Kan jag titta på Netflix Japan i Amerika?

Ta en stund att fundera över hur media såg ut innan streamingtjänsternas tid som Netflix. För att se din favoritfilm eller TV-program hade du två alternativ: dyka upp när den spelades live, eller gå ner till din lokala filmuthyrningsbutik och håll tummarna för att ingen annan hade haft samma idé. Netflix födelse revolutionerade branschen, så att du kunde njuta av en stor mängd program och filmer från hela världen – allt från bekvämligheten av ditt eget vardagsrum. Detta öppnade inte bara upp för en helt ny mängd alternativ, utan det introducerade också många fans till omfattningen av film och produktioner tillgängliga över hela världen, med varje lands Netflix-alternativ som erbjuder olika program och urval.

Netflix Japan har visat sig vara en speciell hit, med en rad exklusiva erbjudanden som vanligtvis är förbjudna för de flesta amerikanska tittare. Men hur fungerar det egentligen? Om du undrar, ”Kan jag se Netflix Japan i Amerika?” då har vi goda nyheter till dig! Netflix Japan kan vara inom räckhåll om du bor i Amerika – allt du behöver är en pålitlig VPN och du är redo för livet. Ännu bättre, dessa tips kommer att fungera för att ge dig tillgång till en hel rad länder och innehåll, inte strikt begränsat till Japan. En värld av visningsinnehåll: här kommer vi!

Hur kommer jag åt Netflix Japan från Amerika?

För att komma igång med din nya japanska favoritshow finns det bara några enkla steg att följa. Du måste se till att du har konfigurerat ett Netflix-konto (vi gissar att om du har hittat den här artikeln har du redan listat ut det här…). Välj sedan ett lämpligt VPN – mer om detta senare – och använd detta för att ansluta till en server i det land du väljer (för den här artikeln, Japan). Slutligen, gå till Netflix-webbplatsen och du kommer automatiskt att omdirigeras till det land du har valt. Logga in, luta dig tillbaka och njut av mängden av tillgängliga alternativ!

Hur väljer jag ett VPN?

Internet är översvämmat av ett stort antal VPN:er, som alla hävdar att de är bäst – men hur avgör du vilket som verkligen är det bästa alternativet? Det finns några viktiga överväganden att ta hänsyn till, inklusive:

Lämplighet

Du måste se till att alla VPN du väljer kommer att avblockera tjänster i Japan och att den kan användas för att låsa upp Netflix; vissa produkter har ett begränsat antal länder som du kan komma åt eller produkter som kan hämtas. Gör dina läxor innan du förbinder dig till något, annars kan du bli besviken.

Anslutningshastighet

Streaming och visning av innehåll via en VPN kan göra att din tjänst saktar ner, vilket leder till irriterande buffring eller fördröjning under din show. För att motverka detta är det en bra idé att välja ett VPN med en snabb anslutningshastighet – ju högre desto bättre. Detta kommer att bidra till att minimera riskerna för avbrott, så att du kan koppla av utan problem.

säkerhet

Säkerhet är ett annat viktigt övervägande eftersom det har förekommit flera rapporter om mindre än välrenommerade VPN-tjänster som skapar loggar över deras kunders beteende, visningspreferenser och, i vissa fall, även personliga detaljer som namn, IP-adress och betalningsdata. I fel händer kan denna information vara otroligt farlig, så ta dig alltid tid att se till att anslutningen är säker och låst och att inga loggar förs av leverantören.

Obegränsad bandbredd och data

När du väljer ett VPN måste du också ta hänsyn till bandbredden och data som erbjuds – det är en bra idé att välja ett obegränsat alternativ där det är möjligt för att förhindra att du stöter på blockeringar och begränsningar när du streamar och njuter av ditt innehåll.

Kundsupport

En av de viktigaste faktorerna är kanske tillgång till snabb och pålitlig kundsupport. Ta en titt på alternativen — är hjälpen tydligt märkt och tillgänglig? Kommer du att ha möjlighet att prata med en rådgivare, eller måste du förlita dig på att kommunicera via e-post? Att veta att du har hjälp till hands är betryggande, vilket gör att du enkelt kan luta dig tillbaka, koppla av och njuta av Netflix Japan.