11 Bästa TikTok-videoredigerare för att stoppa visuella bilder

Spread the love

TikTok, som lanserades 2017, blev snart ett känt namn, och vurmen för att skapa TikTokable-innehåll spred sig som en löpeld!

Denna videovärdtjänst i kategorin underhållning låter dig skapa kort videoinnehåll fokuserat på sång-, dans- och läppsynkroniseringsaktiviteter.

TikTok flockas av kreatörer som alltid ser fram emot att ta med något nytt till bordet.

Medan TikTok är utrustad med en anständig videoredigerare, som är självförsörjande i sig om du vill skapa grundläggande innehåll. Men om du tänker skapa iögonfallande videor för din fanbas behöver du något mer än så.

Lyckligtvis är flera TikTok-videoredigeringsappar perfekta för att förfina ditt TikTok-innehåll.

Vill du ge glamour till dina TikTok-videor? Kolla in våra bästa val för TikTok-videoredigeringsapparna nedan.

Välj Kampanj för att skapa och redigera ursnygga TikTok-videor med miljontals bilder att välja mellan på ett så enkelt sätt som möjligt. Detta onlinevideoredigeringsverktyg levererar engagerande och underhållande videoinnehåll genom att driva dina individuella eller TikTok-videor med över 110 miljoner mediainnehåll.

Här är allt som promo har att erbjuda:

 • Ladda upp, ändra storlek och redigera innehållet med en enkel videoredigerare och TikTok resizer för att skapa personligt innehåll.
 • Använd de fördesignade videoredigeringsmallarna för att påskynda videoredigeringen och anpassa dem för att uppfylla dina krav.
 • Inkludera animerade förinställningar, en mängd olika typsnitt och färgpaletter för att förbättra dina TikTok-videor och leverera det avsedda budskapet.
 • Välj lämpliga spår för dina videor från det rika musikbiblioteket med över 1,5 000 spår som kan filtreras efter genre, tema, instrument och mer.
 • Ladda ner videorna utan TikTok-vattenstämpeln eller dela dem direkt till olika sociala medieplattformar.

Veed

Laddad med massor av funktioner är Veed en fantastisk plattform för att skapa fängslande Tiktok-videor anpassade med hjälp av överlägg, färginställningar, anpassningsbara texter, logotyper och så vidare.

Plattformen är tillgänglig med hjälp av webbläsare och erbjuder en rad exempelvideomallar som är praktiska för amatörer att redigera videor.

Det intuitiva och lättanvända användargränssnittet stöder flera mediefilformat och ger möjlighet att enkelt konvertera videor till GIF-format.

Tack vare färgkorrigeringstekniken renar Veed automatiskt bort kromatiska aberrationer och distorsioner och ger felfria TikTok-videoresultat i slutet.

Plattformen låter dig välja mellan manuell uppladdning av undertexter eller automatisk undertextgenerering för att resultera i informativa och underhållande videor.

Veed låter dig utföra följande:

 • Ändra storlek på TikTok-videorna så att de passar de förinställda VEED-canvasstorlekarna.
 • Generera automatiska TikTok-undertexter i överläggstexten på din skärm
 • Välj från TikToks ljudbibliotek eller ladda upp dina spår för att lägga till bakgrundsljud.
 • Lägg till video- och ljudeffekter till dina videor och välj från en rad TikTok-filter, glitch-effekter och så mycket mer.

Adobe Express

Adobe Express är en annan plattform att prova för att redigera spännande innehåll för TikTok för att fånga publikens blick i flödet.

Adobe Express är tillgängligt på stationära datorer och mobiler och effektiviserar TikTok-videoredigeringsprocessen var du än är. De kostnadsfria och lätt anpassningsbara mallarna är mycket användbara för att skapa personligt TikTok-innehåll oavsett din passion eller kompetensnivå.

  Hur man redigerar ljud för en TikTok-video

Att redigera TikTok-videor med Adobe är enkelt. Du är fri att ladda upp dina videor, välja bland de olika tillgängliga layouterna och lägga till texter, foton, effekter och filter för att redigera videorna efter eget tycke.

Adobe Express låter dig komma åt hundratusentals royaltyfria Adobe Stock-samlingsfoton, Adobe-teckensnitt, ikoner och bakgrunder och inkludera dem i dina TikTok-videor.

Bortsett från detta kan du använda verktyget för att ta bort bildbakgrunden, ändra storlek, trimma och animera video, konvertera den till GIF-filer och tillämpa texteffekter, texturer, överlägg och mer.

Flixier

Välj Flixier för att dramatiskt accelerera dina videoredigeringsfärdigheter och göra molndelningsvideor på TikTok enkelt. Plattformen erbjuder massor av molnlagring, så att du kan lagra och dela TikTok-videor och projekt för att underlätta samarbete.

Flixier är lämplig för användare med finess, så nybörjare måste först utrusta sig med avsevärd kunskap om videoredigering.

Flixier eliminerar kravet på att installera appar eller program, vilket ger dig friheten att direkt redigera TikTok-videorna för att skapa engagerande direkt från din webbläsare.

Medan gratisversionen av Flixier är fodrad med anständiga funktioner, erbjuder Pro-versionen flera avancerade funktioner, inklusive möjligheten att rendera videor inom en minut, vilket överträffar den långsamma bearbetningshastigheten.

Flixier-biblioteket är laddat med massor av övergångar, rörlig grafik och animerad text, tillsammans med mer än 2 miljoner musikspår, video- och bildlagerfiler, som kan förvandla dina videor till något magiskt för TikTok.

WeVideo

Gå till WeVideo-videoredigeraren om du vill redigera dina råa videoklipp till professionella TikTok-videor. Den här populära videoredigeringsappen har ett intuitivt gränssnitt som erbjuder en förhandsvisning i helskärm och en tidslinje under videoredigeringsprocessen, vilket ytterligare förenklar videoredigeringsprocessen.

WeVideo stöder videor med 4K-upplösning och erbjuder en grön skärm-effekt för att säkerställa att dina videor är mer tilltalande än tidigare. Plattformen har ett rikt bibliotek med royaltyfri musik, ljudeffekter och stockvideoklipp för att höja dina TikTok-bilder.

WeVideo är ett utmärkt alternativ för att sömlöst redigera dina TikTok-videor på Mac, PC och mobila iOS- och Android-enheter. Funktionerna som erbjuds av plattformen är följande:

 • Använd premiumvideoeffekter som videoglans, bild-i-bild, grön skärm och animation och skapa icke-rullande TikTok-videor.
 • Ändra storlek på dina videor så att de passar bildförhållandet 9:16 på TikTok-enheter.
 • Använd ljudövergångar som tona in/ut ljud, blanda ljudeffekter eller lägg till bakgrundsmusik för att få ljudspåret att låta bättre.
 • Använd de inbyggda webbkamerainspelningsverktygen för att spela in voiceover för dina TikTok-videor.
 • Polera det råa videoinnehållet genom att lägga till rörliga titlar och musik som finns i det omfattande biblioteket med aktietillgångar.

Animoto

Animoto är en enkel videoredigerare för TikTok som är populär bland användare på grund av dess intuitiva videoredigeringsgränssnitt.

Trots att det är lätt att använda är verktyget packat med rika videoredigeringsfunktioner som är perfekta för alla – erfarna eller oerfarna för att förvandla sina råa foton och videoklipp till underhållande videor på några minuter.

  Hur många följare på TikTok för att få betalt

Animoto låter dig skapa obegränsade TikTok-videor gratis om du inte besväras av vattenstämpel och erbjuder en djupgående handledning för videoredigeringsprocessen. Dessutom kan du välja en steg-för-steg-guide om du är ny på videoredigering.

Animoto-biblioteket är fyllt med catchy musiklåtar och mer än 60 fördesignade mallar, som kan skräddarsys genom att lägga till ditt originalinnehåll. Dessa mallar kan redigeras genom att lägga till dina favoritteckensnitt, färger, sektioner och så vidare.

Animoto låter dig exportera de resulterande TikTok-videorna i två HD-upplösningar – 720p och 1080p och två SD-upplösningar: 360p och 480p för att tillgodose alla dina behov.

Typito

Typito litar på av tusentals marknadsförare, företagsägare och nyhetsbyråer och är en annan molnbaserad TikTok Video Editor, som är ett utmärkt val för att göra korta och roliga TikTok-videor.

Du kan lägga till foton, videor och musik för att krydda ditt TikTok-innehåll. Plattformen erbjuder tekniker för trimning av beskärningsstorlek för att få videorna att passa perfekt på TikTok.

Typito är perfekt för att skapa videosamlingar för TikTok och utöka din fanbas.

De viktigaste höjdpunkterna i Typito är följande:

 • Videoredigeraren är tillgänglig gratis för att skapa TikTok-videor och engagera din publik.
 • Den enkla dra-och-släpp-redigeraren är användbar för att snabbt ändra storlek, trimma och beskära videor för TikTok, lägga till musik, snygga texttexter och mer.
 • Stöder mer än 20 videoformat och bildförhållanden som 1:1 kvadratisk brevlåda, 9:16 vertikal och andra.
 • Anpassa TikTok-videorna genom att ändra färger, typsnitt och stil med ditt varumärke.
 • Få livevideoförhandsvisningen av de sista TikTok-videorna för att undvika överraskningar i slutet.

Beskrivning

Finslipa dina videoredigeringsfärdigheter med Descript, en rolig och enkel TikTok-videoredigerare som du kommer att älska att arbeta med. Redigerings- och skriptverktygen i Descript gör det enkelt att söka efter transkriptioner efter viktiga ögonblick, redigera dem till ett klipp, lägga till text och bildtexter och ladda upp den resulterande videon på TikTok.

Descript låter dig lägga över ljud-, video- och bildeffekterna i TikTok-videorna och till och med dra och släppa emojis som inte är en del av klisterlistan.

Bortsett från detta finns det gott om ljud- och videoövergångar som är perfekta för ditt projekt om du tänker göra rullningsstoppande TikTok-videor. Du har också möjlighet att lägga till titlar och bildtexter om du vill göra ditt innehåll lättillgängligt.

Canva

Canva är det bästa alternativet om du vill starta TikTok-videoskapandeprocessen från början och redigera videorna för att lägga till TikTok-kapabel faktor till dina videor.

Även om Canva kan verka konstigt på listan, ger verktyget dig praktiska videoredigeringsfunktioner som gör videoredigering till en lek.

Precis som mallar för andra videotyper har Canva massor av TikTok-videomallar som kan imponera på det mest smakfulla ögat.

Den extra fördelen med Canva är att verktyget också underlättar designen av bilder för TikTok, TikTok outro och till och med catchy miniatyrer. Det är enkelt att skapa en bra TikTok-video med Canva, och du får också ett alternativ att ladda upp den resulterande videon direkt på TikTok.

  Hur man aktiverar mörkt läge för TikTok

Clideo

Låt oss inte glömma Clideo, en enkel videotillverkare för TikTok som erbjuder den enklaste metoden att skapa TikToks genom att ladda upp foton, videor och musik efter eget val.

Populärt bland nybörjare som vill göra en prägel på TikTok, är videoskapande och redigeringsmetoden ganska snabb och resulterar i felfri dynamisk bild.

Flera videoredigeringsverktyg finns på plattformen; några av de mest praktiska är video resizer, cutter, looper och undertextgenerering.

Denna TikTok Online Video Maker ger dig möjlighet att skapa engagerande TikTok-innehåll genom att kombinera flera bilder, videor och GIF:er med ljudspår som du väljer utan att behöva ha färdigheter i videoredigering.

Denna onlineplattform är gratis att använda, och den här användarvänliga plattformen är perfekt för nybörjare. Du kan dra och släppa de ursprungliga filerna, justera bildförhållandet så att det passar TikTok, beskära delarna av videon och lägga till övergångar för att resultera i fantastiskt TikTok-innehåll som din publik kommer att älska att titta på.

Bitbar

Biteable skryter med att leverera de mest trendvärdiga TikTok-videorna du drömmer om att underhålla dina TikTok-följare med! Den är mångsidig och är ett utmärkt val för att skapa häpnadsväckande TikTok-videor och kampanjer från grunden utan att spendera ett öre.

Även om du alltid kan börja på nytt, kommer du att ha ett enormt bibliotek med mallar till ditt förfogande att välja mellan; om du får slut på idéer.

Dessutom hittar du ett stort bibliotek med stockbilder och animationer som du kan använda för att anpassa dina TikTok-videor och göra dem mer attraktiva.

Biteable är ett utmärkt val för båda; nybörjare och erfarna användare eftersom gränssnittet är snabbt att bemästra, och du behöver inte fumla med något komplicerat.

Laddad med allt du kan behöva för att producera en engagerande Tiktok-video, du kommer att spara massor av ansträngning när du försöker händer med denna programvara.

En gratis plan för Biteable är tillgänglig, som vattenmärker den resulterande videon och begränsar plattformens funktionalitet. För att låsa upp alla funktioner, såsom premium stockvideor, videosekretess och andra avancerade funktioner, måste du uppgradera till Pro-planen.

Sista ord

TikTok är en populär underhållningsapp som från början fokuserade på korta videor. Med tiden har fokus nu flyttats från de 15 sekunder långa videorna till de tre sekunder långa. TikTok är full av kreatörer, och det är svårare än någonsin att sätta spår i publikens medvetande.

Därför är det extremt viktigt att använda kraftfulla videoredigerare för TikTok för att få spännande videor för ditt konto, och listan ovan nämner alla kapabla.