Pausa inte Auto-mutes Android-aviseringar under musikuppspelning

Spread the love

Eftersom jag är en audiofil spenderar jag mycket tid på att lyssna på låtar på min Android-telefon, men efter att ha provat en mängd musikspelare, både betalda och gratis, i Play Butik, har jag ännu inte stött på en som låter mig dämpa de jäkla aviseringsljuden under mina favoritdelar av en låt. För de som är nya på plattformen, på Android, om du får ett textmeddelande eller e-post medan du lyssnar på musik, pausar operativsystemet det automatiskt i några sekunder och spelar upp meddelandeljudet. och återupptar sedan ljuduppspelningen. Även om du inte missar en varning, är den inte idealisk för oavbruten musikuppspelning. Idag snubblade jag över en app som heter Don’t Pause som råkar vara en ganska bra lösning för detta problem.

  Anpassningsbar kontextbaserad väckarklocka-app för Android

Don’t Pause är en gratis app som automatiskt kan sätta din telefon i vibrationsläge när du spelar musik och tillbaka till normala inställningar när du har stoppat uppspelningen. In kan aktiveras och inaktiveras i farten, och har ett helt enkelt gränssnitt. Fortsätt läsa förbi hoppet för mer information.

Appen är inte precis den första i sitt slag. I januari täckte jag en liknande applikation märkt Shush, som också kan växla din telefon till tyst läge när du använder den och tillbaka när du stoppar den i fickan. Don’t Pause är ett minimalt alternativ till Shush med fokus på ljuduppspelning. Utvecklaren erkänner också att ha hämtat inspiration från Shush när han skapar Don’t Pause.

  Hur man får Android 4.4.3 på Nexus-enheter [OTA + Manual Update]

När det är aktiverat sitter Pausa inte tyst i bakgrunden och tystar alla inkommande aviseringar åt dig så länge som musik spelas. Till skillnad från andra liknande appar kräver den här ingen konfiguration. Allt du behöver göra är att trycka på den gröna startknappen längst ner i dess gränssnitt så tar den hand om resten.

Appen är tillgänglig gratis i Google Play Butik. Ladda ner den till din enhet från länken nedan.

Installera Pausa inte från Play Butik