Att skapa iPhone-ringsignal är enkelt med dessa 8 verktyg

Spread the love

Om du är en musikälskare kanske du älskar att ställa in dina favoritringsignaler istället för standardsignalerna som följer med mobiltelefonen. Skapa din favoritringsignal för iPhone med de bästa verktygen.

Utan tvekan har iPhone en av de bästa och mest imponerande samlingarna för ringsignaler. Även användare med Android-mobiler älskar att ladda ner iPhone standardringsignaler och ställa in dem på sina telefoner.

Föreställ dig att vara i en folkmassa med någons iPhone som ringer, och det slutar med att du kollar din telefon. Det kan vara mycket frustrerande att ett fåtal användare skapar och ställer in ringsignaler efter eget val.

Det är lätt att vara beroende av applikationer för att skapa iPhone-ringsignaler, men det är svårt att hitta rätt. Man måste känna till funktionerna i applikationerna som kan passa deras krav perfekt.

Så låt oss börja din musikaliska resa med dessa anpassade ringsignalsappar.

iRingg

iRingg kan hjälpa till att skapa ringsignaler för din iPhone direkt utan iTunes. Användare kan skapa ringsignalen och överföra den till sina iPhones utan teknisk kunskap. iPhone-ringsignaltillverkaren kan enkelt ändra allt med 6-Sense-teknik.

Syftet är att erbjuda en ny upplevelse för att samla in användarnas lyssnarvanor och data. iRingg rekommenderar ringsignalerna till användare med hjälp av en datainlärningsalgoritm som snabbt kan analysera och förutsäga element och spår.

Det är också möjligt att sätta en personlig touch till ringsignalerna med hjälp av SndMoji™ med coola ljudeffekter för att ändra användarnas utseende, känsla och humör. Användare kan söka efter ringsignalen från YouTube eller SoundCloud utan att bryta mot upphovsrätten. När du är klar, skjut den snabbt till iPhone med αWiFi- eller UCB-teknik för att ställa in standardringsignaler.

  Förbättra iPhone-bärare och WiFi-signalstyrka med signalförstärkare

EaseUs

Skapa ringsignaler för dina iPhones med EaseUs på några sekunder medan du hämtar ljud från YouTube-videor, PC eller SoundCloud. Användarna kan också lägga till specialeffekter och exportera de slutliga resultaten till iPod, iPad eller iPhone. Den är också kompatibel med Windows 8.1, 8.7, 10 och 11.

EaseUs tillåter användare att skapa iPhone-ringsignaler med olika video- och ljudfiler som konverterar till WMA, MP3, WAV, OGG, FLAC, AAC, AIF och M4R-format. Användare kan extrahera YouTube-videor eller SoundCloud-musik för att konvertera dem till ringsignaler enligt kraven. Det är också enkelt att lägga till specialeffekter för att skapa personliga ringsignaler.

De unduplikerbara och unika ringsignalerna tillåter användare att integrera inspelning med ringsignaler, byta namn på tonen, justera volymen, förhandsgranska resultatet, tona markeringarna (in eller ut) och lägga till ljudeffekter. Det är också enkelt att skicka resultaten till iPhone direkt eller spara det till datorn.

TunesGo

Ha nu din favoritmusik runt dig för att underhålla dig själv när som helst TunesGo. Verktyget låter dig överföra låtar, fixa musiktaggar, skapa iPhone-ringsignaler, säkerhetskopiera musikbibliotek och radera dubbletter av spår utan att ladda ner iTunes.

TunesGo är ett bra verktyg som låter användare överföra videor, musik och andra media direkt. Användarna kan konvertera filerna till vilket kompatibelt format som helst och bibehålla ljudkvaliteten. Syftet är att skapa anpassade ringsignaler för Android och iPhone utan några begränsningar.

Användare kan redigera musikinformationen, hoppa över dubbletter och behålla originalmusiken utan att ta upp extra lagringsutrymme. Ta din favoritmusik, anpassa den, ta bort eller redigera delarna och få den ringsignal du vill ha direkt.

  Hur man tar bort Music Player Widget från iPhone låsskärm

Ringsignaler Maker

Ringtones Maker – ringappen är en plats där du enkelt kan anpassa din ringsignal på din mobiltelefon utan någon anslutning till datorn eller PC. Användarna kan enkelt ställa in de insamlade låtarna och göra dem till en ringsignal. Applikationen kommer med flera funktioner som realtidsuppdatering av rolig ringsignal, populär ringsignal, SMS-ringsignal, etc., med hjälp av iTunes och GarageBand.

Den täcker också alla iPhone-modeller från iPhone 4s till iPhone 13, 13 Max eller 13 Pro på ett superdetaljerat sätt. Användare kan välja videon, extrahera ljud, importera den via Uniform Type Identifiers (UTI), ladda upp den till telefonen, klippa ringsignalerna, ställa in ljudet som en laddningssignal och dela det om du vill.

Syncios

Syncios är ett hanteringsverktyg för Android- och iOS-mobiltelefoner, som låter användare snabbt återställa eller säkerhetskopiera kontakter, musik, foton, meddelanden, samtal, appar, e-böcker och annat. Den hanterar också musikfiler för att duplicera eller redigera låtdetaljerna.

Allt-i-ett-mobilhanteraren fungerar som tillgängliga och användbara verktyg som HEIC till JPG-omvandlare, ringsignaltillverkare, fotokomprimering, videokonvertering och ljudkonvertering. För att konvertera musik till ringsignaler kan man konvertera ljudfiler till M4A, MP3, AAC, CAF, M4R, etc. Videofilerna är också lätta att konvertera till en vanlig MP4 som ringsignaler.

Clideo

Clideo är en ringsignaltillverkare för iPhone som låter en lägga till melodi till sin smartphone gratis. Online iPhone ringsignal maker är kompatibel med alla operativsystem som Android, iOS, Windows och macOS.

Användare kan ladda upp musikspåret eller filen från Google Drive eller Dropbox, där verktyget automatiskt extraherar ljudet. Trimma ljudet manuellt genom att ställa in tidpunkten eller använda ett skjutreglage. Det är lätt att använda de olika funktionerna och välja ljudet därefter. När du är klar, ladda ner ringsignalen och flytta till molnlagring eller en personlig enhet.

  Googles Photo Sphere-kamera tar 360-gradersfoton, laddar upp till kartor [iOS]

MusicToRingtone

Skapa ringsignaler från musiken eller videorna gratis för din iOS med hjälp av MusicToRingtone utan någon PC. Det är ett lättanvänt verktyg som låter användare konvertera video eller musik till ringsignaler. Flera funktioner ingår i applikationen, som tona in och tona ut. Tillsammans med det kan användarna redigera metadata för exporterade M4A-filer, konvertera dem från iTunes-biblioteket och enkelt skapa ringsignaler.

Jag är också

Jag är också är ett bra sätt att skapa en iPhone-ringsignal från video- och ljudformat innan du överför den till telefonen. Tillsammans med det stöder verktyget iPad, och iPhone-typer överför ringsignalen till iTunes. Det är också lätt att trimma video- och ljudsegment, justera volymen och använda flera tillgängliga funktioner.

Den inbyggda spelaren låter dig också konvertera filer som stöder iPhone 3G till den senaste, iOS 7 och iPad Air. Det användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att använda och lägga till låtar eller videor direkt.

Slutsats

Nu är det dags att sticka ut, skapa din ringsignal och njuta av dina favoritlinjer när din telefon ringer. Börja med att ladda ner iPhone ringsignal skapare och skapa en för din egen.