Varför säger TextNow att samtalet avvisats?

Spread the love

TextNow är en amerikansk ägd leverantör av kommunikationstjänster som grundades 2009 av två högskolestudenter. Sedan dess har de vuxit i omfattning och struktur och stoltserar nu med över tio år av att tillhandahålla gratis samtalstjänster i USA och Kanada. Det är en app för kommunikation som fungerar som en mobil virtuell nätverksleverantör. Även om det efterliknar konventionella meddelandeappar, är de underliggande idéerna riktade mot distinkta användargrupper. Om du är någon som letar efter tips om hur du ringer någon på TextNow, eller om du har problem som att få ditt TextNow-samtal avvisat, ger vi dig en guide som hjälper dig med detsamma. Du kommer också att lära dig vad som händer när du blockerar någon på TextNow.

Varför säger TextNow att samtalet avvisats?

Du kommer att få veta varför det står att TextNow-samtal avvisats längre fram i den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

Kan TextNow-nummer blockeras?

Ja. TextNu levereras med ett komplett SIM-aktiveringspaket. Dessutom erbjuder de alternativ som låter dig anpassa servicenivån du får, vilket ger dig fullständig kontroll över dina månatliga telefonutgifter. Det betyder att du kan ha ditt eget nummer och lägga till ett nytt nummer genom TextNow. Alla nummer kan blockeras av ett annat nummer, oavsett om det är ett TextNow-nummer eller inte. Sms:a helt enkelt #STOPP till valfritt TextNow-nummer du vill blockera för att åstadkomma detta. Både TextNow- och icke-TextNow-nummer kommer att påverkas lika mycket av #STOPP. Om de fortsätter att försöka efter detta kommer deras TextNow-samtal att avvisas.

  9 verktyg för att skapa din personliga eller affärschattbot 🤖

Vad betyder det när du ringer ett TextNow-nummer och det står att samtalet avvisats?

TextNow-samtal avvisad betyder vanligtvis att de har blockerat ditt nummer i första hand, eller att de helt enkelt inte har behållit applikationen på sin enhet.

Varför säger TextNow att samtalet avvisats?

TextNow är en applikationsbaserad tjänsteleverantör. De kommer att ge dig ett nummer som kunde ha tillhört någon tidigare också. Så en person som du ringer via TextNow kan ha svartvita uppringningslistor baserade på vissa konfigurationer, ibland utan deras förkunskaper om det också. Kanske tillhör numret du försöker ringa någon som har avinstallerat appen. Så när någon ringer får de sitt TextNow-samtal avvisat.

Varför kan jag inte ringa någon på TextNow?

Efter att ha vetat varför TextNow-samtal avvisades, när du inte kan ringa någon på TextNow, kan det bero på ett varierande antal orsaker. Vanligtvis låter TextNow dig sömlöst ansluta till deras Nationwide Wireless Network, men du kan möta problem på grund av följande skäl:

  • Nekade eller inaktiverade nödvändiga behörigheter
  • Föråldrad TextNow-app
  • Instabil eller ingen internetanslutning
  • Flygplan eller flygplansläge aktiverat
  • Skadad TextNow app cache och data
  • Otillräckliga internationella långdistanskrediter på TextNow

Vad händer om du blockerar någon på TextNow?

När du vet varför ett TextNow-samtal avvisades, om du blockerar någon på TextNow, kommer de inte att kunna kontakta dig längre.

Obs: De kan fortfarande kontakta dig via separata nummer som inte är registrerade hos TextNow. Det kan hända även om du tar bort programmet från din enhet. Vänligen rapportera via TextNow kundsupport sida och representanterna hjälper dig.

  De 15 bästa gratistjänsterna för virtuell brevlåda

Hur vet du om ditt TextNow-nummer är blockerat?

Röstbrevlådan/ringsignalsmönstret fungerar inte smidigt. En röstmeddelandeprompt visas efter några ringsignaler när du ringer ett avblockerat nummer. Du kommer istället att gå direkt till röstbrevlådan om personens enhet är avstängd eller om de för närvarande är i ett samtal. Du kommer inte att få någon form av indikation om du ringer någon som har spärrat ditt nummer.

Det bästa sättet att ta reda på det är att ringa personen via ett annat nummer och se om samtalet kopplas upp smidigt. Om de kan ansluta på det sättet, kanske du kommer att kunna ta reda på om/varför de har det blockerade dig.

Hur kan du se om någon använder TextNow?

Om du inte blockerar någon på TextNow och du har fått ett samtal eller sms från någon med ett nummer, kan du ta reda på om de använder TextNow genom att använda själva TextNow-appen. Alla poster kommer att visas i appen. |Och om de inte gör det kan du vara säker på att de inte använder TextNow. Läs den här artikeln från början för att lära dig varför det står att TextNow-samtal avvisats.

Hur länge varar ett TextNow-nummer?

TextNow-nummer upphör inte att gälla om du inte kasserar kontot på din enhet. En indikator på att kontot används är nödvändig, varför ett utgående sms eller telefonsamtal krävs.

Du kan också köpa några av premiumnumren genom att betala en nominell avgift. Detta är prenumerationsbaserat, därför är det lättare att hålla reda på när det gäller den tidsperiod du kan behålla numret, varefter det kan tilldelas någon annan. Du kan köpa ett Locked In Number-tillägg separat även om du inte har ett Premium-nummer, vilket kommer att behålla ditt nummer kopplat till ditt konto under hela den inlåsta prenumerationen. Premium- och Locked-In-numren är tillgängliga för $4,99 och $6,49 per år.

  Hur övervakar man webbplatsens prestanda med Blackbox Exporter och Grafana?

Varför fungerar inte My TextNow?

Du bör alltid använda en uppdaterad version av applikationen på din telefon om du inte vill att din TextNow inte ska fungera som den ska. Det kan finnas några anledningar till att du står inför ett problem med att TextNow inte fungerar, vilket inkluderar några av de punkter vi har nämnt tidigare angående uppdatering och integritet. Att använda ett VPN kan också störa nätverket. Om TextNow inte fungerar finns det en stor möjlighet att appen har en bugg eller ett fel, eller att deras server är nere. TextNow-teamet kommer redan att arbeta för att åtgärda det här problemet så snart som möjligt.

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde ta reda på varför det står att TextNow-samtal avvisats. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.