Bästa kodande Bootcamp-plattformarna för att förvandla din karriär

Spread the love

Du måste klara dig bra i din karriär, men ibland när du utvärderar din tillväxt och känner dig avvikande vid en viss tidpunkt. Du önskade att du kunde gå tillbaka i tiden och ändra ditt karriärbeslut.

Att välja en karriär för dig själv kan vara överväldigande – det är naturligt. Du kanske har praktiserat biologi, konst eller handel hela ditt liv, men nu ser du en skalbar karriär som mjukvaruutvecklare. Men du är rädd så om hur man kommer igång från noll. Men när det är sagt, ”det är aldrig för sent att göra saker rätt”. 😉

Eftersom efterfrågan på mjukvaruutvecklare fortsätter att växa, letar många människor efter sätt att ta sig in i branschen. Ett populärt alternativ är en Coding Bootcamp. Låt oss förstå hur kodningsstartläger är de nya hackarna för att lära oss kodningsfärdigheter på kort tid.

I den här artikeln tar vi upp allt du behöver veta om dessa snabbkurser i kodning och hur de passar dig.

Vad är en Coding Bootcamp? 🧑‍💻

Coding boot camps är intensiva, uppslukande program som lär människor de färdigheter de behöver för att bli mjukvaruutvecklare. De varar vanligtvis i några månader och täcker programmeringsspråk, algoritmer och programvarutekniska principer.

Bootcamps kan vara ett utmärkt alternativ för personer som är intresserade av att bli mjukvaruutvecklare men inte har tid eller resurser att ta en traditionell fyraårig datavetenskapsexamen. De kan också passa bra för personer med erfarenhet av kodning men som vill höja sina färdigheter.

Kodningsbootcamps kan variera i längd, men de flesta varar mellan 10 och 12 veckor. Under den tiden kommer eleverna att lära sig om olika programmeringsspråk och verktyg och få möjlighet att arbeta med projekt.

Efter att ha genomfört ett kodnings-bootcamp kommer akademiker att kunna söka jobb som mjukvaruutvecklare. Och med rätt kompetens och erfarenhet kan de också bli ledande utvecklare eller mjukvaruingenjörer.

Är det lämpligt för mjukvaruutvecklare?

Som mjukvaruutvecklare kanske du undrar om en kodningsbootcamp är rätt för dig. Det finns några saker att tänka på innan du fattar ett beslut.

Tänk först på dina karriärmål. Om du vill bli en mjukvaruutvecklare kan en kodnings-bootcamp ge dig nödvändiga färdigheter. Men om du är intresserad av ett annat område, som webbutveckling eller datavetenskap, kanske du inte behöver en kodningsbootcamp.

  Hur man avbryter Amazon Music från din telefon, PC eller Itunes

För det andra, tänk på din inlärningsstil. Coding boot camps är intensiva och du kommer att lära dig nytt material i snabb takt. Om du föredrar en mer avslappnad lärmiljö kanske ett bootcamp inte passar dig.

För det tredje, överväga kostnaden. Bootcamps kan vara dyra, så se till att du är beredd att göra investeringen.

Slutligen, prata med andra mjukvaruutvecklare. De kan ge dig insikter om huruvida en kodande Bootcamp är rätt för dig eller inte.

Som teknikentusiast är jag alltid nyfiken på hur andra utvecklare lär sig att koda. Jag fick nyligen kontakt med några utvecklare som har gått igenom kodnings-bootcamps och var intresserade av att höra deras erfarenheter.

Coding Bootcamp är förmodligen det bästa sättet att lära sig om du verkligen vill lära dig koden och få ut något av den. Bootcamps håller dig investerad i kursen även när du känner för att inte jobba. Bootcamps förbereder eleverna för praktiskt utvecklingsarbete.

Hårda KashiwalMjukvaruutvecklare

Under ett samtal med Kelvin, en teknisk influencer på Twitter som för närvarande lär sig React in a Bootcamp. Han pratade om hur ”bootcamps kan ge dig vägledning för hur dina studier ska vara innehållsmässigt” oavsett om du sätter orealistiska tidslinjer för ditt lärande.

Bootcamps handlar inte bara om snabb inlärning med oklara grunder och grunder. Faktum är att mer om lärande under mentorskap av experter med rätt uppsättning standardresurser tillgängliga för dig.

Tech influencer Kelvins erfarenhet efter bootcamp

Om du funderar på ett kodnings-bootcamp, ta dig tid att undersöka dina alternativ och se till att det är rätt passform för dig.

Undrar du när du ska starta ett kodnings-bootcamp?

Bootcamps är den nya formen av teknisk utbildning. Världen växer snabbast när det gäller innovation, och vem driver innovationen: Självklart, KODARE!

Coding Bootcamps är att rekommendera så tidigt som möjligt. Världen har gått förbi ”A för äpple.” Eleverna bör utveckla analytiska tänkande från den dag de börjar utveckla sina hjärnor. En tidig användare är alltid en bättre kodare.

Stora färdigheter som krävs för att koda bootcamp

Coding boot camps är ett utmärkt sätt att bli en mjukvaruutvecklare. Det finns dock vissa färdigheter som är avgörande för framgång i dessa program. Här är de viktigaste färdigheterna som krävs för att koda boot camps:

#1. Stark grund inom datavetenskap

Kodning startläger kräver en stark grund inom datavetenskap. Eleverna behöver kunna förstå algoritmer och datastrukturer för att bli framgångsrika.

#2. Kunskaper i ett programmeringsspråk

För att lyckas i ett kodningsstartläger måste eleverna vara skickliga i minst ett programmeringsspråk. Detta gör att de kan skriva kod som är effektiv och uppfyller projektets krav.

  Vad betyder "FOMO" och hur använder du det?

#3. Uppmärksamhet på detaljer

Kodningsläger kräver att eleverna är uppmärksamma på detaljer. De måste kunna identifiera fel i sin kod och åtgärda dem. Denna uppmärksamhet på detaljer är avgörande för att bli en framgångsrik mjukvaruutvecklare.

#4. Tidshanteringsförmåga

Coding boot camps kräver att eleverna slutför projekt inom en viss tid. Därför är tidshanteringsförmåga avgörande. Eleverna måste kunna planera sin tid klokt för att kunna slutföra projektet i tid.

#5. Kommunikationsfärdigheter

Kodningsläger kräver också att eleverna kommunicerar med sitt team. De måste kunna förklara sin kod och diskutera eventuella problem de har. Kommunikationsförmåga är avgörande inom alla områden, och programmering är inte annorlunda.

Det råder ingen tvekan om att kodning av bootcamp kan ge en bra utbildning för blivande mjukvaruutvecklare. Men vad händer efter examen? Du lärde dig allt för att koda som en Jack! 🤠

Men finns det några jobbmöjligheter? 🤔

Svaret är ja! Det finns gott om jobbmöjligheter för kodning av bootcamputexaminerade. Faktum är att många arbetsgivare aktivt söker efter kandidater med erfarenhet av kodning av bootcamp.

Nyligen sprang jag igenom min e-postlåda, där jag prenumererade på några bootcamp-institutioner för min brorson att gå med och det som fångade mitt öga var antalet studenter som fick erbjudanden från toppföretag med ett så lukrativt paket.

Se efter själv, Kodar ninjaen onlineutbildningsplattform, erbjöd placering från FAANG-företag för 5000+ alumner i maj 2022

Så om du letar efter en karriär inom mjukvaruutveckling, låt inte kostnaden för ett kodnings-bootcamp avskräcka dig. Investeringen kommer definitivt att löna sig i längden.

Nu när du är redo att ansöka till ett kodande bootcamp har vi gjort forskningen åt dig, så att du inte behöver slösa tid på att googla på de bästa bootcamperna. Fortsätt läsa nedan 👇

Teknisk hiss

Letar du efter ett högst rankat kodnings-bootcamp? Leta inte längre än Teknisk hiss!

Med över 96 % arbetsförmedling, kommer vårt 12-veckors intensiva program att göra dig redo för framgång som mjukvaruutvecklare. Dessutom kommer deras dedikerade karriärserviceteam att hjälpa dig att få ditt drömjobb.

Codingdogo

Om du vill lära dig att koda, Codingdogo är ett bra ställe att börja. De erbjuder kurser för nybörjare, medel och avancerade studenter. Oavsett om du vill lära dig hur man bygger webbplatser, appar eller programvara har de en kurs för dig.

Hela kursplanen är utformad för att lära dig de färdigheter du behöver för att börja en karriär inom kodning. Och deras erfarna instruktörer finns tillgängliga för att svara på alla frågor du har på vägen.

Trampolin

Med över 1 000 timmars innehåll, Trampolins kurser i bootcamp-stil är designade för att göra dig redo för jobbet på bara 12 veckor.

  Angry IP Scanner Review (2021) för nätverksskanning

Springboard erbjuder en gratis introduktionskurs, så att du kan prova den innan du bestämmer dig för ett betalprogram. Och med en framgång på över 90 % kan du vara säker på att du gör en smart investering i din framtid.

Flatironschool

Flatironschools kodningskurs är utformad för att lära dig allt du behöver veta för att bli en framgångsrik mjukvaruingenjör. Du lär dig hur du kodar, arbetar med databaser och mer. Och eftersom kursen undervisas av erfarna mjukvaruingenjörer, får du förstklassig undervisning.

En annan bra sak med kursen är att den är flexibel. Du kan välja att studera online eller personligen, och du kan studera i din egen takt. Så om du är osäker på om du är redo att satsa på en heltidskurs kan detta vara ett bra alternativ.

Generalförsamling

GA:s bootcamp erbjuder en omfattande läroplan som täcker allt från grunderna i webbutveckling till mer avancerade ämnen som datastrukturer och algoritmer. Kursen är också utformad för att ge dig många möjligheter att öva på dina kodningsfärdigheter genom projekt och övningar.

App Academy

App Academy har en bra placeringsgrad, så du kan vara säker på att du kommer att kunna hitta ett bra jobb efter att du har slutfört kursen. Kursen är krävande, men du kommer ur den med de färdigheter och kunskaper som krävs för att få ett bra jobb inom teknikbranschen.

SheCodes

SheCodes lär ut kodningsfärdigheter till upptagna kvinnor. Rekommenderas starkt av över 90 000+ kvinnor, SheCodes har åtagit sig att minska könsskillnaden i den tekniska programmeringsindustrin genom att ge kvinnor den nödvändiga kunskapen för att lyckas i dagens tekniska värld.

Hjärnstation

BrainStation är världsledande inom digital kompetensträning, vilket ger företag och varumärken möjlighet att lyckas i den digitala tidsåldern.

BrainStation har arbetat med över 500 instruktörer från de mest innovativa företagen och utvecklat banbrytande, verklig digital utbildning som har bemyndigat mer än 100 000 yrkesverksamma och några av de största företagen i världen.

Uppliva

Studenter från Uppliva som deltog i det högsta online-kodnings-bootcamp-arbetet på några av de främsta teknikföretagen: Linkedin, Microsoft och Salesforce. De har ett delat betalningsalternativ där du kan betala den första halvan av undervisningen på dag 1 av klassen och betala det återstående saldot i mitten.

Slutsats

Nu när du har många alternativ gör det bästa av det.

Kom också ihåg ett bra mentorskap eller ett Bootcamp kommer bara att få ett resultat när det finns en vilja! Självmotivation är den största faktorn för att komma igång med någon karriär eller lärande.

Så se till att du är självgående och hårt arbetande i din attityd – framgång kommer att följa avtrycken var du än lämnar 👣

Du kan också titta på hur du bygger din karriär som mjukvaruingenjör.