Kan jag använda mitt Xfinity Mobile SIM-kort på vilken telefon som helst?

Spread the love

Comcast erbjuder mobiltjänst genom Xfinity Mobile utöver dina nuvarande internet- och TV-paket. Resonemanget är att eftersom du redan prenumererar på Comcast för din kabel och internet kan du lika gärna få din mobiltjänst. Dessutom finns det ett ganska starkt argument för Xfinity Mobile när man tar hänsyn till fördelarna med att kombinera de tjänsterna. Det råder ingen tvekan om att det är så Comcasts konsumenter känner. Fem år efter Xfinity Mobiles start 2017 upplevde det en snabb tillväxt. På grund av att Comcast började bygga sina mobiltorn, skedde inte den snabba ökningen. Istället är Xfinity Mobile en mobil virtuell nätverksoperatör (eller MVNO) som använder en eller flera av huvudoperatörernas nuvarande nätverk för att stödja sina tjänster. Den erbjuder olika Xfinity SIM-kortplaner. Om du är någon som letar efter tips om Xfinity Mobile SIM-kort, ger vi dig en användbar guide som lär dig hur du använder en Xfinity-telefon på Verizon och använder vilken telefon som helst med Xfinity Voice.

Kan jag använda mitt Xfinity Mobile SIM-kort på vilken telefon som helst?

Du kommer att få veta om du kan använda Xfinity Mobile SIM-kort på vilken telefon som helst med hjälp av den här artikeln. Fortsätt läsa för att lära dig mer om det i detalj.

  11 tillväxthack för att marknadsföra ditt företag utan betalda annonser

Gör Xfinity SIM-kort?

Ja, Xfinity har SIM-kort. Den väsentliga komponenten för att ansluta din telefon till Xfinity Mobile-nätverket är ett Xfinity Mobile SIM-kort.

Vad är Xfinity SIM?

Subscriber Identity (eller Identification) Modulen kallas SIM. Det hänvisar till hur en mobil enhet, till exempel en telefon, fungerar på en viss tjänsteleverantörs nätverk. Din telefon kan inte ansluta till det mobilnät du prenumererar på om den saknar ett SIM-kort eller har ett felaktigt.

Nano-SIM används i alla Android-enheter som är anslutna till en Xfinity Mobile (de fysiska SIM-korten). Nano SIM används också i iPhone-generationer som föregår iPhone X-serien. Dual SIM-funktionalitet är tillgänglig i iPhone X-serien till iPhone 13. Majoriteten av dessa Xfinity Mobile-nätverksanslutna enheter har använt nano-SIM. Om du fick din gadget direkt från Xfinity Mobile var nano-SIM redan en del av affären.

Vad är priset för Xfinity SIM-kort?

Det totala antalet rader på kontot, inklusive surfplattor och linjer som använder Unlimited eller By the Gig-data, bestämmer månadskostnaden.

 • 1 rad: kostar $45
 • 2 rader: 30 $ vardera
 • 3 rader: 30 $ vardera
 • 4 rader: 30 $ vardera
 • 5:e raden: 20 USD/månad
 • 6:e raden: 20 USD/månad
 • 7:e raden: 20 USD/månad
 • 8:e raden: 20 USD/månad
 • 9:e raden: 20 USD/månad
 • 10:e raden: 20 USD/månad

Vad är Xfinity SIM-kortplaner?

Som du vet Xfinity SIM-kortpris, låt oss veta Xfinity SIM-kortplaner.

Notera: Kostnaden för två och tre servicelinjer under Xfinity Mobiles obegränsade planer reducerades till 30 USD/månad i augusti 2022.

Obegränsat:

 • $45/månad för en enkel rad

 • $60/månad för två rader

 • $90/månad för en trio

 • 120 $/månad för en kvartett (reducerade hastigheter efter 20 GB)

Från spelningen:

Om du använder mer än ditt valda belopp måste du betala $15 per ytterligare GB. Det finns ingen rollover-data. Följande priser gäller:

 • 1 GB kostar $15/månad
 • 3 GB kostar $30/månad
 • 10 GB kostar $60/månad

Kan jag beställa Xfinity SIM-kort?

Ja, du kan beställa ett Xfinity SIM-kort.

Kan jag sätta mitt Xfinity SIM-kort i vilken telefon som helst? Kan jag använda mitt Xfinity Mobile SIM-kort i vilken telefon som helst?

Ja, Xfinity Mobile Ta med din egen telefon (BYOD) låter dig använda ditt Xfinity Mobile SIM-kort i vilken telefon som helst så länge den är kompatibel.

Kan du sätta Xfinity Mobile SIM-kort i en annan telefon?

Ja, du kan sätta ett Xfinity Mobile SIM-kort i en annan telefon. Du måste se till att enheten du ansluter till den aktuella linjen är kompatibel med nätverket. De flesta iPhone-, Samsung Galaxy-, Google Pixel-enheter, LG- och Motorola-telefoner, köpta direkt från Xfinity Mobile, är kompatibla.

Kan jag sätta mitt Xfinity SIM-kort i en annan iPhone?

Ja, du kan sätta ditt Xfinity SIM-kort i en annan iPhone. Iphone kan du enkelt byta SIM-kort. Det passar om SIM-kortets form på båda smartphones matchar.

Kan jag sätta mitt Xfinity SIM-kort i en Verizon-telefon?

Ja, du kan sätta ditt Xfinity SIM-kort i en Verizon-telefon. De flesta Verizon-telefoner, så länge de är olåsta, är kompatibla med ett Xfinity SIM-kort. Detta beror på att Xfinity Mobile använder Verizon-nätverket.

Hur får jag ett nytt SIM-kort Xfinity?

Du kan få ett nytt SIM-kort från Xfinity på något av följande sätt:

 • Fysiskt SIM-kort: Ett SIM-kort du beställt kommer att dyka upp inom några dagar. Efter att ha tagit emot den kan du aktivera den med din Xfinity Mobile-konto onlinevia telefon eller personligen med en konsult på ett Xfinity butik.

 • eSIM: Ett SIM-kort som redan är integrerat i lämpliga enheter kallas eSIM. Det möjliggör telefonaktivering utan att behöva ett fysiskt SIM-kort; ingen försändelse krävs.

Är Xfinity Mobile CDMA eller GSM?

Ja. Både GSM och CDMA/LTE stöds av Xfinity Mobile. Det beror också på din telefon. Din telefon använder CDMA om den har ett MEID- eller ESN-nummer och GSM om den har ett IMEI-nummer. Både GSM- och CDMA-nätverk stöds av din telefon om du kan se båda.

Vilka bärare är kompatibla med Xfinity Mobile?

Som ett bra substitut för Verizon tillhandahåller Xfinity Mobile en pålitlig 4G LTE-tjänst på det senares nätverk till en lägre kostnad. De bästa telefonerna från Xfinity Mobile finns i olika modeller, från iPhones till Androids.

Accepterar Xfinity Mobile olåsta telefoner?

Ja, endast olåsta mobila enheter är tillåtna på Xfinity Mobile. Många telefoner är låsta till operatören som de köptes från. Men efter att telefonen är helt betald kan den vanligtvis vara upplåst. Kontakta din befintliga operatör om du är osäker.

Kan du använda en Xfinity-telefon på Verizon?

Ja och nej. Alla Verizon-telefoner, med några få undantag, är kompatibla med Xfinity Mobile eftersom de hyr ut samma nätverk som Verizon gör. Kunder som migrerar från Verizon till Xfinity Mobile kommer att upptäcka att proceduren för att ta med sina mobiltelefoner, särskilt modernare iPhone- och Android-modeller, är relativt enkel.

Kommer Xfinity Mobile att betala av telefonen?

Nej. Din utestående enhetsskuld och eventuella förtida uppsägningsavgifter du kan ådra dig när du byter till en annan leverantör täcks inte av Xfinity. Såvida du inte har betalat kontant för din telefon eller om du har ägt den ett tag, måste du förmodligen göra betalningar på den. Innan du byter operatör måste alla utestående skulder betalas i sin helhet.

Kan du använda vilken telefon som helst med Xfinity Voice?

Ja. Men du kan använda telefoner som följer:

 • FCC Part 68 standarder och föreskrifter med Xfinity Voice
 • Ha ett Ring Equivalency Number (REN) som inte är högre än branschnormen 1.0
 • Var i utmärkt skick
 • Stöd DTMF (touch tone) uppringning

***

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde lära dig mer om Xfinity Mobile SIM-kort och vad är Xfinity SIM-kortplanerna. Om du har några frågor eller förslag, skriv dem i kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig härnäst.