Hur man blir avstängd från Tinder

Spread the love

Tinder är en social dejtingplattform där du kan träffa nya människor, utöka din umgängeskrets eller få kontakt med lokalbefolkningen i mer än 190 länder. Sean Rad skapade den vid ett hackathon som hölls 2012 på West Hollywoods inkubator Hatch Labs. År 2014 rapporterade Tinder i genomsnitt 11 dagliga inloggningar från användare. Tinder var den största mobilappen 2019 efter att ha hamnat på femte plats vad gäller intäkter 2015. Om du är någon som letar efter tips om Tinder-appen ger vi dig en användbar guide som lär dig hur du blir avstängd från Tinder. Med hjälp av appen kan du kontakta Tinder kundtjänst och skapa ett nytt Tinder-konto efter att ha blivit avstängd. Webbplatsversionen har också alla funktioner, och du bör läsa till slutet för att hitta lösningen om Tinder förbjudit mig utan anledning.

Hur man blir avstängd från Tinder

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du blir avstängd från Tinder i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Förbjuder Tinder din enhet?

Ja, Tinder kan identifiera din telefon (enhets-ID), Facebook-konto eller andra länkade sociala medier som Instagram, fotografier, mobilnummer, e-post och kreditkortsinformation om du har angett dem. Det är hur de kan blockera en enhet även om du försöker skapa ett nytt Tinder-konto efter att ha blivit avstängd. Även om det mesta av informationen som nämns här är nödvändig för alla sociala medier-applikationer, är den inte alltid synlig på din profil.

Blir du någonsin avstängd från Tinder?

Inte lätt. Tyvärr har Tinder rykte om att vara ganska tuffa med förbud. Förbud är inte reversibla, enligt deras officiella policy, men om du begär det finns det en möjlighet att de kommer att hävas. Ditt telefonnummer blockeras också av Tinder när ditt konto är förbjudet, så det är inte lätt att komma förbi ett förbud.

  12 bästa bildvärdsajter för personligt till företag

Är Tinder-förbud permanenta?

Ja, Tinder förbud är permanenta i de flesta fall. Numret du använde för att skapa ditt konto kan inte enkelt avaktiveras. Tinder samarbetade med och investerade i det ideella bakgrundsutredningsföretaget Garbo 2021. Samarbetet syftade till att utveckla en funktion som skulle låta användare utföra verifieringskontroller av sina matchningar.

Varför förbjöd Tinder mig utan anledning?

Även om det kan vara frustrerande, kan Tinder-förbud hända på grund av ett stort spektrum av anledningar. Det är en social dejtingapp, och därför måste den ha en hög säkerhetsnivå. Ibland kan Tinder förbjuda dig av en anledning eftersom de bara antog att du är en bedragare. Många människor klagar på att Tinder förbjudit mig utan anledning och går till och med så långt som att ignorera alla förfrågningar om att överklaga processen. Du kan bli avstängd om någon anmäler dig; något stämmer inte överens med Tinders villkor. Det är så enkelt!

Kan du få tillbaka ett förbjudet Tinder-konto?

Nej, Tinder-förbud anses vanligtvis vara slutgiltiga. Som nämnts tidigare hanterar Tinders team dessa frågor på största allvar. All information du lämnar till Tinder, såsom ditt telefonnummer, Facebook-konto eller e-postadress, är också förbjuden när du är avstängd. Du kan dock hitta några utvägar även efter att du blivit bannad av Tinder.

Hur lång tid tar det att bli avstängd från Tinder?

Tinder-förbud kan vara från ett år till ett livstidsförbud. Allt beror på vad deras beslut har baserats på dina kontouppgifter och data. Allt nås via Tinders databas, varför de till och med ser till att förbjuda enheten du har använt för att logga in på Tinder, vilket ytterligare cementerar den allvarliga karaktären hos deras säkerhetsprotokoll.

Vem skickar jag e-post för att bli avstängd från Tinder?

Ett av de få sätten att komma åt Tinder igen efter att ha blivit avstängd är att vädja till dem direkt. Du kan göra detta genom att skicka ett mejl till [email protected] eller [email protected]

Hur blir jag avstängd från Tinder? Hur blir man avstängd från Tinder?

Som nämnts tidigare är det enda riktiga sättet att eventuellt bli avstängd från Tinder att begära deras supportteam. Detta är inte en 100 % idiotsäker metod, eftersom Tinder har makten att fatta det slutliga beslutet själv. Du behöver helt enkelt komma i kontakt med tjänsten och begära upphävande av förbud för att ta reda på anledningen till att kontot förbjöds.

  8 bästa ekonomihanteringsprogramvara för SMB 2022

1. Besök Tinder hjälp att skicka in begäran sida.

2. Välj Problem med kontoinloggning under Vad kan vi hjälpa dig med? fält.

3. Välj Kan inte logga in, mitt konto förbjöds under Vad händer?

4. Ange din e-postadress och ditt telefonnummer kopplat till ditt Tinder-konto.

5. Skriv problemet i detalj under Beskrivning.

6. Lägg till eventuella bilagor.

7. Klicka på SKICKA IN för att skicka in din överklagan.

Din förfrågan kommer att skickas till Tinder. Kontrollera e-postmeddelandet du har angett för ytterligare beslut.

Hur blir man avstängd från Tinder iOS?

Tinder kan nås med en Android- eller iOS-enhet, och gränssnittet som följs i var och en av dessa är relativt detsamma. Vi har gett några exempel på hur du kan komma tillbaka till Tinder även efter att du blivit avstängd. Om du vill bli avstängd från Tinder, följ stegen ovan för att överklaga ditt förbud.

Hur kommer jag runt ett Tinder-förbud?

Du kan inte bli avstängd från Tinder-förbudet om ditt överklagande inte har lyckats.

Du måste komma ihåg att ditt enhets-ID också är förbjudet när Tinder inaktiverar ditt konto. Du skulle bli permanent avstängd om du skapade ett nytt Tinder-konto med samma telefon. Du bör använda en helt annan enhet istället, något du inte tidigare använt på Tinder. Detta inkluderar även allt som redan finns i Tinder-databasen och eventuella länkar till numret du har använt tidigare.

Alternativt kan du prova en fabriksåterställning på din telefon. All data som tidigare har lagrats på din enhet raderas när du utför en fabriksåterställning.

Obs: Innan du återställer din Android till fabriksinställningarna måste du säkerhetskopiera alla dina data. Om du inte vet hur du säkerhetskopierar din Android, följ vår guide till Säkerhetskopiera din Android-telefondata.

För att återställa din mobil till fabriksinställningarna, läs och implementera stegen i vår guide Hur man hårdåterställer vilken Android-enhet som helst.

Hur kontaktar jag Tinders kundtjänst?

Du kan enkelt kontakta Tinder kundtjänst genom att följa stegen nedan:

  Allt du behöver veta om medförfattarskap i Excel

1. Gå till Tinders hemsida.

2. Klicka på alternativet Support.

3. Du kommer att tas till kundsupportsidan, där du också kan ställa frågor och få dina kontouppgifter.

Kan jag skapa ett nytt konto om Tinder förbjuder mig?

ja! Naturligtvis kan du skapa ett nytt konto på Tinder, men du måste se till att inte använda din gamla data för att komma åt tinder. Även fall där personer har använt ett nytt nummer för att skapa ett Tinder-konto har resulterat i förbud. Detta beror på att Tinder håller koll på misstänkta användare som försöker göra en återgång till appen med ett falskt ID eller validering. Läs den här artikeln från början för att lära dig hur du blir avstängd från Tinder.

Hur skapar jag ett nytt Tinder-konto efter att ha blivit avstängd?

Du kan skapa ett nytt Tinder-konto genom att följa dessa steg i tur och ordning:

1. Avinstallera först appen från den aktuella telefonen.

2. Efter detta bör du använda din nya telefon för att installera och öppna Tinder app.

3. Logga in med ett nytt telefonnummer eller Google-konto som du inte har använt tidigare.

Obs: Använd inte ditt sociala mediekonto än.

4. Du måste mata in ny data på önskade platser.

Notera: Framför allt, när det gäller bilder, använd inte bilder från ditt gamla Tinder-konto.

Följ instruktionerna på skärmen för att skapa ett nytt konto bör vara redo att användas nu.

Obs: Se till att läsa Riktlinjer för Tinder-gemenskapen försiktigt så att du inte hamnar i en sådan situation igen.

***

Vi hoppas att du har lärt dig hur du blir avstängd från Tinder. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan. Låt oss också veta vad du vill lära dig om härnäst.