10+ bästa spel för Windows Phone 2023 – [Top List]

Windows är en populär OS-plattform för smartphones och datorer. Windows-telefoner ger en fantastisk plattform för att spela spel med deras rika hårdvarustöd. Folk gillar att spela spel för att fördriva sin fritid.

Microsoft Store tillhandahåller spel i många olika kategorier som racing, sport, äventyr, skytte, pussel, etc. Windows-spel är fulla av äventyr och kul.

I den här artikeln kommer vi att lista de bästa spelen för Windows-telefoner med detaljer och nedladdningslänkar. Vi kan enkelt fördriva vår fritid genom att spela spel.

Lista över bästa spel för Windows Phone.

 • Minecraft pocket edition.
 • Arga fåglar.
 • Asfalt 8.
 • Royal Revolt 2.
 • Crossy Road.
 • Monument Valley.
 • Sonic Dash.
 • Leps värld 3.
 • Battle of Warplanes.
 • Spiderman Unlimited.
 • 1. Minecraft Pocket Edition.

  Minecraft Pocket Edition är ett utmärkt mobilspel. Den är baserad på action-äventyrsplattformen. Det här spelet har hittats på Android Play Store och iTunes och är även tillgängligt för användare av Windows-telefoner.

  Utforska okända ord i äventyrsläget för att skapa ditt eget med det kreativa läget och obegränsade resurser. Möjligheterna med Minecraft är oändliga. Det är ett måste för alla mobilspelare.

  Minecraft pocket edition: Ladda ner.

  2. Angry Birds.

  Angry Birds är ett av de mest populära spelen på Windows-plattformen, tillgängligt gratis på Microsoft-plattformen. Den har betyget 4,4 i Microsoft Store. Dessutom ger den 300 interstellära nivåer med olika svårighetsnivåer.

  Det ger unika spelbara karaktärer. Varje karaktär har olika speciella förmågor. Det ger också rymdäventyr utan gravitation. Dessa spel ger fantastiska bakgrundsteman. Den är kompatibel med Windows 8, 8.1 och 10.

  Arga fåglar: Ladda ner.

  3. Asfalt 8.

  Asphalt 8 är utan tvekan det bästa racingspelet som finns tillgängligt på vilken mobil plattform som helst. Det är ett av de bästa spelen för Windows-telefoner. Det finns en enorm lista med bilar att låsa upp och många exotiska banor som du kan tävla på i olika spellägen.

  Spelet har fantastisk grafik och fantastiska kontroller, som erbjuder en fantastisk upplevelse för racing. Den enda nackdelen är att spelet kräver en enorm mängd utrymme på din enhet, men det är helt värt det.

  Asfalt 8: Ladda ner.

  4. Royal Revolt 2.

  Det är ett prisbelönt strategispel med miljontals nedladdningar på Microsoft Store. Den har betyget 4,5 i Google Play Butik. Dessutom ger det fantastisk 3D-grafik och fantastiskt spel. Vi måste bygga vårt rike och rädda det från våra rivaler.

  Vi måste bygga vårt slott och vårt försvar med enkla snärtar på vår skärm. Bygg och anpassa våra byggnader och sätt in slottsvakten för att försvara vårt slott. Vi kan slåss med tusentals spelare runt om i världen och bli den riktiga kungen.

  Royal Revolt 2: Ladda ner.

  5. Crossy Road.

  Crossroad är ett retrospel i arkadstil som är irriterande beroendeframkallande. Allt du behöver göra är att stanna på skärmen för att få din spelare att korsa vägen på ett säkert sätt, men det är inte så enkelt som det låter.

  Spelet är enkelt men ändå väldigt beroendeframkallande, och spelet är väldigt känt på alla plattformar. Vi har ägnat åt att spela det här spelet, och vi rekommenderar det starkt.

  Crossy Road: Ladda ner.

  Kontrollera också: – Bästa användbara appar för Windows

  6. Monument Valley.

  Monument Valley är ett mycket känt personspel som kommer att utmana ditt sinne. Spelet har varit med i program som House of Cards eftersom det är så känt.

  Vi blev lite förvånade när vi fick reda på att den är tillgänglig på Windows Phone-plattformen, men det är fantastiska nyheter för er. Fortsätt och installera det här spelet.

  Spelet har fantastisk grafik och är roligt att spela. Betygen och recensionerna av detta spel online stöder det faktum.

  Monument Valley: Ladda ner.

  7. Sonic Dash.

  Sonic Dash är ett av de bästa äventyrsspelen, som även finns tillgängligt på Microsoft Store med betyget 4,4. I det här spelet måste vi springa längs vägen och samla in fler och fler mynt för att uppgradera våra krafter.

  Vi kan också använda ett ljudstreck för att övervinna alla hinder på vägen. Det här spelet ger också dagliga utmaningar för att samla fler priser.

  Det ger fantastisk grafik och ett lättspelat gränssnitt. Den är kompatibel med Windows 8, 8.1 och 10.

  Sonic Dash: Ladda ner.

  8. Leps värld 3.

  Det är ett annat populärt spel i listan över bästa spel för Windows-telefoner. Det är en kombination av Arcade och Adventure Games, som har betyget 4,2 i Microsoft Store.

  I det här spelet måste Lap rädda sina vänner och familj ensam. Vi måste hjälpa lep att få olika krafter och förmågor. Detta spel erbjuder 8 olika världar med 64 nivåer.

  Det ger 10 plus olika föremål och förmågor som hjälper oss att slutföra nivåer. Vi måste besegra 13 fiender.

  Leps värld 3: Ladda ner.

  9. Slaget om krigsflygplan.

  Det är ett fantastiskt spel på listan över bästa spel för Windows Phone. Det är ett 3D-flygplanskampspel där vi måste skjuta fiendens plan. Vi kan enkelt uppgradera vårt flygplan och anpassa det med olika vapen.

  Detta spel erbjuder en dynamisk, non-stop kamp. Spelare från hela världen kan spela online. Vi kan känna kraften i ett stridsplan. Den är kompatibel med Windows 8, 8.1 och 10.

  Battle of Warplanes: Ladda ner.

  10. Spiderman Unlimited.

  Det är ett fantastiskt spel på listan över bästa spel för Windows-telefoner. Dessutom är det en kombination av arkad- och actionspel. Den har betyget 4,5 i Google Play Butik.

  Det här spelet ger en chans att spela rollen som en känd karaktär i Marvel-serien, Spiderman. Vi kan spela dess berättelseläge med 25 olika uppdrag och 5 bossstrider.

  Vi måste svänga, springa, kämpa mot brottet. Den är kompatibel med Windows 8, 8.1,10.

  Spiderman Unlimited: Ladda ner.

  Därför är dessa de bästa spelen för Windows-telefoner tillgängliga för din Windows-butik. Ladda ner dem och njut av dem från länkarna. Dela dina tankar i kommentarerna nedan.