One-Stop-lösningen för din kundsupport

För alla företag är det en utmaning att säkerställa kundnöjdhet genom deras supporttjänst. Zoho Desk gör kundsupporten enkel och bekväm.

Vanliga utmaningar för kundtjänst

Att driva kundtjänst är definitivt svårare än det verkar. Det måste erbjuda en snabb och effektiv lösning på kundernas frågor för ett företags övergripande framgång. Andra vanliga utmaningar i denna sektor inkluderar

 • Hantera frågor som kommer från olika kanaler
 • Att hantera svåra och känslomässiga kunder
 • Erbjuder exakt upplösning med snabb hastighet
 • Datahantering och integration med andra system
 • Mätning av kundnöjdhet
 • Utbilda anställda att använda helpdesk-applikationen

Hur Zoho Desk kan lösa kundsupportproblemen

Om du tillhör någon organisation som letar efter en lösning på alla dessa ovan nämnda problem, är Zoho Desk ditt svar.

Denna helpdesk-plattform låter dig erbjuda en överlägsen supportupplevelse till dina kunder genom att förenkla verksamheten. Det ger agenterna användbara funktioner som gör kunderna gladare.

Denna programvara erbjuder omnikanalstöd för att adressera biljetter som kommer från alla kanaler på ett och samma ställe. Den använder också AI för att analysera kundernas känslor och lägger till lämpliga taggar till biljetterna för att underlätta för agenterna.

Arbetsflödesautomatisering och tredjepartsintegration gör det lättare för agenterna att snabbt erbjuda lösningen till kunderna. Det här verktyget kan också visa kundnöjdhet så att du vet inom vilket område du behöver fokusera mer.

Zoho Desk låter dig skapa en anpassningsbar arbetsyta som fungerar på alla avdelningar. Den erbjuder till och med ett dedikerat utbildningsprogram med en ytlig inlärningskurva för stödchefer. Dessutom är mjukvaruimplementeringshastigheten mycket snabbare än resten, och du kan migrera till den utan krångel.

Fördelar med att använda Zoho Desk

 • Det erbjuder dig en centraliserad plattform för att hantera supportbiljetter där du kan kategorisera, prioritera och tilldela biljetter till lämpliga kundchefer.
 • Det låter din supportpersonal sömlöst hantera supportfrågor som kommer från olika kanaler.
 • Zoho Desk låter dig skapa en kunskapsbas med vanliga frågor, hjälpartiklar och handledningar för att stärka dina kunder och herrar.
 • Du kan också använda den för att automatisera repetitiva uppgifter för att effektivisera supportarbetsflödet och förbättra produktiviteten för ditt supportteam.
 • Zoho Desk är en kostnadseffektiv lösning med transparenta prenumerationsplaner. Dess konkurrenskraftiga prissättning gör det överkomligt för företag av alla storlekar.
 • Det ger dig rapporter och datadriven analys så att företag enkelt kan spåra nyckeltal för sin verksamhet.
 • Denna helpdesk-lösning är helt anpassningsbar och kan skalas upp allt eftersom ditt företag växer.

Hur Zoho Desk skiljer sig från sina konkurrenter

Om du undrar varför du ska välja Zoho Desk och inte de andra helpdesk-lösningarna som finns på marknaden, här är de unika egenskaperna hos Zoho Desk:

#1. Biljetthantering för flera avdelningar

Om din organisation har flera avdelningar kan du använda denna unika funktion för att skapa separata avdelningar inom din helpdesk-lösning.

Varje avdelning kan arbeta på sitt eget sätt och anpassa den med hjälp av SLA, kanaler, team, etc. Var och en av dem kan ha separata självbetjäningsportaler som chattwidgets och gemenskaper.

#2. AI-driven svarsassistent

Zoho Desk kommer också med en kontextuell AI som heter Zia. Det kan identifiera användarsentiment och lägger till det i sammanhanget för ärendet för agenterna. Zia kan också föreslå relevanta lösningar från kunskapsbasen för snabb respons.

#3. Arbetslägen för bättre fokus

Zoho Desk erbjuder arbetslägesfunktion som gör att du kan organisera biljetterna på fyra olika sätt. Med detta kan du organisera biljetterna baserat på prioritet, förfallotid, status eller CRM-status. Som ett resultat kan agenter enkelt förstå vilken biljett de ska adressera först.

#4. Mobilapp för insikter

Zoho Desk har också en app som heter Radar som kan visa en snabb översikt över viktiga mätvärden och meddela dig om eventuella avvikelser eller undantag. Oavsett om du är chef eller agent kan du anpassa instrumentpanelen efter de mätvärden som är viktiga för dig.

#5. HQ för Team Performance Monitoring

HQ-funktionen på denna plattform förenklar skyldigheterna för en kundsupportchef genom att göra viktiga parametrar praktiska. Den erbjuder agenttillgänglighet i realtid och låter dig övervaka biljetttrafiken för ditt team. Dessutom stöder den spårning av negativ feedback som hjälper dig att fixa situationen och göra kunden nöjd.

Markerade funktioner hos Zoho Desk

Omnikanal biljetthantering

Det omnikanaliga biljettsystemet i Zoho Desk låter dig organisera stödbiljetter från e-post, livechatt, telefoni, webbformulär och sociala medier i ett enda gränssnitt. Det förbättrar agentens produktivitet och bidrar till snabb respons.

Integration av sociala medier

Denna lösning låter dig integrera dina sociala konton på Facebook, Twitter, Instagram, etc., i dina kundsupportkanaler. Således kan du hålla koll på aktiviteterna på dessa sociala handtag från ditt helpdesk-gränssnitt.

Auto-taggning och sentimentanalys

Dess kontextuella AI-assistent, Zia, kan ta upp känslan av en biljett och lägga till taggar till den för att underlätta för kundagenterna.

Kunskapsbas och gemenskap

Med hjälp av Zoho Desk kan företag skapa en informationsrik kunskapsbas för sina kunder för att minska antalet biljetter. Det finns också möjlighet att skapa en helt kontrollerad community-plattform.

Samarbete

Det finns också ett teamflöde där du kan tagga lagkamrater och lag, utföra konversationer i appen med dem och dela biljetterna mellan avdelningar.

Effektiv biljettförsäljning

Automatisk biljetttilldelning till lämplig agent, biljettfilter, kunddatadrag och snabba klick för att utföra regelbundna åtgärder är ytterligare biljettfunktioner för denna plattform.

Anpassningar

En mängd olika anpassningsalternativ är tillgängliga för Zoho Desk-användare. Du kan anpassa dess utseende och lägga till anpassade funktioner till dina unika affärsbehov.

Arbetsflödesautomatisering

Detta gör det möjligt för företag att automatisera sina uppgifter för att genast svara kunderna. Du kan ställa in regler med specificerade villkor och minska de manuella aktiviteterna för dina agenter.

Tidsuppföljning

Zoho desk låter dig automatiskt spåra hur mycket tid som spenderas på varje biljett. Detta kan vara användbart för faktureringsagenter baserat på tiden. Du kan till och med välja vissa åtgärder som att svara och kommentera för att spåra tid.

Dashboard och Analytics

Plattformen kommer med en inbyggd instrumentbräda där du kan få helheten genom alla vanliga mätvärden. Du kan till och med generera detaljerade och anpassade rapporter härifrån.

Datasäkerhet

Zoho Desk hjälper dig att följa GDPR, HIPAA och CCPA. Det följer också ett antal säkerhetsåtgärder som säkerhetscertifiering, datakryptering och kontrollerad dataåtkomstpolicy för att hålla användardata säker.

Mallar

Med hjälp av Zoho Desk kan agenter skapa ärendemallar, e-postmallar och svarsmallar. Dessa kan anpassas i enlighet med detta och sparar dig från att skriva den allmänna informationen om och om igen. Du kan också skapa webbformulär här och bädda in det på din webbplats.

Intern rollhantering

Det finns också möjlighet att strukturera din organisation och tilldela behörigheter till dina teammedlemmar enligt deras roller. Således kan du tillämpa säkerhet på fältnivå för att skydda dina data.

API:er och SDK:er

REST API:er och webb-SDK:er för Zoho Desk är också tillgängliga. Du kan använda dessa för att integrera dess moduler med andra tjänster och bygga anpassade mobilappar för ditt företag.

Tredjepartsintegrationsanläggning för Zoho Desk

Zoho Desks stöd för tredjepartsintegrationer gör att du kan utöka din helpdesk-funktionalitet. Du kan använda andra applikationer med Zoho Desk för telefoninställning, kontakthantering, SMS-varningar och många fler.

Företag kan enkelt integrera Zoho Desk med andra Zoho-appar som Zoho CRM, Zoho Assist, Zoho Cliq, Zoho Inventory, Zoho Analytics, etc. Dess telefonitjänstpartners inkluderar RingCentral, Twillo, Amazon Connect, Exotel, JustCall och MyOperator.

Andra populära appar som stöds är Google Apps, Microsoft Teams, Slack, Salesforce, Jira, Trello, HubSpot, MailChimp, Pipedrive, Screen Magic och Asana.

Användningsfodral av Zoho Desk

Utbildning

Utbildningsinstitutioner använder Zoho Desk för att svara på frågor från elever, föräldrar och intresserade användare.

e-handel

Funktioner som stöd för flera kanaler, integration av sociala medier och processautomation gör Zoho Desk till en perfekt lösning för e-handelsplattformar.

Finansiera

Finansiella institutioner som banker och bolåneföretag kan dra ut det mesta av denna plattform med säker hantering av känslig information och självbetjäning för standardprocedurer.

Gästfrihet

Organisationer som tillhör turist- och besökssektorn använder Zoho Desk för uppgifter som bokningsbekräftelse, incheckning, kundservice under vistelsen, utcheckning, etc.

SaaS

SaaS-plattformar som använder Zoho Desk drar nytta av funktioner som uppgiftsautomatisering, leadprioritering, omedelbar support och implementering av AI-verktyg.

IT/ITES

Zoho Desk tillåter IT-företag att omedelbart tillgodose sina teknikkunniga kunder. Det hjälper dig inte bara att snabbt lösa problem utan underlättar också samarbete närhelst det behövs.

Telekom

Telekommunikationsföretag kan minska sin arbetskraft och biljettbelastning samtidigt som de behåller fler kunder som använder Zoho Desk.

Zoho Desk för komplett kundsupport

Kundtjänst kan betraktas som talesperson för ditt företag. Endast genom att säkerställa en smidig supportupplevelse med hjälp av effektiv helpdesk-mjukvara kan du behålla din kundbas och omvandla dina leads till kunder.

Zoho Desk kommer med alla viktiga funktioner som behövs för olika branscher. Speciellt om du letar efter en prisvärd helpdesk-lösning bör detta vara ditt bästa val.

Du kan också kolla in vår recension av Freshdesks kundtjänst.