12 bästa elektriska skateboards du borde skaffa just nu

Spread the love

Om du älskar äventyr måste du vara medveten om att det finns elektriska skateboards. Deras stil, design och finish är gjorda så att det garanterar dig en åkupplevelse värd att komma ihåg.

De finns i en mängd olika mönster och stilar. De erbjuder flera funktioner, och du kan använda dem för korta avstånd och långdistanspendling, beroende på syfte och vikt de kan bära.

Den här artikeln kommer att täcka detaljer om några av de bästa elektriska skateboards så att du inte behöver oroa dig för att göra rätt val.

Låt oss förstå grundkonceptet och sedan gräva djupare in i att förstå exakt vad en elektrisk skateboard är. I slutet av den här artikeln kommer du också att kunna bedöma vilken typ av elektrisk skateboard du vill köpa själv.

Vad är elektriska skateboards?

Elektriska skateboards eller esk8 blir allt populärare på grund av sin stil och roliga upplevelse. Det som gör dem attraktiva är det faktum att motorer finns inuti deras hjul. De kommer också med ett löstagbart batteri.

Inte bara detta, du hittar även tillbehör av glasfiber och metall i dessa elektriska skateboardenheter. Du kan också hitta andra modifieringar som förbättrar dessa elektriska skateboards utseende och övergripande skönhet, som LED-strålkastare och bakljus.

Däcken på dessa elektriska skateboards kan vara styva eller flexibla beroende på vilket material de är gjorda av. De kan vara av trä eller plast och ge önskad hållbarhet. Om du vill använda din elektriska skateboard på plan mark kanske du föredrar en styvare, medan på stötigare ytor kommer flexibla skateboards att fungera bäst.

Vilka är fördelarna med en elektrisk skateboard jämfört med andra skateboards?

När du besöker marknaden för att göra ditt val och köpa en skateboard, jämför du vissa funktioner mellan de två produkterna för att hjälpa dig att bestämma vilken som är ett bättre alternativ. Här kommer vi att nämna några av fördelarna med elektriska skateboards.

Lätt att lära sig och åka

Att lära sig åka elektrisk skateboard är väldigt enkelt. Den finns i tre olika lägen, dvs nybörjare, genomsnittlig och expert. Du kan justera nivån enligt din expertis och lära dig att balansera och använda en elektrisk skateboard med lätthet. Om du är nybörjare kan du byta till ”Learner”-läget för att få bättre kraft och balans. Med tiden kommer du att få de färdigheter som krävs och lära dig att använda en elektrisk skateboard utan några problem.

Regenerativ broms

Eftersom elektriska skateboards fungerar på batterier måste du ladda dem när strömmen tar slut. Tillverkaren ser till att batteritiden för en elektrisk skateboard är lång. Därför lägger den till funktionen av kraftgenerering till skateboarden under bromsning. Detta bygger på förnybar energi och ger därför systemet en kapacitet att köra längre än vad det egentligen borde.

Trådlös kontroller

Elektriska skateboards kommer med inbyggda sensorer. Dessa är även anslutna till fjärrkontroll via Bluetooth. Denna fjärrkontroll ger föraren rätt att kontrollera enhetens acceleration och hastighet. Med trådlös styrning får du en bättre och smidig körupplevelse samtidigt som du undviker att trycka på skateboarden på varje åktur. Det är så att lära och åka på en skateboard blir en rolig inlärningsupplevelse.

  Är Mac Pro för dyrt jämfört med en PC?

Hög hastighet, långt batteri

Du kan justera hastigheten på de elektriska skateboards via fjärrkontrollen. Så du behöver inte lägga in extern energi för att driva din enhet och få den att fungera.

Dessa skateboards har också lång batteritid, så du behöver inte oroa dig för att batteriet tar slut då och då. Du kan ha obegränsat roligt under ridupplevelsen och samla vackra minnen.

När du köper en elektrisk skateboard vill du alltid gå vidare med att köpa den bästa. Det finns funktioner och batteritid som du kan titta närmare på och sedan färdigställa den elektriska skateboard du vill äga. Vi förenklar processen med skateboardval för dig. Här kommer vi att anlita de bästa elektriska skateboards som finns tillgängliga så att du kan bläddra igenom deras funktioner och bestämma vilken du vill köpa.

Utan ytterligare dröjsmål, låt oss direkt hoppa till listan över de bästa elektriska skateboards du kan prova.

Utveckla Hadean Bamboo All Terrain

Namnet på denna skateboard kommer från den tidigaste perioden då livet uppstod på jorden. Utveckla Hadean Bamboo skateboard erbjuder bästa prestanda och kvalitet till sina kunder. Däcket är skiktat med bambu och glasfiber för att ge stabilitet och stabilitet.

Funktioner

 • Den kan uppnå en maximal hastighet på 26 MPH.
 • Den kan täcka en sträcka på 25 miles på en enda laddning.
 • Den levereras med varningsblinkers som tänds när du bromsar.
 • Den kommer tillsammans med dubbla 3000-watts motorer.
 • Levereras tillsammans med en E-FOC motorstyrenhet.

Evolve kommer med prestandainspirerad design så att du åker skateboard med bländande funktioner.

MEEPO Shuffle elektrisk skateboard

MEEPO Electric Skateboard är designad för att hantera och bära betydande vikt tillsammans med dig från en plats till en annan utan problem. Den eleganta designen och fantastiska finishen är en annan attraktionspunkt för denna elektriska skateboard.

Funktioner

 • Den fungerar bäst vid en hastighet på 29 MPH, vilket också är dess maximalt uppnåbara hastighet.
 • MEEPO elektriska skateboard kan täcka en total sträcka på 11 miles på en enda laddning.
 • Det mest fantastiska är att den lätt klarar 45 grader av nedförsbacken.
 • När du använder en 8A-laddare kan du ladda kortet helt inom 28 minuter.
 • Den tål en maximal belastning på 300 pund.

Den elektriska skateboarden MEEPO Shuffle är en klassisk som finns på marknaden. Med en enda knapptryckning kommer din tråkiga pendling att fyllas med adrenalin.

Backfire G2

Backfire G2 Skateboard är perfekt för att pendla till ett kontor, en närliggande marknad eller var du än vill åka. Starta enheten, justera hastigheten enligt din vilja och du är redo för en spännande och bekväm upplevelse.

Funktioner

 • Två motornav, var och en utrustad med 400 W motorer.
 • Backfire G2 har ett flexibelt böjt däck, vilket ger stabilitet och äventyr.
 • Den kan täcka en sträcka på 11-12,5 miles efter fullständig laddning.
 • Den maximala hastigheten den kan uppnå är 24 mph.
 • Den kan bära en maximal vikt på 240 lbs.

Den nya LCD-fjärrkontrollen är det bästa med Backfire G2 Electric Skateboard. Den visar all nödvändig information som batteri, hastighet, räckvidd, etc., i en enda blick medan du cyklar.

  5 GHz Wi-Fi är inte alltid bättre än 2,4 GHz Wi-Fi

JKing elektrisk skateboard

JKing Electric Skateboard är designad med 5 lager lönn och 2 lager bambu för att ge en jämn och stabil körupplevelse. Den är perfekt för pendling och gatuvandring och ser till att du får tillgång till en smidig åkupplevelse.

Funktioner

 • Den kan täcka en total sträcka på 8,2 miles efter en full laddning.
 • Det tar 4 timmar att ladda batteriet helt.
 • JKing-elkortet kan uppnå en maximal hastighet på 16,7 MPH.
 • Den kan täcka en uppförsbacke på 12 grader.
 • Den kan bära en maximal vikt på 210 lbs.

En annan utmärkt sak med denna elektriska skateboard är att det finns 3 olika hastighetslägen för dig att göra din åktur äventyrlig när du vill.

TeamGee H20G

TeamGee H20G Electric Skateboard består av 8 lager av Kanadalönn och ett lager glasfiber. Det garanterar att erbjuda fullständig stabilitet och komfort till sina användare. Den är stötsäker och stabil för att förbättra din körupplevelse.

Funktioner

 • TeamGee H20G kan enkelt köra en lutning på 30 grader.
 • Gummihjulen är utformade på ett sådant sätt att de effektivt absorberar stötar.
 • Den erbjuder 4 broms- och hastighetslägen för att ge en oöverträffad upplevelse.
 • Den kan uppnå en maximal hastighet på 26 MPH.
 • Den kan enkelt klara en total sträcka på 12-18 miles på en enda laddning.

Ta en tur genom vilken terräng som helst med TeamGee H20G elektrisk skateboard för att göra din resa äventyrlig.

Max 2 Pro

Max 2 Pro är en av de mest fantastiska och perfekt designade skateboards som tillåter enkel pendling vart du vill. Hastigheten, konstruktionen och kraften lovar en smidig och rättvis körupplevelse.

Funktioner

 • Den kan uppnå en maximal hastighet på 24 MPH.
 • Den maximala sträckan den kan täcka på en full laddning är 15 miles.
 • Du kan enkelt klättra uppför en 28-graders sluttning med Max 2 Pro.

Du kan helt lita på den elektriska skateboarden Max 2 Pro för korta pendlingar och resor.

KYNG elektrisk skateboard

De KYNG elektrisk skateboard är en av de finaste och bästa skateboards skapade med yttersta precision. De 5 lagren av tjock lönn är orsaken till deras robusthet och stabilitet.

Funktioner

 • 4 olika hastighetslägen sträcker sig från nybörjare till expert.
 • KYNG skateboarden kan uppnå den högsta hastigheten på 23 MPH.
 • Du kan tillryggalägga 12-15 miles på en enda laddning med KYNG skateboard.
 • Det tar 2 timmar för brädan att laddas helt och fungera smidigt.

Lägg vantarna på KYNG Electric Skateboard för en vansinnigt smidig och bekväm åktur.

Lycaon GR

Lycaon GR är designad med funktioner som kommer att stjäla ditt hjärta. Det hållbara metallskalet, den gravitationsgjutna lastbilen och ABEC-11-lagren är viktiga attraktionspunkter för dessa skateboards.

Funktioner

 • Lycaon skateboarden kan uppnå en hastighet på 23 MPH.
 • Du kan tillryggalägga en sträcka på 15-18 miles med skateboarden på en enda laddning.
 • Den kommer i motorer av två olika typer. Du kan välja två 1000 Watt motorer eller två 480 Watt motorer.
 • Den kräver totalt 3 till 4 timmars laddningstid.
 • Lycaon skateboarden kan bära en maximal belastning på 220 lbs.

Lycaon GR är en visuellt tilltalande eboard som fungerar med en stark och smidig mekanism.

Hiboy S22

Den detaljerade designen och förstklassiga funktioner Hiboy S22 skateboard göra det till en attraktionsplats för köpare och tittare. Det ger en smidig körupplevelse samtidigt som du eliminerar alla dina bekymmer och klagomål.

  Hur man stoppar e-postspårning i Gmail

Funktioner

 • Skateboarden Hiboy S22 kan uppnå en maximal hastighet på 18,6 MPH.
 • Skateboarden kan resa en total sträcka på 12,5 miles på en enda laddning.
 • Den kommer med en dubbelmotor som fungerar på 500 Watt.
 • Den kommer med 4 lägen för bromsning och körning.
 • Du kan enkelt klättra en 20° lutning med Hiboy S22 skateboard.

Oavsett om du åker på en jämn väg eller en kuperad terräng kan du göra allt med Hiboy S22 elektriska skateboard.

Maxfind Max4 Pro

De Maxfind Max4 Pro elektrisk skateboard är perfekt för daglig pendling och för att möta dina vardagliga behov. Den levereras med ett löstagbart batteri som gör laddningsprocessen enklare.

Funktioner

 • Maxfind Max4 Pro kan täcka 17-34 miles på en enda laddning.
 • Den högsta möjliga hastigheten är 25 MPH.
 • Den är utrustad med 2 navmotorer på 750 watt vardera.
 • Däcket är gjort av 8-lagers tjock Kanadalönn.
 • Den levereras med ett batteripaket som kan tas bort inom några sekunder, och du kan till och med bära flera batterier.

Utöver dessa funktioner låter den intelligenta 4-växlade modellen dig justera effektuttaget exakt för att förbättra din åkturs smidighet.

dot Cruiser

De dot Cruiser skateboard ger den perfekta blandningen av styvhet, jämnhet och hastighet. Den kommer med en motor och ett batteri som gör körupplevelsen smidig och njutbar. Du kan välja att skaffa två motorer och förbättra din körupplevelse.

Funktioner

 • Kan få en maximal hastighet på 19 MPH.
 • Den kan täcka en total sträcka på 27 miles med en enda laddning.
 • Tre körlägen, dvs Novice, Eco och Expert.
 • Bytbar batterikonfiguration.
 • Magnetisk laddningskabel för fjärrkontroll.

Dot Cruiser skateboard är den perfekta kombinationen av kraft, bärbarhet, hastighet och räckvidd.

WOWGO 2S MAX

De WOWGO 2S MAX ger dig en smidig körupplevelse. Du får tillgång till bättre hastighet och högre vridmoment, vilket förbättrar din totala åkupplevelse. Skateboarden kan röra en hastighet på 28 MPH, vilket förbättrar den snabba upplevelsen och ger dig rätt att tävla med vinden.

Funktioner

 • 2 motorer med 550 watt effektgenerering i varje motor
 • Kan resa cirka 14,3 mil.
 • Högspänningsbatteri som producerar 50,4V batteri.
 • Ren och generös matt grepptejp som ger bättre stötdämpning.
 • 8 lager bambuträ och glasfiber för att öka kvaliteten.

WOWGO 2S MAX har en solid konstruktion med hållbarhet och flexibilitet för en bättre körupplevelse.

Slutsats

Nu när du har en grundläggande idé om designen och funktionerna hos elektriska skateboards och deras fördelar, kan du enkelt bestämma vilken skateboard du vill köpa och varför.

Elektriska skateboards tillför äventyr, spänning och fart till dina liv. Du kan anpassa åkupplevelsen efter din expertis och sakta lära dig att använda och åka på dessa elektriska skateboards. Välj en skateboard som uppfyller dina krav samtidigt som den erbjuder snabbhet och körsträcka.

Du kan också titta på några motionscyklar för att hålla dig i form.