Betrakta detta som linjetjocklek. Slutligen, när du är nöjd med din skiss, klicka på ”Spara” för att lagra din nya ritning eller mönster.

Photofunia

Med den kostnadsfria foto-till-penna-skisskonverteraren Photofunia kan du snabbt och enkelt skissa någon från ett foto. Trots avsaknaden av fler funktioner fungerar denna gratis bild-till-skiss-omvandlare tillräckligt bra för att motivera ett försök.

Blyertsteckningen som skapas av detta foto-till-skissverktyg erbjuder utmärkt visuell kvalitet och enkla, snabba procedurer.

Foto

Ett verktyg som heter pho.to konverterar foton till grafitritningar. Det låter dig lägga upp bilder från Facebook, din dator eller en URL. Du kan välja en bild från deras erbjudna fotografier om du inte har ett passande foto och bara vill se hur bra det här webbverktyget fungerar.

När din bild är klar kan du spara den i Dropbox, ta emot länkar, dela den på Facebook, Twitter eller Pinterest eller ladda ner den direkt. Du kommer att se att det finns några extra funktioner, inklusive ramar, klistermärken och anpassad text, tillgängliga på resultatsidan.

LunaPic

Ett annat gratis onlineverktyg som konverterar foton till blyertsskisser är LunaPic. Genom dess navigeringsfält kan du komma åt flera redigeringsfunktioner. Ladda bara upp ett foto och gör de nödvändiga justeringarna för att uppnå önskad effekt för din pennskiss. Efter det kan du spara det på din enhet eller lägga upp det på sociala medier.

Om du vill ändra resultatet för att få en unik bild finns flera redigeringsfunktioner tillgängliga. Möjligheten att ladda upp bilder från en enhet, Facebook, dess lager eller via en URL är den bästa funktionen i detta verktyg.

Dessutom kan du dela resultatet på Twitter, Facebook, Imgur, Pinterest och Google Photos. Slutligen kan du ändra resultatet med det här verktyget.

Snabb resizer

Rapid Resizer formaterar inte bara fotografier utan fungerar också som en gratis foto-till-skiss-konverterare online. Det är lite irriterande att behöva klicka för att acceptera användarvillkoren för denna webbapplikation varje gång du bearbetar ett foto genom den.

Bearbetningshastigheten är jämförbar med tidigare webbverktyg. Med hjälp av verktyget kan du snabbt och enkelt göra en stencil, linjeritning etc. Att använda applikationen är helt riskfritt. Efter proceduren kan du ladda ner filen till din dator.

AI Draw

AI Draw är ett annat foto-till-skiss-konverteringsverktyg. Men en sak skiljer det här verktyget från alla andra verktyg. Istället för att göra traditionella skisser av en bild, gör detta verktyg linjeritningar. Linjeteckningar är kända i Tokyo och används i många grafik, anime och tecknade serier. Denna specialitet skiljer den från andra verktyg.

Författarens anteckning

En av de grundläggande konsterna för att porträttera våra porträtt och andra föremål på papper är att skissa. Men alla har inte förmågan att rita. För att skapa en grundläggande ritning kräver människor ofta mycket medveten träning och långvarig träning.

Nuförtiden är det ganska enkelt att hitta onlinefoton för att skissa omvandlare, och många av dem är gratis. Majoriteten av dem är endast gjorda för nöjes skull. Den färdiga blyertsteckningen kanske inte verkar vara särskilt realistisk.

Slutsats

Alla har otroliga porträtt, landskap och andra bilder de skulle vilja ha målat. Det finns ingen anledning att önska det längre eftersom det finns ett antal verktyg som snabbt kan förvandla dina bilder till ritningar utan att bryta banken.

Dessa verktyg använder olika metoder för att förvandla en bild till en ritning. Medan vissa tekniker använder algoritmer för att digitalisera färger efter att ha ritat linjerna, använder andra artificiell intelligens för att producera den nödvändiga skissen.

Du kan också utforska några bästa fotokollage-appar för att redigera de bästa fotona tillsammans.