Utrymmesbesparande laddning av Apple-enheter kostar

Spread the love

Viktiga takeaways

 • Belkin BoostCharge Pro 2-in-1 är en kompakt och effektiv laddare för iPhone och Apple Watch, men det höga priset gör den mindre tilltalande.
 • Dess storlek gör den perfekt att använda i mindre utrymmen, och den är utmärkt för StandBy-läge på iPhone.
 • Stativet finns i två färger — ljusare sand och mörkare kol.

I slutet av dagen är laddningsstationer ett bra alternativ för Apple-fans att safta upp en iPhone och Apple Watch samtidigt. Medan Belkin BoostCharge Pro 2-in-1 gör ett bra jobb med just det, gör dess höga pris det svårt att rekommendera för de flesta användare.

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 trådlös laddningsdocka med MagSafe 15W

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 är designad för att ladda både en iPhone och Apple Watch samtidigt. Laddaren tar mindre plats än en HomePod mini och väger under ett pund. Soft-touch-material täcker hela iPhone-laddaren och ovanpå finns ett justerbart stativ som kan rotera från 0 till 70 grader. Du kan ladda din iPhone i antingen stående eller liggande riktning. Laddaren är även kompatibel med StandBy-läge för en iPhone. På sidan är Apple Watch-laddaren snabbladdningskompatibel.

Märke Belkin

Färg Sand eller kol

Hastighet 15W

Vikt 15,87 oz

Adapter medföljer Ja

Fördelar

 • Storleken gör den perfekt att använda i mindre utrymmen
 • Perfekt för standby-läge på iPhone
 • Mjukt material ser bra ut
 • Strömadapter ingår
 • Kan även ladda AirPods

Nackdelar

 • För dyrt för vad det ger
 • Det går inte att ladda AirPods samtidigt som din Apple Watch och iPhone
 • Sladden är permanent ansluten till laddaren

En liten men mäktig laddare

Brent Dirks / MakeUseOf

Jag har använt många multifunktionsladdare, så den största överraskningen med Belkin BoostCharge Pro 2-in-1 är storleken. Den är väldigt kompakt och mycket mindre än jag trodde. Även med armen som sticker ut för Apple Watch-laddning är hela paketet mindre än storleken på en HomePod mini. Det är en bra sak om du vill ladda dina enheter där utrymmet är litet.

  Lär dig Photoshop online med dessa 6 handledningar

Basen på laddaren är täckt med ett mjukt tyg. Det finns två färger att välja mellan – ett mörkare kol och ljusare sand. Jag testade kolalternativet, som ser bra ut och inte verkar samla smuts eller damm – ett vanligt problem med mörkare elektronik.

På sidan är Apple Watch-laddningsarmen av metall och kan visa fingeravtryck med tillräcklig användning. Jag hade föredragit att armen bättre matchade resten av laddaren, men det är inte ett stort problem, särskilt eftersom det inte syns när klockan laddas.

Brent Dirks / MakeUseOf

Även om laddaren är liten och kompakt, är den mer än tillräckligt tung och har en halkfri bas så att du inte behöver oroa dig för att den ska flyttas av misstag.

En 5 fot lång kabel som slutar i USB-C ansluts till den medföljande 30W strömadaptern. Kabeln är troligen permanent ansluten för att behålla laddarens ringa storlek. Det är en besvikelse, eftersom om sladden någonsin slits eller går sönder blir själva laddaren oanvändbar.

Tack och lov är kabeln flätad och verkar vara stark och stadig. Men eftersom den är permanent fäst, skulle jag ha velat ha sett den lite längre, kanske till och med en fot eller två, eftersom du förmodligen kommer att behöva sno kabeln under ett nattduksbord till ett eluttag.

Perfekt för iPhone Standby Mode

Brent Dirks / MakeUseOf

MagSafe iPhone-laddaren är stjärnan i showen. Den kan ladda med 15W, den högsta möjliga hastigheten för trådlöst. iPhone-stativet kan även justeras från 0-70 grader och laddas i stående eller liggande riktning.

Jag tyckte att det var mer naturligt att använda landskapet, så jag kunde titta på en video medan jag laddade. Detta låter dig också använda standby-läge. En av de bästa funktionerna som introducerades med iOS 17, den låter dig se flera widgets, allt från tid till väder och mer, medan du laddar din iPhone.

  9 bokklubbar online för de bästa läsrekommendationerna

Och om du har en iPhone 14 Pro/Pro Max eller iPhone 15 Pro/Pro Max är StandBy-läget ännu bättre med den alltid påslagna skärmen. När iPhone känner av ett mörkt rum kommer displayen också att dämpas och visa en röd nyans för att inte störa ditt mörkerseende. Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 har tillbringat mer än två veckor på mitt nattduksbord, och det har varit bra med StandBy. Det är skönt att rulla över mitt i natten och se tiden med mera på den stora iPhone-skärmen.

Du draperar en Apple Watch över skivan när du är redo att ladda. Om du har en Apple Watch Series 7 eller senare eller någon Apple Watch Ultra är den kompatibel med snabbladdning. Det kommer att öka en klocka från 0 till 80 procent på cirka 45 minuter.

Eftersom Apple Watch-laddaren är förhöjd kan du inte använda det praktiska Apple Watch Nattbordsläge som visar tiden och mer när du rör vid skärmen. Det är inte en stor förlust när du använder detta Belkin-alternativ, tack vare StandBy Mode.

Brent Dirks / MakeUseOf

Det saknas en del av ekvationen – ingen dedikerad plats för att ladda AirPods. Du kan fortfarande ladda AirPods, bara inte samtidigt som din iPhone eller Apple Watch.

Alla AirPods, så länge de har ett trådlöst laddningsfodral, kan använda iPhone-laddaren medan de ligger helt platt. Med AirPods Pro kan första generationens modell (tillsammans med tredje generationens AirPods) använda MagSafe-laddaren, så att de inte behöver ligga helt plant. Andra generationens AirPods Pro kan också använda Apple Watch-laddaren.

  13 populära AI-modeller för att bygga generativa AI-applikationer

Min läggdagsrutin är att ta tag i min Apple Watch, iPhone och AirPods Pro och placera dem på en laddare så att jag vet på morgonen att allt är 100 procent redo att gå. Att använda Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 har varit en övning i frustration. Jag måste börja ladda min Apple Watch och iPhone och sedan ta bort en när den är klar för att få upp AirPods också.

Å andra sidan, om du inte har AirPods och tycker att det nuvarande sortimentet av 3-i-1-laddare är irriterande på grund av utrymmet som tas upp av en tom laddningsplatta, är prydligheten hos Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 idealisk.

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1-recension: Bra funktion till ett högt pris

Det finns mycket att gilla med Belkin BoostCharge Pro 2-i-1. Den tar inte upp mycket utrymme på ditt nattduksbord eller skrivbord, ser bra ut och kan ladda dina populära Apple-produkter.

Men försäljningspriset på 129,95 $ gör det totala paketet till ett no-go för alla utan pengar att bränna. Belkin har andra alternativ för ungefär samma pris med möjligheten att ladda AirPods, en Apple Watch och en iPhone samtidigt. Och du kan hitta många andra 2-i-1-alternativ från fantastiska märken för hälften så mycket.

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 trådlös laddningsdocka med MagSafe 15W

Belkin BoostCharge Pro 2-i-1 är designad för att ladda både en iPhone och Apple Watch samtidigt. Laddaren tar mindre plats än en HomePod mini och väger under ett pund. Soft-touch-material täcker hela iPhone-laddaren och ovanpå finns ett justerbart stativ som kan rotera från 0 till 70 grader. Du kan ladda din iPhone i antingen stående eller liggande riktning. Laddaren är även kompatibel med StandBy-läge för en iPhone. På sidan är Apple Watch-laddaren snabbladdningskompatibel.