12 bästa virtuella kortleverantörer för företagsutgifter [2023]

Spread the love

Användningen av virtuella kort ökar i affärsvärlden och denna trend förväntas hålla i sig under överskådlig framtid. Tack vare virtuella kort kan företag göra betalningar snabbt och säkert utan att använda riktiga kort eller kontanter. Med den ökade användningen av virtuella visitkort blir det ganska svårt att gissa vilken leverantör som kommer att visa sig vara det bästa alternativet för dig.

Den här artikeln kommer att titta på de framstående virtuella kortleverantörerna för affärsutgifter, men innan vi börjar, låt oss bättre förstå vad virtuella kort är och varför de kan vara ett bättre alternativ till fysiska kort i affärsscenarier.

Vad är virtuella kort?

Virtuella kort är betalkort som kan användas för att göra online- eller kontaktlösa transaktioner. Det är vanligtvis ett engångskort eller kort för begränsad användning kopplat till ett företags befintliga betalningssystem. Dessa kort kan användas för att göra köp på webbplatser, appar och kontaktlösa betalningsmetoder som Apple Pay.

Virtuella kort ger också företag mer kontroll över hur och var deras pengar spenderas. De tillåter betalningar utan att exponera företagets primära kortinformation eller kontonummer. Dessutom kan företag anpassa utgiftsgränser och utgångsdatum för varje virtuellt kort, vilket ger dem större ekonomisk flexibilitet.

Varför föredras virtuella kort framför fysiska kort?

Virtuella kort har flera fördelar jämfört med fysiska kort för onlinetransaktioner och leverantörsbetalningar. Den främsta fördelen är den extra säkerhet de ger. Eftersom virtuella kort inte är kopplade till något specifikt bankkonto eller kreditkort erbjuder de ett extra lager av skydd mot bedrägerier.

De ger också mer kontroll över dina utgiftsgränser och tidsramar för varje köp, vilket gör dina utgifter mer hanterbara.

Dessutom är virtuella kort snabbare och bekvämare än fysiska kort eftersom de kan användas omedelbart och omedelbart efter att ha registrerat sig för dem och inte kräver att användaren väntar på att ett fysiskt kort ska komma fram. Dessa är i allmänhet billigare än traditionella fysiska kort eftersom de inte kräver ytterligare aktivering eller månatliga underhållsavgifter.

  Hur man anpassar läsrutan i Outlook

Låt oss titta på några av de bästa leverantörerna av virtuella kort för företagskostnader.

Wallester

Wallester introducerar banbrytande betalningsteknik, vilket gör det enkelt att betala och få betalt. Det låter dig snabbt, säkert och bekvämt skapa virtuella kort.

Wallester drivs av en robust teknik som gör det möjligt för användare att skapa och hantera virtuella kort, se transaktionshistorik och få tillgång till de senaste funktionerna. Det är också dedikerat till att tillhandahålla en säker och pålitlig betaltjänst som gör det enklare för företag och privatpersoner att utföra onlinetransaktioner.

Intergiro

Företag kan använda Intergiro för att göra betalningar med virtuella kort som accepteras globalt. Individer och företag kan använda tjänsten, som inkluderar möjligheten att göra betalningar i flera valutor, säker kryptering och bedrägeriskydd samt tillgång till transaktionsdata i realtid.

Intergiro accepterar olika betalningsmetoder, inklusive Visa, MasterCard och American Express.

Dessutom kan företag använda detta virtuella kort för att betala för varor och tjänster från alla handlare som accepterar Visa, MasterCard eller American Express.

Flygbas

Airbase är ett SOC 2 Typ II och SOC 1 Typ II-kompatibelt företag, vilket innebär att alla transaktioner som genomförs genom tjänsten är säkra och uppfyller de högsta branschstandarderna.

Tillsammans med virtuella kort ger det analyser och rapportering om utgifter och trender för anställdas inköp, vilket hjälper företag att fatta välgrundade beslut och bättre hantera sin ekonomi.

Airbase erbjuder också en rad funktioner för att effektivisera betalningsprocessen, inklusive automatiserad betalningsplanering och integration med redovisnings- och kostnadshanteringssystem.

PST.net

PST.net är en välkänd virtuell kortleverantör som erbjuder olika betalningsalternativ, inklusive virtuella kort för engångsbruk, återkommande betalningar, lojalitetsbelöningar och mer. Dessutom presenterar företaget en mängd olika verktyg för att hjälpa företag att hantera sina betalningar och kunder.

Kunder kan använda sina virtuella kort för att göra inköp hos deltagande återförsäljare och betala räkningar online. Denna plattform gör den till ett utmärkt val för kunder som vill skydda sin betalningsinformation online.

Maska

Mesh-erbjudande med virtuella visitkort gör det möjligt för företag att hantera sina företagsutgifter snabbt och säkert. Det erbjuder ett allt-i-ett företagskort, kostnadshantering och redovisningsplattform för att hjälpa företag att hantera och spåra utgifter.

Mesh förser företag med säkra betalningslösningar, datalagring och realtidsanalys för att hjälpa dem att fatta bättre ekonomiska beslut. Den erbjuder också olika funktioner som hjälper företag att hantera utgifter, inklusive automatisk utgiftsspårning, virtuella kort och utgiftsgränser.

  9 streckkodsverktyg för din lagerhantering

Stampli

Stampli hjälper företag att effektivisera sin leverantörsreskontraprocess. Det tillhandahåller en modern, säker, automatiserad metod för att elektroniskt betala leverantörer och leverantörer, vilket eliminerar papperskontroller och manuella processer.

Stampli tillhandahåller många funktioner, inklusive spårning och avstämning i realtid, kostnadsbesparingar och bedrägeriförebyggande. Dess virtuella kort ger dig också mer synlighet och kontroll över dina utgifter. Företag kan använda Stampli för att betala leverantörer, leverantörer och entreprenörer snabbt och säkert med ett klick på en knapp.

Stam

E-företag kan köpa förbetalda virtuella kort från Tribal. Dessa kort fungerar på samma sätt som traditionella betal- och kreditkort men är inte kopplade till något bankkonto eller kreditgräns.

De är kopplade till en användares konto, som finansieras med en viss summa pengar. Ägaren bestämmer hur mycket pengar som kan lagras på ett virtuellt kort. Det virtuella kortet kan sedan användas för onlineköp som ett traditionellt betal- eller kreditkort. Detta gör att du kan handla online utan att behöva ett bankkonto.

Karta

Karta är dedikerade till att förse användare med en säker och pålitlig virtuell kortplattform som gör det möjligt för dem att hantera sin ekonomi på ett säkert sätt. Användare kan säkert lagra och hantera sina kredit- och betalkort i en enda digital plånbok med Karta.

Denna plattform låter användare snabbt och säkert göra betalningar, handla online och komma åt sina konton från vilken enhet som helst. Det erbjuder också användarna extra funktioner som automatisk budgetering, bedrägeriskydd och belöningar.

Förlänga

Extend låter dig skapa virtuella kort som kan användas för att göra onlinebetalningar. Dessa kort är kopplade till ditt befintliga bankkonto och kan laddas med pengar i valfritt belopp.

Dessa virtuella kort är engångskort, vilket innebär att du kan generera ett nytt kort för varje köp. Extend ger användare ett säkert och bekvämt sätt att göra onlinebetalningar. Detta hjälper till att säkerställa att handlare inte har tillgång till någon personlig eller finansiell information. Extend erbjuder också bedrägeriskydd, realtidsövervakning och datakryptering för att säkerställa säkerheten för användarnas information.

Pleo

Välj virtuella Pleo-kort för att ansluta till företagets företagskonto och betala för utgifter direkt. De gör det möjligt för organisationer att hantera utgifter på ett bättre sätt, minska administrativa kostnader och garantera efterlevnad av företagets riktlinjer.

  De 7 bästa verktygen för att skapa unika idéer för bloggämnen

Att ge anställda ett bekvämt alternativ att betala för arbetsrelaterade utgifter hjälper också företag att hantera sina kassaflöden mer effektivt. Pleo möjliggör spårning av utgifter och betalningar i realtid och är kopplat till många bokföringsprogram.

Airwallex

Mer än 200 länder accepterar Airwallex virtuella kort, som utfärdas i samarbete med stora kortnätverk och finansiella institutioner.

Att ställa in utgiftsbegränsningar, lägga till och ta bort pengar och se transaktionshistorik är bara några av de funktioner som Airwallex virtuella kort erbjuder. Datasäkerhet, bedrägeriförebyggande och kundservice är andra tjänster som tillhandahålls av Airwallex.

Emburse

Emburses ekosystem låter företag spåra sina onlinebetalningar på distans från var som helst i världen och automatisera märkningen av sina inköp och utlägg. Tillsammans med tillgång till deras utgiftsdata och insikter i realtid kan företag också snabbt hantera sina finansieringsförfrågningar och godkännanden.

Emburse låter dig sätta utgiftsgränser och associera ett enda kort med en viss handlare, precis som de flesta välkända virtuella betalkortsutgivare. Detta är allt möjligt tack vare dess sofistikerade bedrägeriskyddssystem, som förhindrar kontostöld.

Det bästa är att företag med 100 eller färre anställda kan använda Emburses tjänster gratis. De erbjuder också skräddarsydda planer för stora företag.

Slutsats

Framtiden för virtuella kortleverantörer för företagsutgifter är ljus. Med framväxten av digitala betalningar och den växande efterfrågan på säkrare betalningslösningar har virtuella kort dykt upp som ett tilltalande alternativ för företag av alla storlekar. Dessa är inte bara bekväma utan också mycket säkra och pålitliga. Enkelt uttryckt, att välja ett virtuellt kort för ditt företag kan visa sig vara en ovärderlig tillgång.