10+ bästa torrentnedladdare för Android 2024 – [Top List]

Android konkurrerar med datorer inom många olika områden med sitt rika hårdvarustöd. Människor gillar att använda internet för att chatta, handla online, ladda ner spel, filmer, videor och låtar.

Torrentsajter är virala för nedladdning av högkvalitativa videor, låtar och andra stora filer som programvara och PC-spel. Vi kan inte ladda ner filer direkt från torrentwebbplatser. För att ladda ner från Torrent-sajter behöver vi en speciell typ av programvara som heter Torrent Downloader.

Folk gillar att ladda ner filmer på sina smartphones och surfplattor. Så många av oss vill ha en bra torrent-nedladdare för Android-telefoner och surfplattor. Med hjälp av dessa verktyg kan vi enkelt söka och hantera våra nedladdningar.

Vi kan också återuppta vår nedladdning även om den misslyckas på grund av långsam internethastighet. Android Torrent-nedladdningsprogrammet ger höghastighetsnedladdning.

Lista över bästa torrent-nedladdare för Android.

 • Utorrent.
 • BitTorrent.
 • tTorrent Lite.
 • Frost Wire torrent.
 • aTorrent.
 • Flud torrent.
 • Torrent nedladdare.
 • Vuze.
 • Torrentex.
 • ZetaTorrent.
 • 1. Utorrent.

  Det är en av de mest populära nedladdningarna i listan över u-torrent-nedladdare för Android. Den har betyget 4,5 i Google Play Butik. Vi kan enkelt hitta, ladda ner och spela Torrent-filer på vår Android-enhet.

  Det ger enkel åtkomst till våra mediefiler som ljud och video via dess mediebibliotek. Vi kan enkelt pausa och spela upp vår nedladdning. Det ger ett lättanvänt gränssnitt med en fantastisk UI-design. Cirka 100 miljoner användare laddade ner den här appen.

  Utorrent: Ladda ner.

  2. BitTorrent.

  Det är en annan högt rankad Android-app i listan över Torrent Downloader för Android. Den har betyget 4,4 i Google Play Butik. Det är också en officiell Torrent-nedladdare som ger höghastighetsnedladdning.

  Vi kan enkelt söka och ladda ner filen utan huvudvärk av dess hantering. Det är en lätt Android-app med ett attraktivt gränssnitt. Det fortsätter också att laddas ner i bakgrunden när vi minimerar det. Cirka 50 miljoner användare laddade ner den här appen.

  BitTorrent: Ladda ner.

  3. tTorrent Lite.

  Är ett annat bästa alternativ som ett alternativ till Torrent-nedladdare för Android-enheter. Vi kan enkelt söka efter Torrent-filer som filmer, ljud och video med en valfri plugin.

  Vi kan enkelt ladda ner en enskild fil från en torrentfil som innehåller flera filer. Det ger också stöd för magnetlänkar för att automatiskt hämta detaljer från webbplatsen.

  Cirka 50 miljoner användare laddade ner den här appen.

  tTorrent Lite: Ladda ner.

  4. Frost Wire Torrent Downloader.

  Det är också ett bra alternativ för Torrent Downloader Apps för Android. Den tillhandahåller sin inbyggda webbläsare för Torrent-nedladdningssökning. Vi behöver inte gå ut för att söka i innehållet efter Torrent-nedladdningar.

  Den tillhandahåller också sin inbyggda filhanterare. Vi kan enkelt ladda ner flera filer från torrenten. Cirka 50 miljoner användare laddade ner den här appen.

  Frost Wire Torrent Downloader: Ladda ner.

  5. aTorrent Downloader.

  Det är en av de berömda Android-apparna för nedladdning av Torrent. Det ger ett lättanvänt gränssnitt med stöd för magnetlänkar. Vi kan enkelt söka och ladda ner filer från torrentfilen.

  Vi kan också ladda ner endast utvalda filer från torrenten. Den har betyget 4,0 i Google Play Store. Vi kan också välja nedladdningsmappen från lagringen. Cirka 50 miljoner användare laddade ner den här appen.

  aTorrent Downloader: Ladda ner.

  Kontrollera också: – Torrent Downloader för Windows

  6. Flud Torrent Downloader.

  Det är också en bra Torrent-klientapp i listan över Torrent Downloaders för Android. Det ger ingen hastighetsgräns för upp- och nedladdning. Vi kan också flytta filer under nedladdning.

  Det ger också möjlighet att ladda ner den valda filen. Vi kan också ange prioritet för att ladda ner en fil. Dessutom har den ett betyg på 4,4 i Google Play Butik. Cirka 5 miljoner användare laddade ner den här appen.

  Flud Torrent Downloader: Ladda ner.

  7. Torrent Downloader.

  Det är ett kombinationspaket som kan ladda ner torrentfiler eller andra filer som musik, ljud och video från Internet. Den använder multi-threading och delar upp filen i segment för snabb nedladdningshastighet för internetfiler.

  Vi pausar och återupptar även nedladdningen i händelse av misslyckande. Vi kan också återuppta vår nedladdning från felpunkten. Cirka 5 miljoner användare laddade ner den här appen.

  Torrent Downloader: Ladda ner.

  8. Vuze Torrent Downloader.

  Det är också en lätt Torrent-klientapp som kräver en Android 2.3 eller högre version. Den stöder även magnet Torrent-länkstöd. Ange bara länken som vi vill ladda ner från, så startar nedladdningen automatiskt.

  Vi kan enkelt kontrollera Torrent-filer för att ladda ner och ladda upp hastigheten. Det fungerar bra för både Android-surfplattor och telefoner. Cirka 5 miljoner användare laddade ner den här appen.

  Vuze: Ladda ner.

  9. Torrentex Downloader.

  Det är också en bra Torrent-nedladdningsapp tillgänglig på Google Play Store gratis. Den har betyget 4,2 i Google Play Butik. Det ger också ett attraktivt utseende och lättanvänt gränssnitt med stöd för magnetiska länkar.

  Dessutom måste vi kopiera och klistra in torrentlänken för att ladda ner filen. Vi ändrar enkelt nedladdningssökvägen till intern och extern lagring. Vi kan också lägga till flera nedladdningar till Torrent. Cirka 0,5 miljoner användare laddade ner den här appen.

  Torrentex Downloader: Ladda ner.

  10. ZetaTorrent.

  Det är en annan högt rankad app i listan över Torrent-nedladdningsappar för Android. Den har betyget 4,6 i Google Play Butik. Dessutom tillhandahåller den en inbyggd webbläsare och filhanterare med en annonsblockerare.

  Det är ett kombopaket i en liten app. Dessutom stöder den magnetiska Torrent-länkar. Det ger ett fantastiskt användargränssnitt med attraktiv grafik. Det ger stöd för både surfplattor och Android-telefoner. Cirka 50 tusen användare laddade ner den här appen.

  ZetaTorrent: Ladda ner.

  Titta på YouTube-videorecension.

  Sammanfattningsvis hoppas vi på den här listan över de bästa torrentnedladdningarna för Android. Dela dina tankar och recensioner i kommentarerna nedan.