OpenAI lanserar ChatGPT till Android-plattformar

Hej alla! 🙋Vi har följande uppdateringar för dig idag! 📣

OneTrust samlade in 150 miljoner dollar för sin säkerhetsplattform

OneTrust är den molnbaserade lösningen som hjälper organisationer att få synlighet och kontroll över AI-teknik och uppnå förtroendetransformation inom olika områden, inklusive integritets- och datastyrning, GRC (Governance, Risk, and Compliance), etik och ESG (Environmental, Social och Governance).

Enligt rapporten samlade företaget in 150 miljoner dollar under ledning av den nya investeraren Generation Investment Management, och med detta tillägg ligger värderingen av företaget på 4,5 miljarder dollar.

Företaget planerar att använda den nya finansieringen för att möta växande efterfrågan från kunder. OneTrust har mer än 14 000 kunder globalt, varav några är Fortune 75-företag.

Bunq, den holländska neobanken, har samlat in 111 miljoner dollar

Bunq är ett holländskt startup som tillhandahåller finansiella tjänster, som omfattar bank-, spar-, betalnings- och korttjänster, främst riktade till individer som behöver sådana tjänster i flera europeiska länder.

Organisationen har nyligen säkrat 111 miljoner dollar i aktiefinansiering, vilket resulterar i en värdering på 1,8 miljarder dollar. Företaget vänder sig för närvarande till en kundbas som överstiger 9 miljoner individer.

Bunqs affärsmodell kretsar kring ett ramverk för prenumerationsavgifter, som erbjuder olika nivåer av konton, i motsats till att ta ut orimliga avgifter för internationella överföringar och transaktioner.

Delabs Games samlar in $4,7 miljoner för att bygga på polygon

Delabs spel, en blockchain-spelutvecklare och kryptospelarmen till det sydkoreanska företaget 4:33 Creative Lab, har framgångsrikt genomfört en investeringsrunda för sådd, och samlat in 4,7 miljoner dollar. Investeringen leddes av Hashed Ventures och deltagande av andra investerare.

Finansieringen kommer kort efter det inbjudningsbara testevenemanget för deras PC-spel, Rumble Racing Star, som har beskrivits som Mario Kart för NFT-degens.

Dess moderbolag, Creative Lab, har över 13 års erfarenhet av spelindustrin och har hittills uppnått över 250 miljoner globala nedladdningar. Delabs Games fokuserar på att bygga spel på Polygon, som är ett Ethereum-skalningsnätverk.

OpenAI tar med ChatGPT för Android

AI-vågen slutar inte, och dess popularitet ökar dagligen. OpenAIutvecklaren av ChatGPT, har släppt ChatGPT för Android-telefoner, medan dess iOS-version är tillgänglig långt tidigare.

OpenAI betonade att Android-applikationen skulle ha avancerade skydd jämfört med webbvarianten, med funktioner som synkronisering av konversationshistorik över flera enheter. Den nuvarande iOS-applikationen är utrustad med liknande funktioner.

Googles Bard chatbot och andra teknikföretag går in på AI-området. Nystartade företag som Anthropic, som erbjuder Claude 2-assistenten, växer också, med deras assistent som tillåter kommandon bortom OpenAI:s gränser.

Om du vill använda den kan du gå till dess registreringssida via Google Play Butik.

För fler uppdateringar, kolla in kategorin Senaste teknik.