Poeltl-spel: NBA-spelares gissningsspel

Sportfanatiker är alltid entusiastiska över spännande och skickliga spel. Poeltl är ett sådant spel som är inspirerat av Wordle. Spelet är också influerat av National Basketball Association (NBA). Utvecklad av den Kalifornien-baserade webbutvecklaren Gabriel Danon, Poeltl ger spelarna ritningen och inspirerar också spelarna. Poeltl är också allmänt känd som NFL Wordle. Om du är någon som älskar att spela spel, speciellt de som är baserade på sport, så är Poeltl-spelet ett perfekt val för dig. I vår dagens guide kommer du att få veta allt om Poeltl-spelet genom tiderna. Dessutom kommer vi också att upptäcka hur man spelar Poeltl-spelet NFL och vad som skiljer det från andra pusselspel. Så låt oss börja med detta NBL-spelarinspirerade spel direkt.

Poeltl-spel: NBA-spelares gissningsspel

I den här artikeln har vi förklarat om Poeltl-spelet, tips & tricks och hur man spelar spelet i detalj.

Vad är Poeltl Game?

Poeltl är ett webbaserat gratis-att-spela pusselspel som kretsar kring NBA-spelare. Du kan också spela detta frågesportspel med NFL-spelare. Det finns NFL Poeltl-spel såväl som NBA-spel. Det är ett dagligt gissningsspel där du måste gissa spelarna från NBA eller NFL. Det är precis som Wordle som också bygger på dagliga gissningar. Här är några fler punkter att veta om detta spel.

 • Du får begränsade försök (åtta) att gissa spelaren i spelet den dagen.
 • Det är ett utmanande spel som bygger på dina kunskaper om basket i allmänhet.
 • Spelet spelas populärt i USA, Storbritannien, Kanada och Australien.
 • Du kan spela spelet online och njuta av det varje dag.

Funktioner i Poeltl Game

 • Grundreglerna för Poeltl liknar Wordles.
 • Med begränsade åtta försök om dagen får alla samma mysteriespelare.
 • Det låter dig tävla med dina vänner och NBA-fans från hela världen.
 • Poeltl hjälper också spelarna genom att ge dem tips.
 • Gissningsleken med tips hjälper dig att begränsa dina val.
 • Spelet tar också hänsyn till höjden, tröjan, åldern och antalet både de spelare som du redan har gissat och den du försöker gissa.
 • En av de viktigaste funktionerna i Poeltl-spelet är att det låter dig titta på spelarens silhuett, vilket hjälper dig att gissa dem.
 • Den visar också likheterna eller ger tips om den mystiska spelarens nuvarande lag, division, position, konferens och ålder, och informerar även om spelarens tröjnummer är högre eller lägre.

Tips och tricks i Poeltl-spelet genom tiderna

Innan du börjar med spelet bör du känna till olika tips och tricks som kan hjälpa dig att spela Poeltl på ett bättre sätt.

 • Silhouette: Du kan alltid kontrollera silhuetten av spelaren som du försöker identifiera.

 • Begränsa ner: Du kan också använda alternativet Begränsa nedåt i Poeltl genom att ange namnet på spelaren som hjälper dig även om det inte finns några korrekta matchningar. Du kan begränsa dina resultat för mystery player med hjälp av följande grunder:

 • 30 lag: Spelet involverar divisioner där var och en har 5 lag.

 • 2 konferenser: Det finns bara 2 konferenser i NBA (öst och väst).

 • 6 divisioner: Varje konferens i Poeltl-spelet NFL har 3 divisioner, väst har nordväst, Stilla havet och sydväst medan öst har Atlanten, centrala och sydväst.

 • 3 allmänna positioner: Det finns 5 positioner i en basketmatch som inkluderar point guard (PG), shooting guard (SG), power forward (PF), small forward (SF) och center (C). För Poeltl kan du använda skydd (G), center (C) och framåt (F) som identifierare.

 • Max 15 spelare: Det finns maximalt 15 spelare i NBA varav 13 är aktiva och 2 reservspelare.

 • Täck alla baser: När du spelar Poeltl, se till att du inte återanvänder icke-markerade detaljer och namnge en spelare som skiljer sig från din missade gissning.

Därför var dessa tips och tricks för att spela Poeltl-spelet hela tiden.

Hur man spelar Poeltl Game

Nu när du är medveten om alla viktiga funktioner i Poeltl och knep du kan använda i den, är det dags att veta hur du kan spela det.

1. Gå först till Officiell sida av Poeltl.

2. Klicka nu på VISA SILHOUETTE.

3. När du har sett silhuetten av spelaren, skriv in deras namn i rutan.

4. Om någon av kolumnerna blir grön, indikerar det rätt svar på matchen.

5. Om din gissning inte stämmer kan du se detaljerna om spelaren inklusive deras lag, konferens, position, division, spelarnas ålder, längd och antal.

6. Nu kan du ta tipset och plocka upp ledtrådarna från de markerade och icke-markerade spelardetaljerna.

7. En av de markerade färgerna i Poeltl-spelet NFL inkluderar gult som framhäver laget som spelaren har spelat för tidigare.

8. Positionen representerar olika positioner som spelaren har spelat som guard, forward och center.

9. Andra kolumner inkluderar plus eller minus två vad gäller höjd, ålder och tröjnummer.

10. Om det inte finns några höjdpunkter betyder det att det inte finns några matcher som spelaren spelar.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Kan jag spela Poeltl mer än en gång om dagen?

Ans. Även om du bara kan spela Poeltl en gång om dagen, finns det några sätt som du kan försöka spela det mer än en gång om dagen, vilket inkluderar att spela Poeltl i inkognitoläge.

Q2. Vad betyder gul i Poeltl?

Ans. Den gula färgen i Poeltl indikerar att den mystiska spelaren du försöker gissa har spelat för laget vid ett tillfälle men inte spelar för det för närvarande.

Q3. Hur många totalt spelare kan det finnas i ett NBA-lag?

Ans. Totalt kan 15 spelare spela i aktiv roster med ersättare för skador eller dåliga prestationer i ett lag.

Q4. Kan jag spela gamla Poeltl-spel?

Ans. För att spela gamla spelet i Poeltl kan du använda en Wayback-maskin som förvarar arkiv över nästan alla webbplatser på internet.

F5. Vad betyder färger i Poeltl?

Ans. Färger i Poeltl indikerar olika scenarier. Färgkategorierna inkluderar grönt, gult eller ingen färg. Om den visade färgen är grön betyder det att ditt svar är rätt, gult anger att svaret är nära, och om det inte finns någon färg anger det att svaret är helt avstängt.

***

Vi hoppas att vår doc om hur man spelar Poeltl-spelet lyckades lära dig allt om spelet. Berätta för oss vilken del av guiden som hjälpte dig mest med att spela detta Poeltl-frågespel genom tiderna. Om du har fler förslag eller frågor, skriv dem i kommentarsfältet nedan.