Så här använder du Microsoft Edge Copilot för att hitta bättre julhandelserbjudanden

Viktiga takeaways

  • Microsoft Copilot är en AI-driven personlig assistent som kan hjälpa dig med din semestershopping; hitta presentidéer, jämföra produkter och erbjudanden och mer.
  • Copilot kan jämföra produkter och skapa tabeller för att hjälpa dig hitta de bästa erbjudandena och få mest valuta för pengarna.
  • Copilot kan också sammanfatta recensioner och åsikter från riktiga kunder, vilket gör det lättare att fatta välgrundade köpbeslut. Dessutom kan den hjälpa till med att skriva personliga semestermeddelanden, idéer för inslagning av presenter och semesterrecept.

Julens underverk är över oss, och det är dags att börja shoppa. Men i år har du en assistent vid din sida som hjälper dig att hitta de bästa semestererbjudandena… Microsoft Copilot.

Genom kraften i avancerad AI kan Copilot hjälpa dig att gå igenom alla aspekter av din semestershopping. Från att ta reda på vad du ska köpa till att hitta de bästa ställena att köpa dem, Copilot kan hjälpa dig att spara både tid och pengar.

Microsoft Edge har tagit konceptet med en webbläsarintegrerad chatbot och höjt den till rangen av en personlig assistent. Föreställ dig allt du kan be en personlig assistent i verkligheten (förutom att gå och handla åt dig), och Copilot kan göra det.

Till exempel, semestershopping börjar med att först känna till de nuvarande presenttrenderna. Tack och lov finns det gott om täckning för de bästa julklappsidéerna, och Copilot kan sammanställa dessa artiklar åt dig snabbt och koncist med de rätta uppmaningarna.

Hur man använder Copilot för att hitta de bästa semestererbjudandena

När du har bestämt vad du vill handla för är det andra steget att hitta de bästa erbjudandena för dessa produkter. En av Copilots nyckelfunktioner är möjligheten att jämföra produkter, varför shopping i Edge-sidofältet med Copilots hjälp kan ge dig de bästa tillgängliga erbjudandena, vilket påskyndar shoppingprocessen.

Priset är dock inte allt, eftersom tanken är att få mest valuta för pengarna. Det är därför Copilot är designad för att du ska kunna jämföra produkter direkt i din sidofält. Dessutom, om du jämför många produkter samtidigt, kan du be Copilot att skapa en tabell som hjälper dig att jämföra dina produkters statistik mer effektivt.

Hur man använder Copilot för att jämföra viktiga granskningspoäng

Att läsa recensioner från personer med praktisk erfarenhet av att använda en viss produkt är en central del av shoppingprocessen. Att läsa fem olika recensioner för fem olika spelmöss kan dock vara överväldigande, vilket är där Copilot kommer till nytta igen. Copilot kan förvandla långa recensioner till sammanfattningar bara några meningar långa, liknande Amazons AI-recensionssammanfattningar.

Det är enkelt att jämföra recensionsinformation med Copilot. Börja leta efter en viss artikel, starta Copilot i Edge-sidofältet och be den skapa en sammanfattning av vad folk tycker om produkten. Till skillnad från att använda Copilot för att hitta specifika erbjudanden, där du tittar på en produkts teoretiska statistik, kommer att använda Copliot för recensionssammanfattningar att ge dig en mer realistisk bild av hur produkten är baserat på åsikter från riktiga kunder.

Medan den tekniskt drivs av samma motor som driver Copilot for Edge, Copilot för Microsoft Shopping behandlas som ett separat verktyg, har ett annat användargränssnitt och är integrerat direkt i Microsoft Store. Designad som en personlig shopper, syftar den till att hjälpa dig hitta de perfekta presenterna snabbt.

Det låter dock precis som något som Copilot for Edge kan göra, men det finns en skillnad. Copilot for Edge ger dig presentidéer och länkar till värdwebbplatserna, medan Copilot för Microsoft Shopping visar dig produkterna direkt.

Du kan till och med använda generiska uppmaningar, som ”bästa presentidéer till min fru”, men det kommer inte att leverera generiska presentsvar. Istället ställer Copilot fler frågor, var och en mer specifik än den förra, vilket begränsar dina möjliga presentval.

Det bästa med Copilot i Microsoft Shopping är att du inte behöver använda Microsoft Edge; du kan också använda den från Microsoft Store. Men med det sagt finns den bästa användarupplevelsen i webbläsaren Microsoft Edge.

3 sätt att använda Copilot för att göra din semester enklare

Att söka efter semestererbjudanden och jämföra recensioner kommer att göra din shopping enklare, men Copliot har några andra sätt att få din semester att löpa smidigt.

1. Använd Copilot för att komma med bra semestermeddelanden

Personliga presentmeddelanden är det bästa eftersom de låter personen veta hur mycket du bryr dig om dem. Men alla har inte ett sätt med ord, och om du planerar att skriva uppriktiga DIY-helgkort kan Copilot hjälpa till med att skapa varma och personliga meddelanden.

Naturligtvis sträcker sig Copilots kreativitet inte bara till gratulationskort. Be bara Copilot att skriva ett semestermeddelande, förklara vad ditt förhållande till mottagaren är (vän, familj, kollega), nämn hur du vill förmedla meddelandet (på ett kort, en mugg, på ett skräddarsytt plagg, etc.) , och nämn vilken ton du vill ha för meddelandet (roligt, romantiskt, festligt, etc.).

2. Avsluta shoppingen med några fantastiska presentförpackningsidéer

När du har undersökt vilken present du ska köpa och bästa möjliga affär behöver du bara ge bort den. Presentation är dock allt, och Copilot kan ytterligare hjälpa dig med presentförpackningsidéer.

Liksom de bästa presentartiklarna som nämnts, har internet artiklar och guider med idéer för DIY-presentförpackningar och rosettdesigner. Men fråga Copilot vad du letar efter (och var inte rädd för att gå in på detaljer, såsom stilen, svårighetsgraden eller temat du försöker framkalla), så kommer det att leverera detaljerade steg för det perfekta presentpapper.

3. Använd Copilot som din kokbok med jultema

Semestershopping handlar inte bara om att köpa leksaker, kläder, accessoarer och prylar; det handlar också om att köpa godsaker och mat för att senare förvandlas till överdådiga måltider. Jo, Copilot kan ge dig en hjälpande hand där också.

Å ena sidan kan du be om semesterreceptidéer och visa dig några av de mest populära recepten som finns tillgängliga online. Å andra sidan kanske du redan har några recept i åtanke, men du vill handla några saknade ingredienser. Copilot är i alla fall här för att hjälpa till.

Microsofts Copilot är ett måste-ha-verktyg för semestershoppare, och erbjuder en blandning av effektivitet, anpassning och bekvämlighet. Dess avancerade AI-funktioner hjälper till att förenkla shopping och garanterar att det är roligare att hitta de perfekta presenterna till nära och kära än tidskrävande, och vem vill inte ha lite extra hjälp under semesterperioden?