Ta samarbetet till nästa nivå med ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen

ONLYOFFICE är en omfattande svit av avancerade och säkra kontorsapplikationer online. Med nästan 15 års innovationshistoria har ONLYOFFICE fått över 10 miljoner användare över hela världen. I företagets ekosystem ingår redigeringsappar för alla typer av kontorsfiler och en virtuell arbetsyta för samarbeten.

Med funktioner som dessa är det knappast förvånande att ONLYOFFICE anses vara en av de ledande leverantörerna inom kontorspaketbranschen online.

Med ett dedikerat team spridda över hela världen från Dallas till Singapore har ONLYOFFICE blivit ett välrenommerat internationellt företag. Och med lanseringen av ONLYOFFICE DocSpace för Zoom appen, har ditt teams virtuella samarbeten bara blivit mycket bekvämare.

Vad är ONLYOFFICE DocSpace?

Utvecklad av ONLYOFFICE och släpptes 2023, ONLYOFFICE DocSpace är ett dokumenthanteringssystem designat för att redigera och samarbeta i dokument, kalkylblad, ifyllbara formulär, PDF-filer och presentationer i realtid. Med den här tjänsten kommer du inte längre att slösa tid på att söka efter filer eller spåra ändringar.

Du kan också njuta av mycket bättre redigeringsmöjligheter och kontrollera samarbeten med medförfattare och andra deltagare.

Plattformen har virtuella rum som du kan skräddarsy. Det finns också dedikerade samarbeten och offentliga rum, med löftet om privata rum med ytterligare säkerhetsfunktioner, inklusive end-to-end-kryptering, som kommer snart. Dessa rum är utrymmen där du kan ladda upp alla typer av dokument, från PDF-filer till kompletta presentationer, för andra att samarbeta om.

Du kan tilldela olika roller till deltagare och justera hur mycket redigeringsbehörighet eller dokumentåtkomst varje individ har. Den har också en integrerad chattplattform med möjlighet till video- och ljudsamtal, vilket gör kommunikationen bekväm och smidig.

Från brainstormsessioner och kundpresentationer till samarbetsprojekt, ONLYOFFICE DocSpace är det idealiska verktyget för samarbetande teamledning, oavsett din bransch.

ONLYOFFICE DocSpace för Zoom-appen

Med ONLYOFFICE DocSpace för Zoom-appen, får du fördelen av dokumentsamarbete inom Zoom-plattformen under virtuella möten. De som är närvarande kan vara medförfattare och redigera filer i realtid, bjuda in fler teammedlemmar, lämna kommentarer och hålla reda på alla ändringar. Efter Zoom-sessionen är alla ändringar lättillgängliga i motsvarande DocSpace-rum.

Om du är trött på missade deadlines och förvirring under kundpresentationer, kan DocSpace for Zoom-appen bara vara biljetten till stressfria samarbeten.

Intuitivt att använda med en enkel installationsprocess

Appinställningen kunde inte vara enklare. Logga helt enkelt in på din Zoom-skrivbordsklient och ladda ner ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen från tjänstemannen Zoom App Marketplace. När den väl har installerats är du igång. När ditt första möte är igång kommer du omedelbart att skörda frukterna av avancerat samarbete med teammedlemmar och andra deltagare.

Sömlöst samarbete och filhantering i Zoom Meetings

Frustrerande Zoom-samarbeten med ditt team är ett minne blott med ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen. Du kan nu enkelt redigera dokument, ark och bilder samtidigt med andra mötesdeltagare eller, när det behövs, låsa specifika stycken eller avsnitt för att förhindra flera realtidsredigeringar. Det är också enkelt att spåra alla ändringar som görs och sortera kommentarerna från de närvarande.

Allt detta innebär att dagarna av väntan på redaktörer innan du kan bidra är borta med realtidsuppdateringar som säkerställer att alla har en input och är på samma sida. Denna tekniska förbättring eliminerar fram och tillbaka e-postmeddelanden och flera revisioner. Dessutom blir beslutsfattandet mer strömlinjeformat med omedelbara diskussioner om genomförda förändringar och feedback som ges omgående.

Du kan snabbt hämta och granska eventuella ändringar eller gå tillbaka om din presentation går på en tangent. Denna bekvämlighet beror på att appen lagrar alla redigerade filer under Zoom-möten i de dedikerade samarbetsrummen, som är tillgängliga när som helst. De tillgängliga rummen inkluderar allmänna rum, där du kan bjuda in oregistrerade användare; anpassade rum, där du kan använda dina egna inställningar; eller samarbetsrum för medförfattande av dokument.

Detta ökade engagemang främjar mer ansvar bland teammedlemmarna och ger en mer dynamisk och interaktiv upplevelse. Alla förblir investerade i projektet eftersom alla röster hörs och framstegen går tillfredsställande snabbt.

Integrerad ChatGPT AI Assistant

Om allt det inte räcker kan du också använda den inbyggda AI-assistenten för att öka produktiviteten. Detta integrerade ChatGPT-baserade AI-verktyg är till för att hjälpa dig med obegränsade uppgifter, som att skanna text, inklusive finstilt, och tillhandahålla sammanfattningar för dig och ditt team.

Andra fördelar med en AI-assistent inkluderar att extrahera nyckelord, förklara innebörden av oklara tekniska termer och översätta text. Det senare är särskilt fördelaktigt för internationella företag där engelska inte alltid är det primära språket bland mötesdeltagarna. Att översätta dokument till ett annat språk (eller språk) är en av ChatGPT:s höjdpunkter.

Dessa översättningar är av förstklassig kvalitet, med naturlig frasering och flyt som bidrar till mycket färre borttappade ögonblick i översättningen och bättre harmoni mellan mångkulturella team.

Dessutom kan du göra dina filer enklare för ögat med AI-bildgenerering. Allt du behöver göra är att välja det textområde du vill generera bilden för och låta AI göra resten. Resultaten är inte alltid perfekta, men hastigheten med vilken de bearbetas betyder att du inte kommer att slösa mycket mer tid på att generera några till tills du hittar en tillfredsställande bild.

Hur mycket kostar ONLYOFFICE DocSpace for Zoom-appen?

ONLYOFFICE DocSpace Startup Cloud-plattformen har en gratis tidsbegränsat erbjudandemedan den nyligen släppta appen för Zoom också är tillgänglig gratis. Inte bara det, men om du registrerar dig före 1 augusti 2024 kan du dra nytta av ett mycket generöst kampanjerbjudande med 100 administratörsanvändare, 100 rum och 100 GB diskutrymme. Detta spännande erbjudande träder i kraft från registreringstillfället och är aktivt under de följande sex månaderna.

Du kan dock behöva tillgång till mer lagringsutrymme eller lägga till ett obegränsat antal administratörer och avancerade användare med utökade rättigheter. I så fall är DocSpace Business Cloud tillgängligt för en acceptabel månadsprenumeration per administratör. Det är idealiskt för större team eller företag, och du kan alltid lägga till fler vanliga användare utan kostnad.

Dessutom är den ultimata Enterprise On-Premises-prenumerationen en utmärkt idé för stora företagsteam. Den levererar allt och mer för en engångsbetalning per server.

ONLYOFFICE DocSpace for Zoom omdefinierar virtuella möten

De ONLYOFFICE för Zoom app är ett flaggplanteringsögonblick i historien om virtuella samarbetsmöten. Det är lätt att installera och enkelt att få kläm på, medan dess sömlösa Zoom-integration gör det till din bästa insats för dokumentsamarbete. Det förbättrar också produktiviteten och mötesflödet samtidigt som det minskar slöseri med tid och förvirring bland samarbetande deltagare.

Med mångsidiga funktioner, inklusive medförfattarskap, inbyggd chatt, skräddarsydda rum, auktoritetsjustering, redigeringsspårning och mycket mer, kommer du att kunna leverera brainstormingsessioner av överlägsen kvalitet, virtuella möten, onlinekurser eller presentationer.

ONLYOFFICE lägger till ytterligare ett lager av sömlös produktivitet med inkluderingen av inbyggd AI från ChatGPT. Den erbjuder viktig hjälp med uppgifter som att sammanfatta, översätta och generera bilder, vilket det kan göra på några sekunder.

Dessutom, med sina varierande prisplaner och generösa gratiserbjudanden, ONLYOFFICE DocSpace är tillgänglig för en rad lagstorlekar och budgetar. Det är ett värdefullt verktyg för moderna företag eller alla som söker en effektiv lösning för samarbete eller distansarbete.

Med Zoom-möten som är allmänt förekommande nuförtiden garanterar en kombination av kraften i effektiv dokumenthantering och problemfria samarbeten förbättrad och till och med njutbar produktivitet, vilket i slutändan räcker långt för att leverera framgång i dagens dynamiska arbetsmiljö.

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i denna artikel är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning