10+ Google Playstore-alternativ 2023 – (Topplistan över bästa)

Letar du efter Playstore Alternative 2023? Google Play Butik är en populär Android Market som tillhandahåller de senaste Android-apparna inom många olika områden. Men ibland kan vi inte ladda ner vissa appar från Play Butik. Det finns flera regioner för det. Ibland är appen inte lokaliserad till vårt område.

Ibland uppfyller inte appar kraven för att vara tillgängliga i vårt land. Kanske är dessa appar tillgängliga till en hög kostnad. Å andra sidan kan vi stöta på vissa problem när vi kör Google Play Butik. Om din enhet inte har tillräckligt med lagringsutrymme bör du prova några av de bästa alternativen till Google Play Butik.

Utan tvekan finns många bästa Android-appar endast tillgängliga i Play Butik. Men dessa appbutiker liknar Play Store i funktionalitet med sina egna anpassade funktioner. Vissa av dessa butiker kan tillhandahålla betalappar för Google Play Butik gratis. Idag ska vi granska alla dessa Google Play Store-alternativ.

 • Amazon App Store.
 • Samsung Galaxy Store.
 • SlideMe.
 • ApkMirror.
 • Mobogenie butik.
 • F-Droid.
 • AppBrain.
 • GetJar.
 • Opera Mobile Store.
 • Aptoide butik.
 • Bästa alternativen till Google PlayStore.

  1. Amazon App Store.

  Det är ett av de bästa alternativen till Google Play Store. Amazon App Store har ingen webbplats, till skillnad från Google Play Store. Vi måste använda den med sin Android-app. Den erbjuder en betalapp gratis varje dag.

  Den ordnar också apparna i olika kategorier för att göra det lätt att söka. Efter att ha installerat dess apk kan vi enkelt logga in med vårt e-post-ID. Det ger ett lättanvänt gränssnitt med attraktiv grafik så att vi enkelt kan ladda ner appar.

  Amazon App Store: Ladda ner.

  2. Samsung Galaxy Store.

  Det är också en populär App Store för Android-användare. Samsung specialdesignade denna butik för sina användare. Det tillhandahåller appar som är fria från skadlig programvara som garanterar full integritet och säkerhet. Den tillhandahåller sin webbplats och officiella Android-app som Google Play Store.

  Vi kan enkelt ladda ner appar från den här butiken. Det ger ett lättsökt alternativ för appar. Vi kan enkelt registrera oss med vår e-postadress. Det finns också en appinlämningsprocess för utvecklare baserad på kvalitetskriterier.

  Samsung Galaxy Store: Ladda ner.

  3. SlideMe.

  Det är också ett bra alternativ som ett alternativ till Google Play Store. Den tillhandahåller både sitt webbgränssnitt och sin officiella Android-app för att ladda ner appar med attraktivt gränssnitt och grafik. Alla appar som finns tillgängliga i denna App Store uppfyller en fördefinierad kvalitetsstandard.

  Det ger också både gratis och betalda appar. Vi kan också betala för appar genom olika resurser som PayPal etc. Det är också ett bra alternativ för utvecklare att tjäna mer. De kan tjäna genom dess annonsnätverk eller också ställa in sitt apppris.

  SlideMe: Ladda ner.

  4. ApkMirror.

  Det är en annan berömd App Store för nedladdning av Android-appar. Den här butiken har ingen officiell Android-app, till skillnad från Google Play Butik. Den tillhandahåller sin webbplats för att ladda ner Android-appar. Vi kan enkelt söka i applikationen i sökfältet och den visar objekten med alla versioner.

  Vi kan ladda ner appar helt enkelt genom att klicka på nedladdningsknappen. Den här webbplatsen tillhandahåller appar som är fria från skadlig programvara. Det ger också alla APK gratis utan kostnad.

  ApkMirror: Ladda ner.

  5. Mobogenie Store.

  Det är ett annat bästa-i-allt-alt alternativ till Google Play Store för att ladda ner Android-appar. Förutom appar tillhandahåller den också annat innehåll som ringsignaler, bakgrundsbilder, YouTube-videor och mycket mer. Den tillhandahåller både en app för mobilt gränssnitt och en webbplats.

  Det ger också ett attraktivt gränssnitt med enkel användning. Det kräver ingen registrering. Vi kan ladda ner appar direkt från dem.

  Mobogenie Store: Ladda ner.

  6. F-Droid.

  Det är också ett bra alternativ i listan över bästa alternativ för Google Play Butik. Huvudfokus för denna App Store är att tillhandahålla gratis appar med öppen källkod för sina användare. Det är en grundläggande appbutik men appar som är tillgängliga i denna butik är kategoriserade och ger en enkel sökmekanism.

  F-Droid tillhandahåller också sin officiella app för nedladdning av appar och dess webbgränssnitt. Det ger också källkoden för appar.

  F-Droid: Ladda ner.

  7. AppBrain.

  AppBrain är ett annat bra alternativ till Google Play Store. Den tillhandahåller en officiell app, och det är ett motsvarande webbgränssnitt för nedladdning av appar. Vi måste registrera oss för att ladda ner appar från AppBrain.

  Det tillhandahåller även premiumappar gratis under en begränsad period. Det är ett av de bästa alternativen för dem som letar efter premiumappar gratis.

  AppBrain: Ladda ner.

  8. GetJar.

  GetJar är en äldre butik för nedladdning av appar. Det är en välbekant butik för Java-baserade Symbian Mobile. Den tillhandahåller även Android-appar. GetJar tillhandahåller sin officiella app för nedladdning av appar. Vi kan också använda dess webbplats för att ladda ner appar.

  Vi kan enkelt söka i våra appar med hjälp av dess sökfält. Apparna är ordnade efter kategorier. Den tillhandahåller en äldre nedladdningsstandard för nuvarande Android-enheter. Appar uppdateras inte ofta.

  GetJar: Ladda ner.

  9. Opera Mobile butik.

  Opera är en av de mest kända webbläsarna som också erbjuder sin butik för nedladdning av Android-appar. Det är en annan i listan över bästa google playstore-alternativbutiker som tillhandahåller säkerhet och integritet. Opera mobilbutik är tillgänglig i sin webbläsare.

  Den tillhandahåller också sitt webbgränssnitt för visning av appar. Vi kan enkelt söka och ladda ner appar från den här butiken. Det ger ett lättanvänt gränssnitt och tilltalande grafik. Det är mest populärt bland Opera-användare.

  Opera Mobile Store: Ladda ner.

  10. Aptoide Store.

  Aptoide är ett annat av de bästa alternativen till Google Play Store som är väldigt lik Google Play Store. Det är också populärt bland användarna eftersom det erbjuder många betalda appar gratis. Den förser sin officiella app och webbplats med ett attraktivt gränssnitt och GUI.

  Aptoide kan automatiskt upptäcka våra installerade appar och ge aviseringar om uppdateringar om sådana finns. Apparna är ordnade på samma sätt som Google Play Butik.

  Aptoide butik: Ladda ner.

  Sammanfattningsvis är det här några av de bästa alternativen till Google Play Store för Android, där vi enkelt kan hitta appar och spel.