10+ bästa lösenordsskyddare/hanterare för Android 2023 – [Top List]

Letar du efter den bästa lösenordshanteraren för Android? Android-smarttelefoner används ganska ofta för flera ändamål. Vi gör vårt dagliga arbete med hjälp av en Android-telefon. Vi kan också komma åt webbplatser för sociala medier, shopping, banktjänster och många fler webbplatser. Användare använder också flera appar och spelar spel.

För varje sådan webbplats och även några appar måste logga in med referenser. Ibland glömmer vi vårt lösenord för en webbplats. Sedan måste vi återställa det, vilket är en tidskrävande process. Vi kan inte komma ihåg för många lösenord för olika webbplatser.

Så den bästa möjliga lösningen för detta problem är att använda en lösenordshanterare för Android. Password Manager-appar ger en säker plats där vi kan lagra alla våra lösenord och bankuppgifter. Men det största problemet vi står inför när vi väljer appar för lösenordshanterare är förtroende. Vi oroar oss alla för vår integritet.

Idag kommer vi att granska några av de bästa lösenordshanterarna för Android, som är säkra att använda, och alla tillhandahåller fantastisk funktionalitet. Så du kommer också att få en kort beskrivning av varje post i listan.

 • Vårdare.
 • DashLane.
 • LastPass.
 • en plånbok.
 • 1Password Manager.
 • Keepass2Android lösenordssäkert.
 • Lösenordssäkert.
 • mSecure.
 • Lösenordshanteraren SafeInCloud.
 • OneSafe.
 • Lista över bästa lösenordshanterare för Android.

  1. Keeper Password Manager.

  Det är en underbar app som håller reda på våra lösenord för Android-användare. Denna app är ett enkelt och lättanvänt gränssnitt med tilltalande grafik. Vi kan behålla och lagra obegränsade lösenord för olika webbplatser.

  Vi kan logga in med våra fingeravtryck för att hålla vår data säker till 100 procent. Användare kan också säkra våra data och filer i detta valv. Vi kan också ändra olika bakgrundsteman.

  Vi kan också skydda vårt valv med självförstörelse. Cirka 50 miljoner användare laddar ner den här appen.

  Keeper Password Manager: Ladda ner.

  2. DashLane Password Manager.

  Det är en av de högt rankade Android-apparna i listan över Password Manager för Android. Denna app hjälper till att hålla våra lösenord på ett säkert ställe. Vi kan generera slumpmässiga och säkra lösenord för konton med denna app.

  Användare kan enkelt logga in på vilken webbplats som helst inom några sekunder. Vi kan också säkra våra kreditkortslösenord och göra en säker betalning när du är på språng med våra plånböcker. Cirka 5 miljoner användare laddar ner den här appen.

  DashLane Password Manager: Ladda ner.

  3. LastPass Password Manager.

  Det är en bra app gratis i listan över Password Manager-appar för Android, som är speciellt utformad för att komma ihåg och hantera våra lösenord säkert. Denna app kommer automatiskt att fylla alla webbplatser med vårt korrekta lösenord.

  Det genererar också ett starkt lösenord för oss. Denna app är också skyddad med ett lösenord så att ingen kan se vårt lösenord. Nu behöver vi inte komma ihåg vårt lösenord. Cirka 5 miljoner användare laddar ner den här appen.

  LastPass Password Manager: Ladda ner.

  4. aWallet Password Manager.

  Det är en populär app som håller våra lösenord och bankuppgifter säkra för Android-användare. Den här appen har betyget 4,4 i Google Play Butik. Den är kompatibel med Android 3.0 eller senare versioner.

  Vi kan enkelt söka inom fält. Det finns också en automatisk låsfunktion som kan förkonfigureras för en viss tidsperiod.

  Det är en annonsfri och lättanvänd programvara som ger attraktiv grafik. Cirka 5 miljoner användare laddar ner den här appen.

  aWallet Password Manager: Ladda ner.

  5. 1lösenordslösenordshanterare.

  Det är en lättanvänd Android-app i Password Manager för Android, som är gratis tillgänglig i Google Play-butiken. Vi kan enkelt spara våra bank- och kreditkortsuppgifter och lösenord för olika webbplatser.

  Vi behöver inte komma ihåg lösenord för att logga in på olika webbplatser. Det är en lätt Wight Android-app som kräver Android 4.1 eller högre version. Cirka 1 miljon användare laddar ner den här appen.

  1Lösenord: Ladda ner.

  6. Keepass2Android lösenordssäkert.

  Det är en annan högt rankad Android-app i lösenordshanteraren för Android. Denna app låter oss förvara våra lösenord på ett säkert ställe. Det ger ett lättanvänt gränssnitt och fantastisk grafik.

  Vi kan enkelt integrera det med vår webbläsare. Användare kan enkelt låsa vår applikation med ett starkt lösenord. Vi kan även låsa applikationen efter en viss tidsperiod. Cirka 0,5 miljoner användare laddar ner den här appen.

  Keepass2Android Password Safe: Ladda ner.

  7. Lösenordssäker.

  Password Safe är en annan app i listan över lösenordshanterare för Android, gratis att ladda ner från Play Store. Det ger säker lagring av våra lösenord och referenser.

  Vi kan enkelt säkerhetskopiera och återställa vår databas. Det ger en stark lösenordsgenerator. Den ger tillgång till alla lösenord via ett huvudlösenord. Denna app har betyget 4,5. Cirka 0,5 miljoner användare laddar ner den här appen.

  Lösenordssäkert: Ladda ner.

  8. mSecure Password Manager (betald).

  Det är också en bra lösenordshanterarapp för Android, som finns tillgänglig på Google Play-butiken för 10,11 USD dollar. Det ger en modern UI-design som ger ett fantastiskt utseende och känsla.

  Denna app ger ultrasäkerhet med sin automatiska låsfunktion efter en viss period. Det ger en otänkbar lösenordshanterare. Den har ett självförstörande läge om någon försöker låsa upp den här appen.

  Den här appen tillhandahåller också ett SD-kort och e-postsäkerhetskopiering. Cirka 0,5 miljoner användare laddar ner den här appen.

  mSecure Password Manager: Ladda ner.

  9. Lösenordshanteraren SafeInCloud (betald).

  Det är en annan betalapp i listan över lösenordshanterarappar för Android. Den är tillgänglig för en kostnad av 4,49 USD. Den här appen har betyget 4,8 i Google Play Butik.

  Det tillhandahåller säker och krypterad molnlagring för våra bankuppgifter, lösenord och annan säker information. Den tillhandahåller en analysator för lösenordsstyrka och en stark lösenordsgenerator.

  Vi måste köpa säker molnlagring. Vi kan synkronisera det med våra flera enheter. Cirka 0,1 miljoner användare laddar ner den här appen.

  Lösenordshanteraren SafeInCloud: Ladda ner.

  10. OneSafe Password Manager (betald).

  Det är också en underbar Android Password Manager-app, tillgänglig för en kostnad av 4,58 USD. Vi kan enkelt spara våra lösenord, bankuppgifter och andra inloggningsuppgifter. Den tillhandahåller också sina inbyggda mallar för att ange våra data.

  Denna app ger en stark lösenordsgenerator. Ange också timing för automatisk låsning av appen. Den har betyget 4,3 i Google Play Store, vilket kräver en Android 4.4 eller högre version. Cirka 10 tusen användare laddar ner denna app.

  OneSafe Password Manager: Ladda ner.

  Därför är dessa de bästa apparna som hjälper dig att hantera din säkerhet online. Lämna gärna dina kommentarer nedan.