Hur du gör din Spotify Top Ten n-gen Art

Idag finns det flera metoder och tredjepartsappar som vi kan använda för att omvandla vår Spotify-data till magnifika konstverk. Om du kommer ihåg kunde vi bara granska vår Spotify-statistik tidigare. Och nu har flera appar som Receiptify och Spotify Iceberg gjort det möjligt för oss att uppleva våra musikgillar, topp 10 låtar och genrer och mer vackert. Nyligen har en ny trend dykt upp och den låter oss producera estetisk och konstnärlig konst med hjälp av vår Spotify-data. Så om du undrar hur du gör fängslande konst från dina Spotify-gillar, så har vi dig täckt. Läs vidare för att lära dig mer om hur du skapar din Spotify topp 10 konst med n-gen Art.

Vad är n-gen Art Platform?

Med hjälp av dina musik- eller till och med träningsdata kan du skapa en mängd olika konstverk på den dynamiska konstplattformen som heter n-Gen. Här kan du också visa dina konstverk och engagera dig i social interaktion med andra. På grund av dess förmåga att integrera vår Spotify-data och omvandla den till vackra konstverk, har denna webbplats sett en ökning i popularitet på senare tid.

Eftersom det här verktyget kontinuerligt kan skapa och konvertera nya spännande konstverk beroende på modifieringarna och tilläggen i vår datainsamling, kallas alla alstrade verk som dynamisk konst.

Hur man använder n-gen för att skapa din Spotify Top 10 Art

När du har kopplat ditt Spotify-konto till n-gen art-plattformen kan du skapa levande konst från alla olika mallar som finns tillgängliga här. Så utan vidare, låt oss lära oss hur du skapar din Spotify topp 10 konst från n-gen:

  • Det första steget är att gå över till n-gen webbplats och klicka på knappen Skapa med Spotify.

  • Nu kommer du att bli ombedd att ansluta ditt Spotify-konto så att du kan förvandla din datainsamling till vacker konst. Så anslut ditt konto genom att logga in med nödvändiga uppgifter.

  • Efter att ha loggat in kommer n-gen-art att kräva tillstånd för att komma åt dina Spotify-kontodata. Tryck på Godkänn-knappen nedan och gå vidare till nästa steg.

  • Nu kommer du att loggas in som gäst och behöver inte oroa dig för att skapa ett nytt konto hos n-gen. Du kan göra det om du vill skapa ett galleri av dina data. Annars klickar du på knappen Skapa nu under dina Spotify-kontouppgifter.

  • Nu kan du börja skapa din egen n-gen konst med hjälp av dina spotify topp 10 låtar och genrer. För att börja generera måste du välja en från deras fyra distinkta mallar. Välj någon av mallarna du gillar (endast två konstbaserade mallar är tillgängliga för närvarande).

  • Efter att ha valt mallen kommer din unika topp 10 konst att genereras direkt. För den här demon har jag valt blomstilen och titta på den underbara Zinnia-blomkonsten som föddes ur min Spotify-data nedan.

  • Under konsten kommer du att se alternativen för att namnge dina blommor, spara din Spotify topp tio n-gen konst, dela din konst och mycket mer.

Hur du anpassar din Spotify Top Ten n-gen Art

  • Du kan anpassa den unikt genererade Spotify topp 10-konsten baserat på din smak med hjälp av verktygen på webbplatsen.
  • Till exempel, i blomstilen, kan du ändra vyn, färgen på bakgrunden, etc. Du kan också skapa olika konst med hjälp av olika uppsättningar tillgängliga data som du enkelt kan välja. Med ett enda klick kan du skapa en distinkt uppsättning konst med hjälp av n-gen.

  • Om du är nyfiken på att lära dig hur den här konsten skapades kan du kolla in den. Dess detaljer finns tillgängliga nedan och genom att scrolla lite kan du se dem alla. Dessa fakta är verkligen så fantastiska att ta en titt på.

Och det är så du kan skapa din topp tio konst från din Spotify-data med hjälp av n-gen art-plattformen. Det här är en helt ny plattform som ser tillräckligt lovande ut för att göra oss överraskade med sin färgstarka konst. Detta är bara början och vi kommer att ha många mallar för olika typer av konst mycket snart. Tills dess, låt oss veta dina tankar om denna plattform i kommentarerna nedan.

Vanliga frågor

Hur känner jag till mina topp 10 Spotify-artister?

Du kan kolla in hur du ser din Spotify-statistikartikel för att ta reda på de 10 bästa artisterna du lyssnar på.

Hur får jag Spotify-statistiken inslagen?

Spotify Wrapped är tillgängligt i slutet av varje år i Spotify-appen. Om du har missat det kan du alltid kolla in dem på Spotify Wrapped-webbplatsen.