11 bästa spelknappsatser för flytande och responsivt spel

Se dig omkring. Vad ser du? Varannan person spelar ett eller annat spel, antingen på sina smartphones eller på sina datorer.

Enligt en ny PwC-rapport kommer spelsektorn förväntas nå 321 miljarder dollar i värde år 2026. På grund av denna ständiga tillväxt i sektorn har det skett en enorm ökning av efterfrågan på spelutrustning. En av de primära kringutrustningarna som används av alla spelentusiaster är en pålitlig spelknappsats.

Innan vi går djupt in i ämnet, låt oss förstå hur viktigt ett bra spelknappsats är.

Vad är en spelknappsats?

En spelknappsats är ett tangentbord som har reducerats för att utrusta de knappar som är nödvändiga för spel. Dess huvudsakliga syfte är att förenkla och effektivisera spelupplevelsen. Den övergripande designen gör att du snabbt kan trycka på spelets tangenter.

Här är några av fördelarna med att använda en spelknappsats:

  • Tar mindre utrymme: Den kompakta designen av spelknappsatser tar mindre plats jämfört med det traditionella tangentbordet. Spelarna kan sitta i en bekväm position och kontrollera sina nycklar. Detta gör det därför möjligt för dem att njuta av sin upplevelse med lätthet.
  • Har ytterligare funktioner: Den erbjuder extra funktioner som en USB-anslutning, headsetportar, makroknappar, snabbknappar och volymkontroll.
  • Minskar trötthet: Den övergripande designen gör spelupplevelsen smidig. Med färre nycklar kan spelare roa sig utan att känna sig slöa. Till skillnad från traditionella tangentbord kan du undvika handskador med spelknappsatser.

Även om de kan låta likadana skiljer sig speltangentbord och tangentbord från varandra. Kom låt oss läsa den.

Skillnaden mellan speltangentbord och tangentbord

Här är några av skillnaderna mellan ett speltangentbord och ett tangentbord:

  • Design: Ett tangentbord är mycket mindre än ett vanligt tangentbord. Medan tangentbord är kompakta, har tangentbord en design med full knapp.
  • Effektivitet: Eftersom knappsatser huvudsakligen är designade för spel ger det bättre prestanda. Å andra sidan saknar tangentbord några extra funktioner från tangentbord.
  • Komfort: Med färre tangenter ger knappsatser bättre komfort jämfört med tangentbord. Du kan spela under en längre period med knappsatser utan att dina händer känns trötta.
  • Att skriva: Speltangentbord hjälper både att skriva och spela. Tvärtom, spelknappsatser klarar inte det.

Låt oss utforska några bästa spelknappsatser för flytande och lyhörd gameplay.

Cakce RGB enhands mekaniskt speltangentbord

Cakce-tangentbordet har alla 35 icke-konfliktknappar med RGB-regnbågsbakgrundsbelyst funktion. Den kommer med en ergonomisk design och en förbättrad fingerkänsla.

Den har också en mikroavläsning och mikrodeletion. Den mekaniska knappsatsen ger en bättre spelupplevelse. Dessutom är den kompatibel med maximala system och kräver ingen tidigare programvara.

USonline911 Advanced K-700

Knappsatsen USonline911 Advanced K-700 har 44 mekaniska tangenter som håller länge.

Aktivera flera tangenter för att fungera samtidigt. Den kommer med anpassningsbar RGB-bakgrundsbelysning med olika ljusmönster.

Den är ergonomiskt utformad med magnetiskt handledsstöd för maximal komfort. Dessutom är den sammansatt av starkt och stabilt material. Makronycklar hjälper till att spela in spel.

Koolertron Gateron Röda Switchar

De bärbara Koolertron Gateron Red Switcharna inkluderar 43 programmerbara nycklar och 8 programmerbar makrobaserad hårdvara. Den kommer också med en inbyggd MCU.

Full anti-ghosting och Gateron Red switchar garanterar utmärkt grepp och noggrannhet. Minitangentbord minskar effektivt skrivbordsutrymmet.

Koolertron enhands mekaniskt speltangentbord

Koolertron enhands, mekaniskt speltangentbord, har 45 programmerbara tangenter med en roterande ratt. Sexton makrofunktionsknappar med maximalt 349 tangentkommandon är tillgängliga.

Användare kan ändra RGB-bakgrundsbelysning till deras föredragna val. Den har en unik 4-lagerskonfiguration och integrerad MCU-lagring. Du kan också justera markörens rörelse med musen.

RedThunder trådlöst enhandsspeltangentbord

RedThunder-tangentbordet har 35 tangenter, obehindrat av kabeln. Det uppladdningsbara batteriet fungerar i 15-20 timmar. Förbättra din upplevelse med coola ljuseffekter och 7-färgs RGB-bakgrundsbelysning.

Designad ergonomiskt, med ett brett handledsstöd som ger komfort. Har oberoende tangentbordsomkopplare och Type-C laddningsport. Den kommer också med ett automatiskt energisparläge.

Koolertron programmerbart tangentbord med 24 tangenter

Koolertron 24 Keys programmerbara tangentbord har en högkvalitativ plexiglasklassificering med en 1,5M löstagbar USB-kabel. Alla knappar, inklusive de två upplysta runda knapparna, är programmerbara.

Med justerbar ljusstyrka och dynamisk ljuseffekt är RGB-bakgrundsbelysning spelarens favorit. Den har också en inbyggd MCU-lagring med en 4-lagerskonfiguration.

Razer Tartarus v2

Razer Tartarus v2 ger spelare en smidig känsla med dess nycklar inbäddade i en gummikupolbrytare. De 32 mekamembrannycklarna passar perfekt för spelare. Den drivs av Razer Synapse, det finaste verktyget för hårdvarukonfiguration.

Den kommer med en 8-vägs riktad tumplatta som stöder spelarens handled. Tillåter 16,8 miljoner färger på individuellt bakgrundsbelysta tangenter.

HUO JI K-700

HUO JI K-700-tangentbordet är ergonomiskt utformat och har ett avtagbart handledsstöd. Den levereras med multitangenter som arbetar samtidigt i hög hastighet.

Dessutom har den förinställd RGB-bakgrundsbelysning med 16,8 miljoner färger och består av premium ABS och aluminium med en matt finish. Anpassade mekaniska brytare ger lång livslängd och robusthet.

Redragon K585 DITI

Redragon K585 DITI kommer med 7 programmerbara makrotangenter som kopplar samman flera kommandon. Med 5 RGB-bakgrundsbelysta lägen och 16,8 miljoner färger ger den en upplysande effekt.

Ergonomiskt utformad med ett löstagbart handledsstöd säkrat med magneter. Redragon Blue Switches hjälper dig att förstå rytmen i PC-spel.

Koolertron enhands makromekaniskt tangentbord

Koolertron enhands makromekaniska tangentbord kommer med 23 programmerbara tangenter och 19 multimediagenvägar. Dessutom har den en 4-lagers struktur med integrerad MCU-lagring.

Sparar effektivt skrivbordsutrymme med sin portabla miniknappsats. Har anpassningsbar RGB-bakgrundsbelysning med olika ljuslägen. Inkluderar taktiska och klickknappar. Kompatibel med Windows XP, 7, 8, 10 och Mac OS.

RedThunder Gaming knappsats

RedThunder Gaming Keypad, med sin 3ms snabbare svarshastighet, är det bästa köpet för spelentusiaster. Den ergonomiska, bärbara designen ger utrymme och komfort till din upplevelse.

RGB-bakgrundsbelysningen kommer med 7 färger och en fantastisk ljuseffekt. Denna lättanvända knappsats har en makroinspelningsfunktion.

Slutord

Så om du letar efter en spelknappsats som skulle ge dig flytande och lyhörd gameplay och förbättra din upplevelse, utforska den här listan.

Kolla sedan in de bästa stationära speldatorerna för laggfritt spel.