Skanna och redigera utskrivna foton i bulk på din iPhone med hjälp av Pic Scanner

Casual, lågupplösta skannrar har tryckts ut ur mainstream av smartphonekameror de senaste åren. Eftersom dina handhållna enheter är mer lättillgängliga och lättare att hantera, är det perfekt att använda dem för så många aktiviteter som möjligt. Medan den överlägsna kvaliteten som erbjuds av skannrar är något som hindrar användare från att förlita sig för mycket på andra kameror för att konvertera fysisk data till digital form, spelar avsaknaden av en ordentlig skanningsmekanism och tillhörande programvara också en stor roll i detta val. Det är precis därför det finns Android- och iOS-appar som strävar efter att komma på sätt att säkerställa att skanningsprocessen förblir så smidig och problemfri som möjligt. Handy Scanner och ShoeBox är bara två av många smartphone-appar som efterliknar skannerfunktioner, men Pic Scanner tar saker ett steg längre. iOS-appen erbjuder peka-och-skanna-funktioner, men den kan också skanna flera foton samtidigt och sedan låta användare redigera dem med lätthet. Pic Scanner kan skilja mellan separata dokument och bilder, beskära dem för att få flera slutresultat som kan sparas som individuella foton.

Pic Scanner är en enkel app, men om du fortfarande vill lära dig allt om dess funktioner och användning, klicka på ”Hjälp”-alternativet i det övre högra hörnet av huvudskärmen. För att komma igång, placera objekten du vill skanna på en plan yta som inte är strukturerad och håll enheten över dem. ”OK”-indikatorn ska lysa i sökaren innan du trycker på inspelningsknappen. Se till att föremålen är minst en halv tum från varandra innan du trycker på avtryckaren. När ett foto har tagits och du är nöjd med dess kvalitet, tryck på ”Använd”-knappen och låt Pic Scanner beskära de tagna objekten till separata foton.

De beskurna fotona kan redigeras individuellt och läggas till i album för enklare hantering. Redigeringsalternativen i Pic Scanner inkluderar bildeffekter, rotation, trimning och textning. När du är nöjd med en bild, tryck på dela-knappen. Bilder kan sparas i kamerarullen eller läggas upp på sociala medier.

Om du föredrar att hålla dina bilder organiserade i album, skapa helt enkelt en i Pic Scanner och börja lägga till bilder till den. Album kan användas för att radera bilder samtidigt och gruppera liknande bilder tillsammans. Dessa album kan också ges namn efter eget val.

Pic Scanner är en gratis app, men du får bara 10 gratis skanningar som en provversion. Efter att dessa fångar har förbrukats måste du betala $2,99 som ett engångsköp i appen för att kunna fortsätta använda Pic Scanner på obestämd tid. Du kan ge denna universella app en chans genom att gå till följande länk.

Installera Pic Scanner från iOS App Store