Ta dina nästa generations Bose Quiet Comfort-hörlurar och hörlurar på Best Buy-årsrean

Förbered dig för att rocka till det kraftfulla och uppslukande ljudet från Bose. De Best Buy Jubileumsrea är på, och det är din chans att äga nästa generations ljud av Bose Quiet Comfort Ear Buds och hörlurar. Best Buy 3-dagars jubileumsrean är igång nu, och du har bara till söndag 13 augusti 2023 på dig att ta häftiga erbjudanden på Bose QuietComfort Earbuds II och Bose QuietComfort 45 Headphones. Men med alla musikälskare som du går för dem, är den bästa tiden att ta tag i dina drömbose-enheter nu innan de är slutsålda.

Kolla in vad dessa QuietComfort Bose-öronsnäckor och hörlurar innehåller för att ge dig världens bästa brusreducering och fantastiskt trådlöst ljud.

Bose QuietComfort Earbuds II: True Wireless Noise Cancelling In-Ear-hörlurar

Nästa generations trådlösa lyssning, Bose QuietComfort Earbuds II, är kända för sitt anpassade ljud och hyllade brusreducering. De är byggda för att väcka din musik levande med ett ljud som är mer ditt.

Bose är känd för många nybörjare inom ljudupplevelser. Bose QuietComfort Earbuds II har också den banbrytande CustomTune-ljudkalibreringstekniken som på ett intelligent sätt anpassar brusreduceringen och ljudprestandan till dina öron.

Som musikälskare vet du att din musik låter bäst när lyssningsupplevelsen uppfyller alla dina behov. Bose QuietComfort Earbuds II är konstruerade med banbrytande CustomTune-ljudkalibreringsteknik som unikt anpassar sig till formen på dina öron för kraftfullt uppslukande ljud och bästa brusreducering.

Du kommer att älska känslan, komforten och bekvämligheten med dessa äkta trådlösa hörsnäckor. Njut av din musik och konversationer med ett verklighetstroget, balanserat ljud som erbjuder nyans, klarhet och djup.

Bose QuietComfort Earbuds II erbjuder världens bästa brusreducering och låter dig njuta av det som är viktigt och det du älskar mest – din musik. Dessa aktiva brusreducerande hörlurar har kraftfulla mikrofoner som känner av det omgivande bruset och genererar en motsatt signal för att avbryta det. På så sätt kan du trimma bort distraktioner och fokusera på att göra det du är bäst på.

Och att använda Earbuds II är så enkelt och smidigt att du knappt känner att du behöver ta av dem. Bara ett svep, ett tryck eller ett tryck så får du den bästa lyssningsupplevelsen någonsin. Du får enhetsfri kontroll över musik, samtal och brusreduceringsnivåer. Om du vill njuta av ljudet maximalt, stäng världen ute genom att växla till tyst läge för maximal brusreducering.

Eller växla till Aware Mode för att hålla ett öra på din omgivning medan du fortfarande njuter av din musik. Det gör det bra för situationer som när du korsar gatan och behöver höra den kommande trafiken.

Dessutom, med det medföljande Bose Fit Kit, får du tre storlekar av öronproppar och stabilitetsband gjorda av mjukt silikon för kontinuerlig komfort. Så du får en säker passform för din unika öronform som garanterar komfort hela dagen. Så låt musiken spela vidare.

Ta tag i QuietComfort Earbuds II med $50 rabatt för bara $249!

Köp på Best Buy

Bose QuietComfort 45: Trådlösa brusreducerande hörlurar över örat

Allt du kastar på Bose QuietComfort 45 trådlösa brusreducerande Over-The-Ear-hörlurar, kommer du bara att få njuta av en upplevelse – kärlek vid första lyssning. Ja, dessa Bose-hörlurar är konstruerade för en unik upplevelse för att låta dig njuta av musik som den var tänkt att höras.

Så fort du tar på dig dem kommer dina öron att omges först av de mjuka, mjuka kuddarna som försluter dig. Tryck sedan på play och upplev din musik med en klassens bästa kombination av brusreducerande prestanda och förstklassig komfort.

Känd för sin brusreducering i världsklass eller den ikoniska tystnaden som låter dig fokusera djupt på din musik eller arbeta med dina drömprojekt, Bose QuietComfort 45 ger dig friheten att vara du. Med sex extra externa mikrofoner och förbättrad signalbehandling låter dessa revolutionerande trådlösa hörlurar dig stänga världen ute.

Du får också Aware Mode, så att du kan lyssna på din omvärld samtidigt som du njuter av musiken du älskar. Och samtidigt som de är över-örat, är de lätta och bekväma, så att du kan ta dig an världen medan du njuter av dina favoritnummer eller viktiga konversationer.

Dessutom levererar den legendariska Bose-tekniken djupt, kristallklart ljud med justerbar EQ, så att du kan ställa in din musik efter eget tycke, oavsett om det är bas, mellanregister eller diskant.

Du kan njuta av QuietComfort 45 hemma också, med Bose SimpleSync-tekniken. Para ihop dem med utvalda Bose smarta soundbars och fördjupa dig i kraftfullt och sensationellt ljud medan du tittar på dina favoritprogram och filmer.

Med upp till 22 timmars batteritid på en enda laddning är de de trådlösa hörlurarna du alltid har velat ha – som ger dig en perfekt balans mellan tyst, komfort och kraftfullt ljud att njuta av överallt, varje dag.

Skaffa din QuietComfort 45 nu med 50 $ rabatt på bara 279 $!

Köp på Best Buy

Få det sensationella ljudet av Bose på Best Buys jubileumsrea

Du har alltid velat att Bose-upplevelsen ska få din musik att låta sensationellt och dina konversationer kristallklara. Och det kunde inte finnas en bättre tid än Best Buy 3-dagars jubileumsrean för att äga två av de mest ikoniska Bose-enheterna till fantastiska erbjudanden: Bose QuietComfort Earbuds II och Bose QuietComfort 45 Over-The-Ear brusreducerande hörlurar. Gå, ta ljudet att rocka på!

Detta är ett sponsrat inlägg. Produktvalen och åsikterna som uttrycks i den här artikeln är från sponsorn och återspeglar inte MakeUseOfs eller dess personals redaktionella riktning.