Varför behöver du skaffa ett virtuellt skrivbord nu?

Moln, moln, moln. Du hör om ”molnet” hela tiden nuförtiden, men utanför molnlösningar som Dropbox eller Apples iCloud, har du verkligen införlivat ”molnet” i ditt liv?

Även om det här är fantastiska produkter, drar de bara små fördelar av molnets möjligheter. De lagrar bara filer i molnet, men om du behöver redigera eller skapa en fil kan de produkterna inte hjälpa dig, och du måste gå och hitta en dator för att göra det åt dig.

Så om du ska lagra filer i molnet, varför skulle du inte också redigera och skapa filer i molnet?

Det verkar logiskt, eller hur?

Det är därför det virtuella skrivbordet är nästa steg i utvecklingen av cloud computing. Enkelt uttryckt är det din persondator som kan nås från vilken enhet som helst. Liksom med Dropbox, där du kan komma åt den från en mobilapp eller från din webbläsare, är din virtuella stationära dator inte annorlunda och kan nås från appar eller en webbläsare vilket innebär att alla enheter med dessa alternativ kan bli ”din” dator. Oavsett om det är en smartphone, en surfplatta eller till och med din Smart TV, kan du komma åt ditt virtuella skrivbord.

Lösningar som Skal finns nu tillgängliga, vilket gör det virtuella skrivbordet så enkelt som möjligt.

Så nästa fråga du kanske ställer dig själv är, ”varför behöver jag ett virtuellt skrivbord?”

Varje person i den här världen kommer att ha olika anledningar till varför de behöver ett virtuellt skrivbord, men här är några anledningar till varför du bör skaffa ett virtuellt skrivbord nu.

Spara pengar genom att uppgradera din gamla dator med ett virtuellt skrivbord

Med några få klick kan du köra en högpresterande dator i webbläsaren på vilken enhet som helst, oavsett om det är din gamla dator eller den billiga datorn som du köpte i pantbanken. Alla enheter kan uppgraderas på några minuter för att ha den senaste tekniken.

Det är säkrare

Hur många människor säkerhetskopierar egentligen sina datorer innan något katastrofalt händer?

Virtuella skrivbord har möjlighet till automatisk säkerhetskopiering med bara ett klick. Så oavsett om du har dödens blå skärm, om du tappar din dator i vatten eller om din dator till och med blir stulen, kommer din data alltid att vara säker och säkerhetskopierad i molnet. Dina data är säkra på ditt virtuella skrivbord även när din dator inte är det.

Du behöver Windows, men du har en Mac

Du kan behålla din Mac!

Skaffa bara ett virtuellt skrivbord som du kan öppna i webbläsaren på din Mac, och ditt virtuella skrivbord kan ha Windows. Så du behöver inte köpa en ny dator, och på några minuter kan du köra vilket Windows-program som helst på din Mac.

Virtuell skrivbordsleverantör, Skal erbjuder en av de snabbaste inställningarna av Windows virtuella skrivbord. På mindre än fem minuter kan du köra ditt virtuella skrivbord.

Du har två datorer i din familj, men fyra familjemedlemmar

Med virtuella skrivbord är dessa datorer nu bara ett kärl. Du kan skaffa fyra virtuella skrivbord och köra dem på någon av dessa datorer, så alla har sin egen datormiljö oavsett hur många fysiska datorer du har. Åh, och förresten, de andra enheterna som en surfplatta eller TV kan nu också vara en dator!

Som nämnts tidigare kommer varje person att ha olika användningsfall baserat på funktionerna och funktionerna hos det virtuella skrivbordet. Kodaren kan ha en enhet för att testa och distribuera sin programvara. Startupen kan ha en lättimplementerad IT-infrastruktur utan behov av experter. Eleven kan göra sina läxor på sin telefon medan de är utanför huset. Den digitala nomaden kan göra all sin datoranvändning från en iPad eller surfplatta, ingen mer tung bärbar dator. Möjligheterna är oändliga, men det är klart, det virtuella skrivbordet är framtiden.

Gillade du att läsa artikeln? Vad sägs om att dela med världen?