Svara nu lägger till relativa tidsstämplar i din Gmail-inkorg [Chrome]

Om du är en Gmail-användare bör du ha en ganska bra idé om att det redan kommer med massor av fantastiska labbfunktioner för att förbättra användarnas produktivitet. Men det saknas fortfarande några saker som kan förbättra din upplevelse ytterligare. Oroa dig inte. Det finns en app (eller tillägg) för de flesta uppgifter nu för tiden, och det finns en uppsjö av tillägg för Gmail också. Idag kommer vi att presentera ett Google Chrome-tillägg för Gmail som faktiskt lägger till färgkodade tidsstämplar i din inkorg, och det heter Svara nu. Har du någonsin glömt att svara på det viktiga mejlet som din chef skickade till dig? Oroa dig inte! du kommer aldrig igen efter att ha använt Svara nu.

Här är en snabb titt på standardgränssnittet för en Gmail-inkorg (det är faktiskt min). Ja, det ser snyggt ut och alla utom tidsstämplarna bredvid varje meddelande är, ja, inte särskilt användbara så användbara. Det beror på att tidsstämplar vanligtvis är det sista vi lägger märke till om ett meddelande påstås på grund av deras osynliga natur.

Svara nu ändrar det genom att placera tidsstämplar för alla dina meddelanden i mitten och färgkoda dem. Det byter i princip standardtidsstämplarna för Gmail med relativa, vilket gör att du kan se hur länge ett e-postmeddelande har legat i din inkorg och svara snabbt när du ser hur många dagar eller timmar som har gått sedan meddelandet togs emot.

Tidsstämpeln för alla nya meddelanden du får i din Gmail är grön och förblir så i 15 minuter till, varefter den blir gul. Efter en timme kommer tidsstämpeln att bli röd, vilket indikerar att svaret på meddelandet bör vara din högsta prioritet. Tillägget är ganska enkelt och ger inga alternativ eller inställningar för att konfigurera det. Det är snarare ett slags ställ in det och glöm det.

Sammantaget är det ett riktigt trevligt litet gratisverktyg som är vettigt för Gmails tidsstämplar. Du kan ladda ner tillägget gratis från Chrome Web Store via länken nedan.

Installera Svara nu från Chrome Web Store