10 sätt som innehållsskapare kan använda Canvas utskriftstjänster

Som innehållsskapare ägnas mycket av din tid åt att fokusera på att producera videor och inlägg för ditt varumärke. Men det finns en marknadsföringssida av innehållsskapande som måste övervägas.

Att ha produkter tillgängliga för dina följare hjälper inte bara att ge dem möjligheten att stödja dig utan också få ditt namn ute i världen. Detta är ännu en sak som Canva kan hjälpa till med.

Fortsätt läsa för att se hur Canvas utskriftstjänster kan hjälpa dig som innehållsskapare.

Vad är Canvas utskriftstjänst?

Canvas utskriftstjänst är en one-stop-shop för alla som behöver en design tryckt. Det finns en imponerande mängd alternativ för vad som ska skrivas ut, från kläder till kuvert.

Att skriva ut från Canva är också otroligt enkelt. Du kan antingen börja från början på Canvas designredigerare och få din skapelse tryckt, eller så kan du ladda upp en redan kurerad design och ta den därifrån.

Det finns flera alternativ för leverans också. Du kan välja standardfrakt, som är gratis, eller så kan du välja expressleverans. Du kan också välja att hämta din beställning på närmaste FedEx-kontor eller Staples. Det senare alternativet är endast tillgängligt i USA och Kanada.

Dessutom har Canva en lyckogaranti på sina tryckta produkter. Om du inte är nöjd med hur något blev, berätta bara för Canva. Företaget kommer att hitta ett sätt att lösa problemet – oavsett om det är att skriva ut det igen eller återbetala dina pengar.

Varför innehållsskapare bör använda Canvas utskriftstjänst

Canva är en fantastisk plattform för innehållsskapare att dra nytta av. Kreatörer kan skapa sina logotyper, designa sina webbannonser och till och med bygga sina egna webbplatser direkt från Canvas redaktör.

När det kommer till Canvas utskriftstjänster finns det några sätt som innehållsskapare kan dra nytta av det. Att trycka din design hjälper till att marknadsföra ditt varumärke. Din logotyp kan visas på nästan vad som helst för världen att lägga märke till.

Att ha tillgång till en utskriftstjänst gör det dessutom lättare att öppna en butik på din webbplats. Du måste beställa i bulk från Canva för att se till att du har tillräckligt med förnödenheter, men ju mer du beställer, desto mer rabatt ger Canva dig.

Men du då? Kan du få tillbehör att skriva ut för dig själv? Självklart. Canva har flera produkter som hjälper till med organisation och anteckningar.

Det bästa med att använda Canvas utskriftstjänst är att designen börjar och slutar med plattformen. Du behöver inte oroa dig för att ladda ner rätt fil eller se till att måtten är korrekta för produkten. Canva kommer att göra allt åt dig innan du accepterar din betalning och skickar din design till ett kvalitetstryckeri.

Produkter som innehållsskapare kan skriva ut med Canva

Du kanske undrar vilka produkter du bör överväga för ditt företag. Som innehållsskapare finns det verkligen inget fel svar på vad du bör producera. Nedan är bara några alternativ som du kan ha nytta av, och hur du kan använda dem för ditt liv.

1. Klistermärken

Klistermärken är visitkorten för innehållsskapare. Du ser dem överallt – på lyktstolpar, på en dedikerad dekalvägg på bryggerier och på bärbara datorer. De tjänar ett syfte, och ärligt talat, folk älskar dem.

På Canva är klistermärken lätta att designa och representera ditt varumärke. Du kan sätta din logotyp på en klistermärke eller bara ditt namn med några roliga mönster. Du kan till och med sätta en QR-kod på den för att leda andra till din blogg eller YouTube-kanal.

2. Kläder

Canva ger dig möjlighet att trycka dina mönster på tröjor, huvtröjor och t-shirts – och vem älskar inte att bära minst en av dessa?

Det behöver dock inte alltid vara din logotyp, eller ens ditt handtagsnamn. Om du är en konstnär med en butik kan du placera din konst på kläderna. Folk kommer att älska att bära dina exklusiva mönster.

3. Tygpåsar

Tygpåsar är fantastiska shoppingkassar och ett sätt att släpa runt på föremål. Varför inte placera din logotyp på en också? När du handlar mat eller släpar sandslottsutrustning till stranden kommer ditt varumärke att vara svårt att missa.

Canvas tygväskor är också miljövänliga. De är helt återvinningsbara och komposterbara, så du kan vara säker på att du vet att ditt namn står på en värdefull produkt.

4. Dryckesgods

Vill du trycka en design på en mugg eller vattenflaska? Canva har det alternativet. Dina supportrar kommer att älska att bära ditt varumärke runt i staden medan de håller sig hydrerade. Ännu mer, du kommer att ta en kopp kaffe med ditt namn på för att inspirera dig varje morgon.

Allmänna dryckesartiklar tenderar att bli lite dyr ibland – men du behöver inte oroa dig. Canva har konkurrenskraftiga priser för sina produkter, och det är svårt att slå den gratis fraktfördelen.

5. Kuvert

Om du har en onlinebutik är det bra att ha anpassade kuvert att skicka dina produkter i. Det visar att du menar ditt varumärke på allvar och ger en mer spännande upplevelse när köparen får sitt köp med posten.

Canva har möjlighet att beställa både vanliga kuvert och fraktkuvert, beroende på dina behov och dina produkter. Om du tenderar att skicka iväg föremål i en låda, kan du överväga att sätta ett klistermärke ovanpå istället.

6. Anteckningsböcker

En anteckningsbok är ett annat roligt föremål som många använder ofta. Så varför inte fästa ditt varumärke på ett? Canva ger dig möjlighet att välja att skriva ut en anteckningsbok i små och stora storlekar. Du kan också göra det som en inbunden eller en mjuk pärm. Valet är helt ditt.

7. Vykort

Med sociala medier tenderar vykort att glömmas bort, men de har en plats i ditt varumärke – speciellt om du är en resenär.

Om du är en resande innehållsskapare med en fanbas som älskar att se var du har varit, kan anpassade vykort vara ett bra sätt att hålla dina följare involverade. Många gånger kommer vykort att överensstämma med medlemsnivåer, som Patreon eller Ko-fi, vilket är ett annat roligt sätt att få supportrar involverade i ditt arbete.

8. Planerare

Som innehållsskapare vet du redan hur viktigt det är att hålla ordning. Tänk om du kunde göra det med en anpassad planerare från Canva?

Det coola med att skapa en planerare på det här sättet är att du kan ha både en digital och en tryckt kopia av samma stil. Du kan också dela dina planeringsmetoder med andra som är vördade för din organisatoriska förmåga.

9. Väggkalendrar

Om du är fotograf eller tar många foton som stämmer överens med ditt varumärke kan det vara ett fantastiskt sätt att visa upp dem med en väggkalender. Du kan till och med lägga till information för specifika datum som du vill att dina supportrar ska veta om i förväg.

10. Presentetiketter

Presentetiketter är en fin touch när du postar en produkt som en supporter köpt av dig. Du kan anpassa dem med ett sött budskap och din logotyp eller en bild som representerar ditt varumärke.

Du kan också lämna det tomt för att skriva din egen hjärtliga tacksamhet för deras köp.

Att marknadsföra ditt varumärke är lika viktigt som att skapa innehåll för det. Canva gör det enkelt att göra både med sin utskriftstjänst och sin lättanvända designredigerare.

Oavsett om du vill skapa klistermärken att dela ut till människor du träffar eller starta en butik och sälja föremål med din logotyp på, kan Canva hjälpa dig varje steg på vägen.