Vad är Ring Security System och varför behöver du det?

Spread the love

Det finns ingen bättre känsla än att vara trygg i vårt eget hus.

Det sätt som världen går framåt finns ett allvarligt behov av bättre hemsäkerhet, och det borde definitivt vara vår högsta prioritet. Även om du fortfarande kan undvika det och be att allt går smidigt, kan ett bättre hemsäkerhetssystem hjälpa dig att ha kontroll över händelserna för det mesta.

Du kommer att vara ifred med att veta att ditt hus har ett hårt grepp om säkerhet, vilket direkt har en inverkan på välbefinnandet för varje medlem i familjen.

Att hitta rätt hemsäkerhetssystem är inte den svåraste uppgiften. I själva verket, för att göra saker enklare, i det här inlägget kommer jag att titta på Ring hemsäkerhetvilket är ett av de mest populära och föredragna valen för hemsäkerhetssystem.

Om det låter intressant, låt oss ta reda på mer.

Vad är Ring Home Security?

För att uttrycka det så enkelt som möjligt har Ring Security ett gäng produkter som hjälper dig att förbättra den övergripande säkerhetsnivån i ditt hem.

Det är väldigt olik de traditionella hemsäkerhetssystemen som kräver professionell hjälp och låser dig i ett kontrakt. Du kan inte heller flytta dem från ett hem till ett annat.

Å andra sidan är Ring Home Security bokstavligen DIY (gör det själv). Du kan köpa de önskade produkterna och installera dem inom en snabb tid: inget krångel eller raketvetenskap. Och det bästa är att den är bärbar. Du kan ta den med dig var som helst när du byter hus.

De flesta av deras produkter kommer med antingen en knappsats eller en app med vilken du kan styra och komma åt data som skickas av enheten. Superbekvämt måste jag säga.

Det är också viktigt att tillägga att alla deras produkter följer färgen av enkelhet, tillsammans med väsentliga funktioner. Du får den säkerhet som krävs i ett vackert och elegant stycke. Det lägger också till det minimala utseendet på ditt hus som tilltalar alla.

  Så här installerar du mötesappen Zoom

Utöver det är den trådlös och har ingen installationsprocess som dränerar din energi. Den är gjord för alla och alla där ute.

Fördelar med att använda Ring Home Security

Även om det finns många ”allmänna” fördelar med att ha ett hårt grepp om hemsäkerhet, är här några som fokuserar på att använda Ring, särskilt för att det är därför du är här. 😉

Integrering av smarta hem

Med tanke på att Ring ägs av Amazon nu, är det skyldigt att integrera väl med Alexa, deras röstassistentteknologi. Men det som gör det mer intressant är det faktum att det till och med integreras med Google Assistant och andra märken.

Så det gör saker mycket lättare. Du kan bara slå in din röstassistent och beordra den att utföra vissa åtgärder på Ring-produkterna.

Överkomlig prissättning

Till skillnad från vissa andra hemsäkerhetssystem, paket eller företag, är Rings produktsortiment ganska överkomligt och kostnadseffektivt. Du betalar bara en engångsavgift och får behålla den så länge du vill. Inga återkommande avgifter, inga installationsavgifter.

För att fylla på får du också en gratis 30-dagars provperiod på Ringskyddsom omfattar övervakning och videoinspelning för produkterna.

Möjlighet att blanda och matcha andra Ringprodukter

En annan underbar fördel med att använda Ring Home Security är att du kan blanda och matcha vilken som helst av deras produkter för att få en allsidig hemsäkerhetssvit samtidigt som du sparar pengar. Ett bra exempel skulle vara att ansluta deras Stick Up Camera med deras videodörrklocka för maximal säkerhet.

Lätt att installera

Jag tror att jag nämnde detta tidigare, men det är värt att säga det igen att alla Rings produkter är superenkla att installera, det är därför processen är helt och hållet DIY. Du behöver ingen professionell hjälp med det. Följ bara de givna enkla instruktionerna så är du igång.

Låt oss nu ta en titt på Rings mest populära produkter som du skulle älska att kolla in.

Ring videodörrklocka 3 Plus

Denna batteridrivna enhet som heter Ring Video Doorbell 3 Plus har några riktigt avancerade säkerhetsfunktioner, som förbättrad rörelsedetektering, pre-roll-teknik och tillagd nära rörelsezon. Du får också förbättrat Wi-Fi och 4 sekunder långa videoförhandsvisningar så att du vet vad som hände innan en rörelse utlöstes.

  Microsoft Teams: vänd kameran horisontellt

Den här dörrklockan har 1080p HD-videokvalitet och låter dig höra, se och prata med vem som helst utanför med din telefon, PC eller surfplatta. Du kan välja att få mobilaviseringar när du trycker på din dörrklocka eller om rörelsesensorerna utlöser något.

Den har briljant mörkerseende och ett batteri som är uppladdningsbart. Du kan enkelt montera den med de medföljande verktygen och ansluta den via ringappen från valfri enhet du väljer. Som nämnts tidigare i det här inlägget kan alla Rings produkter integreras med Amazon Alexa, och Video Doorbell 3 Plus är inte annorlunda.

Genom Ring-appen kan du välja att få en livevy av vad som händer framför dörrklockan. Dessutom får du regelbundna brotts- och säkerhetsvarningar för att alltid hålla dig på topp. Du får bokstavligen fullständig kontroll genom att använda appen, och du kan justera behörigheter, användarkonton och andra funktioner.

Ring Stick Up Cam

Ring Stick Up Cam är i grunden en HD-säkerhetskamera som har rörelseaktiverade aviseringar och tvåvägssamtal. Du kan para ihop den med Amazon Alexa för ökad säkerhet och bekvämlighet. Den kan monteras inomhus eller utomhus, beroende på dina önskemål, och den låter dig se, höra och prata med människor.

Här är några andra funktioner hos den här enheten:

  • Avtagbart batteri
  • Livevisning för att hålla ett öga när som helst via Ring-appen
  • Kan placeras på en plan yta eller monteras på vägg med hjälp av ett monteringsfäste
  • Inget rörigt, trådfri design
  • 1080p HD-videokvalitet
  • Avancerad rörelsedetektering för att ta reda på den bästa inställningen för ditt hem

Den har också anpassade sekretessinställningar så att du kan skapa sekretesszoner och fokusera på viktiga områden. När du vill kan du stänga av rörelseinspelning, ljud och varningar om du vill ha en lugn miljö, eftersom sinnesfrid är nödvändig.

Den här är superlätt att ställa in, och du kan ansluta den till alla dina Ring-enheter via appen och ha kontroll under dina fingertoppar.

Inte att förglömma, den har en elegant och elegant design avsedd för enkelhet och minimalism.

Ring Spotlight Cam

Med sirenalarm och tvåvägssamtalfunktion låter Rings Spotlight Cam dig prata med besökare genom att ansluta den till kompatibla Echo-enheter. Den har en 1080p HD-video med infraröd mörkerseende och livevisning. Du får även inbyggda LED-ljusremsor och livstids stöldskydd, vilket garanterar en ersättning om din kamera skulle bli stulen.

  Hur man byter namn på filen i destinationskatalogen

Den här enheten skyddar ditt hem dag och natt och varnar dig via telefon, surfplatta eller PC när rörelse upptäcks. Annat än det kan du också lägga till ett andra batteripaket för backup eller en solpanel för ett konstant laddningsflöde.

Den är otroligt enkel att installera, fungerar med Amazon Alexa och ger dig fantastisk kontroll via den medföljande appen, precis som alla andra Ring-produkter.

Ring larm

Tillgänglig i 5, 8 och 14 delar, Ring Alarm 2nd Gen är en mycket bättre version av deras tidigare utgåva (uppenbarligen) och gör ett lysande jobb med att förse dig med ett bra hemsäkerhetssystem. Som en sidofunktion kan du även aktivera 24/7 professionell övervakning för extra skydd.

Detta DIY-larmsystem var röstade #1 för kundnöjdhet av JD power 2019, och välförtjänt det. Den är fylld med några av de mest användbara säkerhetsfunktionerna för att hålla ditt hem skyddat hela tiden.

Talar enbart om 5-delade kit, den innehåller en knappsats, basstation, kontaktsensor, rörelsedetektor och räckviddsförlängare. Du kan ändra dina larmlägen och få omedelbara aviseringar närhelst systemet utlöses. Det låter dig aktivera/inaktivera enheten med hjälp av Amazon Alexa-kompatibilitet.

Det fantastiska är oavsett vilket styckesats du väljer, du kan lägga till ytterligare komponenter och tillbehör när som helst i framtiden. Det är också väldigt enkelt att ställa in det. Anslut bara din basstation, anslut den till WiFi via Ring-appen och placera slutligen sensorerna på idealiska platser.

Slutsats

Jag hoppas att den här artikeln om Ring ger dig en uppfattning om hur effektivt det kan vara säkerhetsmässigt och även ett allmänt perspektiv på hela grejen med ”hemsäkerhet”. Om du vill ha elegant design + tätt grepp om säkerhet, då är Rings produktlinje rätt väg att gå.