Kan du se vem som ser dina upplagda videor på Facebook?

Facebook är en social media- och nätverkssajt online som gör det möjligt för oss att få kontakt med människor från alla hörn av världen och de människor vi känner och älskar. Det låter användare se, gilla, dela och kommentera foton som lagts upp av andra användare. När du bläddrar förbi en video på Facebook kan det få dig att tänka på vem som har sett dina upplagda videor. Du kanske har alla möjliga frågor i ditt sinne, som kan du se vem som tittar på dina upplagda videor på Facebook, etc. Om du undrar över sådana saker och har några tvivel angående vem som tittade på min video på Facebook, har du kommit till rätt plats! Den här artikeln hjälper dig att hitta lösningar på sådana frågor.

Kan du se vem som ser dina upplagda videor på Facebook?

I och med lanseringen av Facebook vändes den rådande tekniken i världens telekommunikationsindustri upp och ner. Det förändrade hela världens perspektiv på kommunikation. Människor kunde inte bara få kontakt med människor runt om i världen utan även lägga upp foton, videor, liveflöden, statusar etc. Facebook tillhandahåller en messenger-app för att chatta med andra människor och låter människor hålla sig uppdaterade med de senaste nyheterna. Facebook har varit på topp sedan dess.

Fortsätt läsa vidare för att hitta stegen som förklarar hur du kan se vem som tittar på dina upplagda videor på Facebook i detalj med användbara illustrationer för bättre förståelse.

Räknas rullning förbi en video på Facebook som en vy?

Nej, tyvärr, att scrolla förbi en video på Facebook räknas inte som en visning om inte och tills videon spelas upp i minst 3 sekunder av någon användare. Det kommer att öka antalet visningar på din uppladdade video. Många gånger, medan du snabbt rullar igenom Facebook-flödet, även om en användare inte ser din video, spelas videon automatiskt upp i en bråkdel av en sekund i flödet. I ett sådant scenario räknas inte visningen, och den här visningen återspeglar inte antalet visningar av det uppladdade videoklippet.

Kan någon se om du har sett deras video på Facebook?

Nej, Facebook tillhandahåller ingen funktion för att se vem som såg din video på Facebook. Om en användare istället tittar på ditt videoklipp ökar det bara antalet visningar för videon du laddat upp. Det enda sättet att veta om någon har sett din video är om de gillar eller kommenterar videon. Därför kan ingen se eller veta om du har sett deras video såvida inte och tills du gillar eller kommenterar videon.

Kan du se vem som ser dina upplagda videor på Facebook?

Nej, du kan inte se vem som tittade på videorna du laddade upp på Facebook. Som nämnts tidigare fungerar det likadant åt båda hållen, och du kan bara få veta vem som tittat på dina videos om de gillar eller lägger en kommentar på den videon; annars kan du aldrig se att du har sett dina videor på Facebook. Det enda som är synligt för dig är ökningen av antalet videovisningar.

Kan du se vem som såg din video på Facebook? Kan du se vem som ser dina videor på Facebook?

Nej, du kan aldrig exakt se vem som tittade på dina videor. Anledningen till detta är att Facebook följer vissa integritetspolicyer som skyddar integriteten för användare som följer dig och de som inte följer dig genom att dölja kontona för de som tittat på din video. Ändå kan du alltid se vem som tittar på din livestreaming tills du streamar livevideon. När din livestreamade video slutar kommer du inte längre att kunna se vem som tittade på din video. Det enda som är synligt för dig är ditt antal visningar.

Kan du se vem som ser din Facebook? Kan jag se vem som har sett min video på Facebook?

Nej, du kan inte se vem som tittade på din Facebook heller. För närvarande kan Facebook inte visa vem som tittade på Facebook-profilen och vem som tittade på din video på Facebook. Det låter dig inte spåra någon sådan information. Inte ens någon annan app kan ge dig en redogörelse för sådan information.

Hur kan du se vem som såg din video på Facebook? Hur ser man vem som tittade på din video på Facebook?

Det finns inget sätt att se vem som tittade på din video på Facebook om inte och tills de har den gillade videon eller postar en kommentar på den videon. Därför hjälper dessa steg dig att se vem som har gillat och kommenterat den videon.

Obs: För båda Android och iOS enheter.

1. Starta Facebook-appen på en smartphone.

2. Bläddra igenom ditt FB-flöde.

3. Tryck på emojierna ovanför gilla-knappen och kommentarsknappen.

Du kan följa dessa tre enkla steg för att se vem som gillat och kommenterat din video.

Hur kan du se visningar på Facebook-videor?

Du kan aldrig se visningar på Facebook-videor. Istället kan du bara se antalet visningar på den Facebook-videon. Som nämnts tidigare kan du bara se vem som har sett dina videos genom gilla-markeringar och kommentarer.

Hur ser man videovisningar på Facebook Mobile?

Som tidigare nämnts är det omöjligt att se videovisningarna på Facebook-mobil också. Eftersom synligheten av vyer kommer att öka komplexiteten, har ingen sådan algoritm gjorts för att lösa detta problem förrän nu. Det enda som är tillgängligt för dig är antalet visningar. Det enda du kan se är antalet visningar. Följande är några steg för att kontrollera antalet visningar på en video.

1. Öppna Facebook-appen och bläddra igenom ditt flöde.

2. Pausa valfri video på ditt Facebook-flöde.

3. Längst ned till höger i videon kommer du att kunna se antalet visningar av den videon, som visas nedan.

Hittills finns det ingen lösning för att kontrollera visningarna på dina videor. Den här funktionen kommer att öka komplexiteten och bryta mot sekretesspolicyn för användare som inte vill avslöja sina användarkonton på din videos visningar. Därför har Facebook ännu inte kommit med någon algoritm för att utföra sådana uppgifter.

***

Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp för dig och gav lösningar på din fråga kan du se vem som tittar på dina upplagda videor på Facebook. Du kan låta oss veta alla frågor eller förslag om något annat ämne som du vill att vi ska göra en artikel om. Släpp dem i kommentarsfältet nedan för att vi ska veta.