Så här fixar du delsystemet för postleverans: Ditt meddelande levererades inte

Spread the love

E-post har blivit vanligt och är standardmetoden för formell kommunikation. Chattmeddelanden är bra för tillfälliga konversationer, men när något måste vara skriftligt skrivs det i form av ett e-postmeddelande som kan skickas, CC:s och BCC:s till alla inblandade. Några av de mest populära e-posttjänsterna är gratis; Google och Microsoft erbjuder båda gratiskonton såväl som betalda företagskonton. Att skicka eller ta emot ett e-postmeddelande kräver lite mer än en webbläsare och att veta hur man skriver och skickar en.

Mail Delivery Subsystem e-postmeddelanden

E-post är automatiserat på många sätt; användare ställer in frånvaromeddelanden för när de är borta och inte tar emot e-postmeddelanden, signaturer, regler för att sortera e-post, vidarebefordra adresser och skapa blockeringslistor för att hålla oönskade meddelanden borta från inkorgen.

  Lägg till animerade GIF-mönster till dina foton och videor

E-postmeddelanden från Mail Delivery Subsystem är automatiska e-postmeddelanden som skickas när ett meddelande studsar. Ett avvisat meddelande är ett meddelande som har skickats men inte levererats. Ett meddelandesändningsfel inträffar vanligtvis inom några minuter efter att meddelandet skickats. I vissa fall, beroende på vilken e-postadress du har skickat meddelandet till, kan leveransfelet ta några timmar att komma fram.

Fixa delsystem för postleverans: Ditt meddelande levererades inte

Om du får ett e-postmeddelande från Mail Delivery Subsystem, kunde ett e-postmeddelande som du skickade inte levereras. Detta händer normalt bara med ett enda e-postmeddelande. För att åtgärda detta måste du först bestämma vilken e-post meddelandet studsade från. För att ta reda på det, öppna e-postmeddelandet från Mail Delivery Subsystem. Det kommer att berätta vilket e-postmeddelande meddelandet studsade från. E-postmeddelandet kan också berätta varför meddelandet studsade.

Ett e-postmeddelande kan studsa av följande skäl och dessa problem kräver nästan alla att ägaren av e-postmeddelandet åtgärdar problemet.

  Hur man prioriterar Wi-Fi-nätverk på en Mac

Inkorgen är full

E-postinkorgar verkar vara oändliga och det kan verka sant om din inkorg är 10 GB eller 15 GB i storlek, men det är fortfarande en begränsad mängd lagringsutrymme. När lagringsutrymmet tar slut kommer e-postkontot inte att kunna ta emot fler meddelanden förrän utrymme frigörs.

Om dina e-postmeddelanden till ett visst konto fortsätter att studsa, kan det peka på att mottagarens inkorg är full. Be dem att rensa upp det och frigöra lite utrymme för nya meddelanden.

E-post är inaktivt/avstängt

E-postkonton kan raderas. Användare kan manuellt radera sina e-postmeddelanden. E-postkonton kan stängas av om de visar sig bryta mot användarvillkoren för domänen de är på. Om e-postmeddelandet är ett företagsmeddelande kan kontot stängas av om prenumerationen går ut.

Den här typen av problem uppträder normalt i form av ett meddelande om att e-post inte hittas som medföljer delsystemet för postleverans: Ditt meddelande levererades inte med e-post. Återigen måste du nå ut till mottagaren genom ett annat kommunikationssätt (eller ett annat e-postmeddelande) och be dem fixa det.

  Vad är en "Qi-certifierad" trådlös laddare?

Felaktig e-post

Om du skickar ett e-postmeddelande till ett konto som inte finns, dvs. du har angett en felaktig e-postadress, kommer meddelandet att studsa. Ungefär som att skicka ett brev till en adress som inte är äkta, kommer meddelandeleveransen att misslyckas. Kontrollera och se till att du använder rätt e-postadress. Du kan ha fel domän eller så kan det vara ett stavfel i adressen som du har skrivit.

Slutsats

Mail Delivery Subsystem talar om för dig att ditt meddelande inte levererades. Det kan, eller kanske inte, berätta varför leveransen misslyckades. Meddelandet kan också åtföljas av en felkod eller så kan det innehålla ett svar från servern som e-postmeddelandet skickades till. Du kan slå upp serverns svar för att se varför meddelandeleveransen misslyckades.